Binnaz Abla

[QUOsli09, post: 42530596, member: 694878"]Hadi ya üzüldüm canım o an ne kadar mutlu oluyoruz aslında.. Ama verilen tarihi birebir tutturan da pek kolay olmuyor sanırım illaki sapma oluyor diye gördüm hep. Yakınından geçince tuttu diyoruz biz de işte. Haleye ben hayatımda baktırdığım en güzel faldı demiştim, soracak soru bile bırakmamıştı gaza gelip 4 kere baktırdım hepsinde aynı şeyi dedi. En sevdiğim o oldu benim nedense enerjisi, sesi falan çok güç verdi. Ama mesela nesibe ve rezzan abla ondan daha uzun süre verdi. Belki senin durumun için de öyle olmuştur daha zamanı vardır umarım öyledir ya patlayınca umuduna mı üzülceksin verdiğin paraya mı anlamıyosun[/QUOTE]
Ben artik parayı da geçtim o hayal kırıklığı o kadar kötü ki.umutla, gün saya saya geçirip yeni doğmuş buzağı edasıyla mel mel telefona baktım ya.kaç faldir böyle.ancak saçma sapan sormadigim şeyleri tutturuyorlar.soruma odaklansana napacaksin da biliyorsun diğer şeyleri diye cemkircem en son birine

Kızlar sevgi duman onllne olmuş sonunda takipte kalın kadın geri döndü :)

Valla kuzum benim de öyle Rezzan çok yuvarlak konuştu pek beyenmedim ama nesibe ve İlkay hemen hemen aynı şeyi söylediler.gidişata o yonde

Rezzan bazılarına çok yuvarlak konuşmuş heralde kötü bir şey gördüyse söylememek istedi ama keşke söyleseler o an işimize gelmese de en azından bilsek. Bizi bu pembeciler mahvetti nesibe ve ilkay olayla ilgili tutturanlar mı oldu canım sana? İlkay dedin de falı geldi aklıma yine 3 gün oldu yorumlıycak olumsuz söylerse takmıycam nedense sevemedim ilkayı bi ya

Ben artik parayı da geçtim o hayal kırıklığı o kadar kötü ki.umutla, gün saya saya geçirip yeni doğmuş buzağı edasıyla mel mel telefona baktım ya.kaç faldir böyle.ancak saçma sapan sormadigim şeyleri tutturuyorlar.soruma odaklansana napacaksin da biliyorsun diğer şeyleri diye cemkircem en son birine[/QUOTE

Ya biz de işte geçmişi tutturunca iyi falcı diyoruz şurda falı çıkanları dizsek 2-3 kişi kalır. Ama kimine çıkan kimine alakasız oluyor işte o uyum çok önemli. Nesibe ve selenayı çok övdük ama tek kelimesi bana uymadı diyeni de var

Ben de nesibeyi cok sevemedim.ilkayi coooookbekledim 6 gun falan ama tum asamalari tek tek anlatti.isle ilgili de tuttu kuzum.valla yaziyorum zaten olumlu olumsuz ne goruyorsaniz soyleyin diye.rezzan ve halehten sonra sildim o sitedeki hesabimi zaten.kiz israrla soyluyor olumsuz bir sey yok kartlarda ama donmeyedebilir sanki.ama bence senden vazgecemeyecek bu adam diyor ardindan.fali 5 kez dinledim bir sey anlamadim.nesibe takir takir dedi temmuzda bu adamdan 2 ay en az donus bekleme diye.olumlu da konusmadi bir geleceginiz yok cok yipranirsin ha cekerim dersen 4 yul sonra evlenirsiniz ama bence cok da degmez dedi 5 yildizini verdim aglaya aglaya.net olsun istiyorum olumlu ya da olumsuz.zaten psikolojimiz ne halde.

Halehi ben de sevmedim, yorum güzeldi ama his göremedim sadece kartları yorumlamış övüldüğü kadar gelmedi bana fazla pembeci dedim. Sana cidden saçmalamış ama bir öyle bir böyle.
Nesibe acı da olsa eğer dediklerine katılıyorsan doğru demiş aslında. Şöyle ne gördüyse ne hissediyorsa söyleyecek biri lazım bize en azından aklımız başımıza gelsin o an kızıp üzülsek de. İlkayı da o yüzden iptal etmiyorum ya yoksa selenanın yoğunluğu dışında hiç öyle beklemeye dayanamıyorum ama ilkay ne diyecek çatladığım için sabırsızlanıyorum. İlkay da sana nesibe gibi mi konuştu kuzum?

Begenmed lelibiriki, post: 42530641, member: 657379"]Valla kuzum benim de öyle Rezzan çok yuvarlak konuştu pek beyenmedim ama nesibe ve İlkay hemen hemen aynı şeyi söylediler.gidişata o yonde[/QUOTE]
Begenmedim ya kendimden sogudum.y ile yazmisim.kahrol telefon

Aynen kuzum benzer konustu ikisi de.tarihleri, durum analizi aynıydı.ama nesib. HHızlı konuşuyor ya İlkay tek tek açıkladı bana.o yüzden İlkay diyorum ben.ama nesibe 1 günde bakar, çok bekletmez yanı.ben bir selenayla atmamistim. Ona da yolladim 2 gün önce.ekime kadar bıraktım falı valla ayışığında nesibe de gerçekçifal ssepetinde.

şekerler sevgi dumanı tarotta begeniyorsunuz ama kadın biraz önce online olmuş. kahvede bayağı baktıran olmuş. ne yapalım.birde bu hüma bal' ın selena gibi fal baktığı çevrimiçi olduğu belli saatlerimi var biliyormusunuz?

Sorma valla ben de bu olaydan sonra o kadar çok fal baktırdım ki ilkayı bekliyorum bir tek şuan ondan sonra ara vericem, enerjim de kalmadı sürekli baktırmak da zarar. Selenaya ben baktırdım dün geldi yorumu hatta önceki gece kadını rüyamda gördüm ya falıma bakıyordu ertesi günü yorum gelince tırstım :) ilkay bana önceki falımda çok başka şeyler söylemişti şimdi ne diyecek merak ediyorum ama selena bana nesibe, hale ve rezzan abla ve hümayla hemen hemen aynı şeyleri söyledi bir de binnazdaki bilgeyle. Gerçekci ama selena, asıl konu dışında işle alakalı bir şeyler de söyledi mesela o hoşuma gitti. O yüzden selenayı beğeniceğini umuyorum inşallah da bir an önce yoluna girer her şey kuzum

Hüma genelde sabahtan akşama kadar orda canım ben bu sıralar çok online görüyorum ama hep meşgul. Akşama doğru son anda yakaladım ben sonra çıktı 5-6 gibi

Hüma genelde sabahtan akşama kadar orda canım ben bu sıralar çok online görüyorum ama hep meşgul. Akşama doğru son anda yakaladım ben sonra çıktı 5-6 gibi
canım bu sitede ödemeyi sadece kredi kartı ile yapamıyormuyuz? illaki pay pal diyorlar anlamadım

canım bu sitede ödemeyi sadece kredi kartı ile yapamıyormuyuz? illaki pay pal diyorlar anlamadım

Yok canım yapıyorsun tabi ki paypale girdiğinde orda paypal hesabı giriş altında da banka kredi kartıyla öde gibi bir şey yazıyor oraya tıkla bilgileri girip ödüyorsun zaten. Sonra da sana mail geliyor paypalden şu kişiye ödeme yapıldı falan diye sıkıntı yok merak etme

az önce bu siteden her kim ise bana utanmadan mesaj attı. siz bu şekilde burada benim numaramı paylaşamazsınız beni bu şekilde rahatsız asla edemezsin çocuk oyuncağı değil bu iş siz istersiniz ben falınıza bakarım veya bakmam benim ne buradan reklam yapmaya ne de sahip olduğumdan fazla müşteriye ihtiyacım var. bunu buradan benim başka bir arkadaşıma da yaptınız o da geldi açıklamasını yaptı. saygısızlığın lüzumu yok insanların sinirlerini bu saatte geremeye ise hiç hakkınız yok gelip bana bu şekilde mesajlar atmayın buradan benim numaramı paylaşan insanlar da bunu bir daha yaptıkları takdirde bunu cezasını ödeyecekler kimse kimsenin şahsi bilgilerini izinsiz paylaşamaz hukuk önünde de cezası var bunun hepiniz bi kendinize gelin işim gücüm yok oturup size reklam yapmakla uğraşacak değilim bir sürü müşterim var biri bile bu saygısızlığı yapmadı reklama ihtiyacım varsa girer kendim de yazarım.yeter bu saygısızlık kendini haddini bilmeyip de gelip bana gecenin bi yarısı saçma sapan suçlamalarla mesaj yatan bayan da bi kendine gelsin.

fal puan almaya çalışıyorum, beni paypala yönlendiriyor. bilgileri giriyosun en son alttaki yazıda üye yapmaya çalışıp sözleşmeyi onayla diyor. bugün paypal ile ilgili o kadar çok şey okuyunca vazgeçtim bende

Yok canım fal puan almaya çalışma gerek yok ben paypale hiç bulaşmadan normal ödüyorum aslında ama şimdi site önümde olmadığı için ödeme sayfası canlandıramadım. Eğer hattın faturalıysa telefondan da ödeyebilirsin ama

hıı o zaman şeker sen önce falcını seçiyorsun fal ile beraber, sonra ordan ödemeye yönlendiyor.bu şekilde ödeme yapıyosun heralde dimi yanlış anlamadıysam

hıı o zaman şeker sen önce falcını seçiyorsun fal ile beraber, sonra ordan ödemeye yönlendiyor.bu şekilde ödeme yapıyosun heralde dimi yanlış anlamadıysam

Aynen öyle tatlım hiç gerek yok öncesinde puan yüklemene, falı seç ödemesi en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…