inşallah canım inşallah herkesin umduğu gibi olur. ben burdan yakalarsam hüma bal için fal atıcam. bu arada nesibeden falım geldi. şimdi ona da bakıcamRica ederim şeker umarım güzel çıkar falın :)
Gece gece pusuya mi yatalim geldigi saate bakKızlar sevgi duman onllne olmuş sonunda takipte kalın kadın geri döndü :)
Bende bekliyorumSelena da 32. Siradayim iki gün oldu
Kizlar selena gunde kac fal bakiyor genelde biliyor musunuz ?Bende bekliyorum
Kitap fali tam olarak nasil bakiliyor ? Genel bir soru mu sormak gerekir yoksa net mi ?ben. Yazdım burada, ben baskası için üzülürken, adamın adının harflerini,boyunu posunu aramızda duygusallık olacağını bilen kişi var biri serüvendir. Biraz da derin bildi. Çıkmıyoruz ama gelecek değişken, serüven falda bu adama dikkat et demiş sanki beni uyarır gibi, ben dikkat etmedim hoyrat davrandım şimdi o cümlesini sanki daha iyi anlıyorum.
Kitap fali tam olarak nasil bakiliyor ? Genel bir soru mu sormak gerekir yoksa net mi ?
fal puan almaya çalışıyorum, beni paypala yönlendiriyor. bilgileri giriyosun en son alttaki yazıda üye yapmaya çalışıp sözleşmeyi onayla diyor. bugün paypal ile ilgili o kadar çok şey okuyunca vazgeçtim bende
Falalem'de rezzan ablaya katina baktiran, memnun kalan var mi ? Dedikleri cikti mi size ?
ben baktırdım. nesibe,hale,selenayla hemen hemen aynı şeyleri söyledi beğenmiştim yorumunu. ama dediği zamana daha var. ama doğruyu söylemek gerekirse nesibe, hale ve selenadan daha net yorum almıştım
Henüz 31 olmuş. bir daha baktırmam ben ya çok berbat. Devlet dairesi gibi. Şimdi iptal ettirsem içimde kalacakBende bekliyorum
Henüz 31 olmuş. bir daha baktırmam ben ya çok berbat. Devlet dairesi gibi. Şimdi iptal ettirsem içimde kalacak
Çekme bence de onu yakalayip atmak bile mucize iken çekme derim benHenüz 31 olmuş. bir daha baktırmam ben ya çok berbat. Devlet dairesi gibi. Şimdi iptal ettirsem içimde kalacak
Eveet kizlar sonunda dun sevgi duman' i online yakalayarak tarot baktirdim, ben cok memnun kaldim falindan, cok guzel analiz edip yorumlamis..
Begenmedim ya kendimden sogudum.y ile yazmisim.kahrol telefonBegenmed lelibiriki, post: 42530641, member: 657379"]Valla kuzum benim de öyle Rezzan çok yuvarlak konuştu pek beyenmedim ama nesibe ve İlkay hemen hemen aynı şeyi söylediler.gidişata o yonde
Aynen sanırım öyle.. Sevgi duman burda birine demişti sanırım tarihte sapma olabilir ama sonuç değişmez diye. Geç olsun güç olmasın diyerek kendimizi teselli edelim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?