Binnaz Abla

Eveet kizlar sonunda dun sevgi duman' i online yakalayarak tarot baktirdim, ben cok memnun kaldim falindan, cok guzel analiz edip yorumlamis..

Kizlar gecmis sayfalarda fatima'dan bahsedilmis, tellwe 'deki fatema mi oluyor ?
Bir de seruveni onerir misiniz ?

Kitap fali tam olarak nasil bakiliyor ? Genel bir soru mu sormak gerekir yoksa net mi ?

Kitap fali tam olarak nasil bakiliyor ? Genel bir soru mu sormak gerekir yoksa net mi ?

ben net soru soruyorum genelde, şundan hoşlanıyorum ne düşünüyor gibi. Kitabı 3 kere açıp kapıyormuş, çıkan sembollere göre yorumluyormuş.

paypal dışında ödeme yok. ama neden endişe ediyorsun ki uluslararası epey güvenilir.

Falalem'de rezzan ablaya katina baktiran, memnun kalan var mi ? Dedikleri cikti mi size ?

Falalem'de rezzan ablaya katina baktiran, memnun kalan var mi ? Dedikleri cikti mi size ?

ben baktırdım. nesibe,hale,selenayla hemen hemen aynı şeyleri söyledi beğenmiştim yorumunu. ama dediği zamana daha var. ama doğruyu söylemek gerekirse nesibe, hale ve selenadan daha net yorum almıştım

ben baktırdım. nesibe,hale,selenayla hemen hemen aynı şeyleri söyledi beğenmiştim yorumunu. ama dediği zamana daha var. ama doğruyu söylemek gerekirse nesibe, hale ve selenadan daha net yorum almıştım

ha bi de hüma var onun da hakkını yemiyim şimdi. ilkayın yorumu gelmiş sabah çok yuvarlak konuşmuş 3 gün beklediğime değdi mi anlamadım

Henüz 31 olmuş. bir daha baktırmam ben ya çok berbat. Devlet dairesi gibi. Şimdi iptal ettirsem içimde kalacak
Çekme bence de onu yakalayip atmak bile mucize iken çekme derim ben Ama enerjini düşürme ki iyi yorum gelsin iyi derken olumlu anlaminda demedim Selena olumsuzsa söylüyor ama ince bir dille kırmadan ben çok seviyorum onu

Eveet kizlar sonunda dun sevgi duman' i online yakalayarak tarot baktirdim, ben cok memnun kaldim falindan, cok guzel analiz edip yorumlamis..

Yaaa ne şanslısın kizzz neyse kayıp olmamış en azından. Selena gibi tutarlı geldi bana onun yorumları inşallah ben de tekrar atabilirimm

Begenmed lelibiriki, post: 42530641, member: 657379"]Valla kuzum benim de öyle Rezzan çok yuvarlak konuştu pek beyenmedim ama nesibe ve İlkay hemen hemen aynı şeyi söylediler.gidişata o yonde
Begenmedim ya kendimden sogudum.y ile yazmisim.kahrol telefon [/QUOTE]

üzülme canım hepimizin başına geliyor mobilden yazınca

Aynen sanırım öyle.. Sevgi duman burda birine demişti sanırım tarihte sapma olabilir ama sonuç değişmez diye. Geç olsun güç olmasın diyerek kendimizi teselli edelim bari

Çok doğru bir söz tarihte sapma olsa da sonuç değişmez. Ben zaten tarihe hiç takilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…