Binnaz Abla

Ilkaydan yorumum gelmiş çok beğendim nokta atışları vardı ve çok gerçekçi isabetli yorumlar yapmış biraz olumsuz konuşmuş ama pembe tablolardan iyidir ben çok beğendim

Yaaa ne şanslısın kizzz neyse kayıp olmamış en azından. Selena gibi tutarlı geldi bana onun yorumları inşallah ben de tekrar atabilirimm
Ahahah kizim online yakalamak icin kac dk
Sayfayi yeniledim :) selenada da siradayim daha cooook var yorumumun gelmesine :/
Sevgi dumanin dediklerinden cikan var mi sana

Çekme bence de onu yakalayip atmak bile mucize iken çekme derim ben Ama enerjini düşürme ki iyi yorum gelsin iyi derken olumlu anlaminda demedim Selena olumsuzsa söylüyor ama ince bir dille kırmadan ben çok seviyorum onu
Tamam heyecanla bekliyorum o vakit :)

Ahahah kizim online yakalamak icin kac dk
Sayfayi yeniledim :) selenada da siradayim daha cooook var yorumumun gelmesine :/
Sevgi dumanin dediklerinden cikan var mi sana

Yaaaa aslında benim onu çok begenme sebebim benim kinin adına attım bide benim durum azcık karışık kadincagiz öyle güzel yorumladi ki kartlari durumu falan. Bide kartlarda bir tuhaf bir durum var diyede sasirdigini belirtmiş kii tam da öyle benim durum arapsaci ama çok doğru tespitler yapmışti. Selena yi da bekkleee uslu uslu

Sevgi duman kartlar uzernden yorum yapiyor gbi gozukse de hislerini de katmis yorumuna , bende memnun kaldim cok :) selena ne zaman yorumlar acaba , daha cok beklemem lazim

kızlar bende baktırıcam banada birisini önerin :)

Henüz 31 olmuş. bir daha baktırmam ben ya çok berbat. Devlet dairesi gibi. Şimdi iptal ettirsem içimde kalacak

Iptal ettirme bekle sabirla zaten piyasada isini düzgün yapan falci yok sahtekarlar var o yüzden herkes iyi falci buldugunda böyle yigilmalar oluyor

kızlar bende baktırıcam banada birisini önerin :)
Sayfalarda gezinirsen daha cok fikrin olur acıkcası bnm cıkan bi falım olmadı ama tellwe de selena gecmisi bildi ve o sitede ilk falımdı. Selenay atacaksan ciddi ve su falı tavsiye olsun.Binnaz ablada umut ışık selin imer ve Emre dinc'e hiiic bulasma arkadaslar sevgi dumanı beğeniyor:) biryolunvar sitesi burdan bi kisiye terbiyesizlik yaptı tercih etmiyoruz:)) yinede dusunersen araf berbat, Fama cok emin bi ara begenldi ama simdi diil bence, semayı duydum Sanrm ama baktrmadım. Sonra nesibenin tespitleri beğenilir ve ilkay bide huma bal..yani karısık isler,kolay gelsin diyim:)

Son düzenleme:
Harika özetlemişsin şekerim

Ilkaydan yorumum gelmiş çok beğendim nokta atışları vardı ve çok gerçekçi isabetli yorumlar yapmış biraz olumsuz konuşmuş ama pembe tablolardan iyidir ben çok beğendim

İlkayı beğendiğine sevindim canım benimki de gelmiş sonunda ama pek bir şey anlamadım yuvarlak konuşmuş gibi geldi. olumlu konuşmuş ama sonuçla alakalı dediği şeye ben pek ihtimal vermedim soruda sordum artık o da 1 ay sonra gelir cevabı

sabret canım selenaya kelebek su çizgi attım bu güne kadar hepsi mi mükemmel olur.. bi de son attığımda 21. sıradaydım 2 günde sıra gelmişti bana bazen öyle hızlanıyor umudunu kaybetme

sabret canım selenaya kelebek su çizgi attım bu güne kadar hepsi mi mükemmel olur.. bi de son attığımda 21. sıradaydım 2 günde sıra gelmişti bana bazen öyle hızlanıyor umudunu kaybetme
İnş öyle olur canım mecbur bekliyorum:)

Kızlar bir yolun var sitesi sevilmiyor ama Hürrem nasıl baktıran memnun kalan var mı acaba?

Kizlar tellwe de kirazeye fal atmak istiyorum ama ilk defa fal kendisine fal baktiracaklari referanssiz kabul etmiyor
Referans olabilecek olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…