bugün kk ya şifremi yazmaya zahmet girmeme neden olan kişi ise serra hanım. binnaz abladan. buradan birinin tavsiyesi ile baktırmıştım. şöyle söyliim kızlar, burda popüler onlarca falcının, suyla destekleyen mi ararsın melek kartlarıyla destekleyen mi ararsın katinadan kart çeken mi dersin, hepsinin bilemediğini bilmiş.
yazılı fal yolluyor zaten. falı açtım. 2.kartın yorumunda hatun şakkadanak yapıştırmış konuyu. ilk defa böyle höt diye bilen online falcı gördüm. hatta dayanamayıp kendisine de yazdım, insan mısınız siz diye :)))) onun dışında bir de nerdeyse 1 sene önce baktırdığım eylül bilmişti.
eylülüm falcım :) nerelerdedir şimdi bilemem ama özlüyorum onu da..serra yı da yazdım diye dolmasın bekleme sırası zaten ne zaman online olacağı belli olmuyo hatunun sanırım. 1 kereyle kalmaz inş.
eylül derken? fal sepetindekimi?
hoennir bnm iskamble bakmadı, ağırlık var diiye iade etti
beyza senin tavsiyenle gitmiştim ama
hoennir bnm iskamble bakmadı, ağırlık var diiye iade etti
beyza senin tavsiyenle gitmiştim ama
bebeğim ben ankaradayım,tatil malum ama 3 güne hem evime hem de buralara dönerim.Az sabır:))kavuşiciiiiz.
bu arada bir haftadır hiç fal baktırmadım ben.
gercekten uzuldum, boyle birseyi ilk kez duyuyorum..
rezzan abladan haberi olan var mı face e de girmedi ona ihtiyacım var çok bugün =(
sitede yazmış zaten. bekleyen yorumları yarın sabah gönderecekmiş. Sanırım sisteme yarın sabah girecek. :44:
gercekten uzuldum, boyle birseyi ilk kez duyuyorum..
shalevisrael fal baktırdınız mı? yahudi ismi gibi dedim meğer yahudiymiş. Hisleri ile fal bakıyormuş. hmm...
şimdi kahveyi içip, fotosunu çekip, göndermeye öyle üşeniyorum ki :97:
hayır online falcı değildi..cafe flcılarından biriydi.ama artık bakmıyor sanırım.
canım bu arada, buraya yazayim ank falcılarına yazınca yanlış anlıyorlar.
ben aslında bugün berbat durumdaydım. eylül'ü aradım. cebi açık ama telefonu açmadı.
sms attım. "eylül ben princes fln, seni arıyoruz ne zamandır, lütfen dön"diye.
(takip ettiysen aylardır o telefona ulaşılmıyordu)
iki üç saat sonra aradı...
ben balıkesir'e taşındım.. sana bir arkadaşımı önereceğim, ben şu an telefonda falan bakamıyorum. bu hanım da benim kadar iyidir dedi.
arkadaşına gittim ben de.
eylül telefonla bakacakmış ama birkaç gün sonra.
evet ben de özlüyorum
dediğim gibi diğer kısımda da, bu kadın da iyiydi. ama ilk olunca kestiremiyorsun. çok olumlu geldi bana. korkuttu bu kadar iyi olması. ama ben oradayken gelen bir kadın vardı, sekiz yıldır geliyormuş falan. demekki iyi diyorum. üç beş güne yazacam merak etme.
Aman aman üşen canım, ben korktum o kadının duvarını okuyunca, baktığı fal çeşitlerine bakıncaYardım aldığı şeyin hisleri olduğunu hiç sanmıyorumm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?