Binnaz Abla

eylül derken? fal sepetindekimi?

kızlar ne tarafta oturuyorsunuz imkanınız varmı bilmiyorum bende sürekli nette fal baktırıyorum ve burda ismi geçen herkese baktırdım diyebilirim ama yeşilköyde kuba cafede esra abla var kahve falına bakıp kahveyi tarotla destekliyor çok eski falcım. ben evliyim daha eşimle tanışmadan baş harflerini tipini burcuna kadar söylemişti. gidecek olan varsa mesaj atabilir adımı söylerim tanıdık biri olunca elektrik bi nebze artıyo :) şuan bana uzak olduğu için gidemiyorum ama söylediği bir çok şeyi yaşadım..

hoennir bnm iskamble bakmadı, ağırlık var diiye iade etti
beyza senin tavsiyenle gitmiştim ama

buda son moda iade şekli. ağırlık var, nazar var bakamam! merak edilmek, erişilmez olmak istiyolar gibi. Bana da biri demişti böyle, birkaç gün sonra yine gönderdim bu sefer baktı. ilginç

shalevisrael fal baktırdınız mı? yahudi ismi gibi dedim meğer yahudiymiş. Hisleri ile fal bakıyormuş. hmm...

şimdi kahveyi içip, fotosunu çekip, göndermeye öyle üşeniyorum ki :97:

shalevisrael fal baktırdınız mı? yahudi ismi gibi dedim meğer yahudiymiş. Hisleri ile fal bakıyormuş. hmm...

şimdi kahveyi içip, fotosunu çekip, göndermeye öyle üşeniyorum ki :97:

Aman aman üşen canım, ben korktum o kadının duvarını okuyunca, baktığı fal çeşitlerine bakınca Yardım aldığı şeyin hisleri olduğunu hiç sanmıyorumm :18:

hayır online falcı değildi..cafe flcılarından biriydi.ama artık bakmıyor sanırım.

canım bu arada, buraya yazayim ank falcılarına yazınca yanlış anlıyorlar.

ben aslında bugün berbat durumdaydım. eylül'ü aradım. cebi açık ama telefonu açmadı.
sms attım. "eylül ben princes fln, seni arıyoruz ne zamandır, lütfen dön"diye.
(takip ettiysen aylardır o telefona ulaşılmıyordu)

iki üç saat sonra aradı...
ben balıkesir'e taşındım.. sana bir arkadaşımı önereceğim, ben şu an telefonda falan bakamıyorum. bu hanım da benim kadar iyidir dedi.
arkadaşına gittim ben de.

eylül telefonla bakacakmış ama birkaç gün sonra.
evet ben de özlüyorum

dediğim gibi diğer kısımda da, bu kadın da iyiydi. ama ilk olunca kestiremiyorsun. çok olumlu geldi bana. korkuttu bu kadar iyi olması. ama ben oradayken gelen bir kadın vardı, sekiz yıldır geliyormuş falan. demekki iyi diyorum. üç beş güne yazacam merak etme.

Son düzenleme:
Günaydın kızzlaarr, artık benim de "falımdaki sıkıntıdan dolayı" iade edilen bir falım var :)) lilypad dün gece iade etmiş falımı, bu sebeple :)

canım o baska bahsettgi kadın kiimmişş bende gidiyim

Aman aman üşen canım, ben korktum o kadının duvarını okuyunca, baktığı fal çeşitlerine bakınca Yardım aldığı şeyin hisleri olduğunu hiç sanmıyorumm :18:

böle üç harflilerle falmı bakılır yaa. iyi kide üşenmişim vazgeçtim zaten

Kızzllaarrr artık onaylandı, 3 kişi de "aynı ses" diyorsa bence olay bitti!!

FAL SEPETİ SAMİRA ile FALALEM ALMİNA aynı kişi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…