Binnaz Abla

Kizlar tellwe de kirazeye fal atmak istiyorum ama ilk defa fal kendisine fal baktiracaklari referanssiz kabul etmiyor
Referans olabilecek olan var mi
Ben referanssız gönderdim iade etti cunku başkalarına olumsuz oy cok kullanmıştım ama gecen GUN biri duvarına yazmıştı "referans yok baktırabilirmiyim" diye ve sonra baktırmış,sende sor bence bakabilir referanssız

Tamam canim bir yazayim bakalim ins bakar

Kızlar hiraya fal attım 3 saat oldu gelmedi ne zaman gelir baktıran var mı

Aybo kadın çok tuhaf. Ben bir gece attım önümde 4 kişi vardı. Baktım yarım saate yorum geldi ama ondekiler hala duruyor. Onları bir iki gün bekletti, bir de netimde sorun var demişti. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hıı

Önümde bir sürü insan vardı bi ben kaldım beklemekten fenalık geldi ya

Kimdi hatırlamıyorum ama profiline şöyle yazmıştı" Attığınız sıraya göre değil de kendi enerjime göre alıyorum" şeklinde. Belki buda öyledir senin enerjini aldı hemen bakayım dedi garip

Arkadaslar bir yolun var da FAMA adli fal bakan kisi yabanci mi? Cumleleri cok düsük ve bazisi tamamlanmamis. Yoksa bilgisayar mi yorunluyor? Bileniniz varsa bana bilgi verirse cok sevinirim.

Yaaa çabuk gelen fallar da bana bii sallamasyon geliyooo. Tellwe de 5 lik attiklarim 5 dk da yorum atiyorlar iyyyyyy hiç begenmedim. Demek ki uzun uzun detaylı bakiyor ki bu kadar bekletiyorr. Bide bu Hira tam olarak nerde ve hangi hira galiba bide medyum hira mı varr yada ben karistiriyorumm
Sonucu da yazz canimm

Ben artik sıkıldım online fallardan ya
şöyle yeni bir falcı arıyorum telefonda bakan ama bulamadım

Kızlar sabah binnaza bakınırken 5 liralık falcı gördüm Öykü Gezgin adı. Öylesine can sıkıntısından attım ama baya iyi geldi yorum Anlık durumu birebir anlatmış, gelecek için de güzel bir tablo çizmiş pembeci midir değil midir bilemem ama bana en olumsuz falcılar da aynı şeyleri söylüyor uzun zamandır Ayrıca daha kararını yeni vermiş olduğum bir durumu da söyleyince baya şaşırttı beni bu tip nokta atışları da vardı.. Ve arada genel boş şeyler olsa da çok uzun bir faldı oku oku bitiremedim Yani tabiki mükemmel değildi ama 5 liraya göre bayaaa başarılıydı
Uygun fiyatlı arayıp denemek isteyene tavsiye ederim ilk baktıran da ben olmuşum sanırım profilinde henüz yorum yok

Ben artik sıkıldım online fallardan ya
şöyle yeni bir falcı arıyorum telefonda bakan ama bulamadım

Ben de aynen Sevgi yi yakalarsam bii ona atayım başka atmayi düşünmüyorum. Yüzyüze baktiracagimm ozledigim ve yeni duydugum isimler varr
Telde benim baktirdigim Didem var ona baktırdın mı?

Biraz önce 5likler hakkında yorum yapmıştım sallamasyon çoğu diyee ama arada tabii kii iyiler var özen gösteren detaylı bakan denk gelmesi güzel olmuş. Binnaz bu konuda bayağı dolu ziraa Sevgi de o sitede uygun fiyatlı.

Kesinlikle öyle binnazda başarılı yorumcular çıkabiliyor.. Ama mesela tellwede 5 liraya attıklarım genelde falcı bacıdan hallice bot yorumu gibi fallar oluyor.. Bi kere güzel bir yorumcuya denk geldim o da 3 gün sonra 5 liradan 30 liraya çıkarttı ücreti Sevgiyi bende denemek istiyorum ama bir türlü yakalayamadık gitti

Senin nick çok hoşuma gitti. Yas demi yaş değil. Böyle hüzünlü bir sevdayı hissettiriyoo bana "Yashikayesi"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…