Binnaz Abla

Kızlar, bir tanıdığım aile çevresine yıllardır fal bakar, iyidir de. Ekonomik olarak biraz sıkışınca, ev hanımı da, Binnaz'dan bahsettim, falcı olmasını önerdim. Başvurdu, örnek 3 tane fal baktırmasını istemişler, çalışma koşullarını göndermişler, içinde fal bakım kriterleri var. Kriterlere göre, sağlıkla ilgili yorum yapmak, yönlendirmek yasak, genel yorum olarak ta olumsuz yorum yapmak yasak. Hep olumlu, moral verici olacakmış. Tanıdığım kişi gönderilen 3 fala baktı, biri için "çok olumsuz" dedi. "Ama bunu yazamayacaksam nasıl yorum yapabilirim ki" dedi ve falcı olmaktan vazgeçti.

İlkay geldi aklıma. İlkay, Binnaz'dayken, falı anlatırken çok eeee derdi, yuvarlamaya, düzgün ifade etmeye "olumlu ifade" etmeye çalışırdı. Sıkıntısı sesinden, bazen cümle kurmakta zorlanmasından belliydi. BYVa geçince daha rahat anlatmaya başladı. Daha akıcı.

Bunlar aklıma geldi, yazdım. Bir de falın ücret konusu var, inanılır gibi değil. Çoğunu site alıyor, yorumcunun payı gerçekten çok az.

Şartlar değişmiş midir bilmem. Anlatılan doğru mudur tam olarak onu da bilmiyorum, çünkü sözleşmeyi /şartları görmedim. Sonuçta bunlar bir anlaşma dahilinde çalışıyorlar

Evet yorumcular çok çok az aliyorlarmis. Niye sağlıkla ilgili yorum yapilmasinki ne saçma görüyorsa uygun bir dille söylenebilir....

binnazın neden pembeci site olduğu anlaşıldı. halbuki doğruları söyleseler çok daha saygın bir site olabilirdi

Evet yorumcular çok çok az aliyorlarmis. Niye sağlıkla ilgili yorum yapilmasinki ne saçma görüyorsa uygun bir dille söylenebilir....

Aslında sağlıkla ilgili yorum yapmama şartı bana çok duyarlı geldi. Çünkü bu kadar önemli bir durumda yapılacak yorum hastalığı daha da zor bir duruma sokabilir. Düşünsene 3 aya kalmaz iyileşeceksin, diye bir "pembecik yorum" ciddi bir hastalığı ilerletebilir.

Sağlık hayal kırıklığına gelmez. Düşün, bizi tarihten tarihe atıyorlar, ortada bi şey yok. Çıkmadı diyip söyleniyoruz sadece.

Yokk kuzu öyle demek istemedim ne biliyim sağlığınıza daha fazla dikkat edin kendinizi halsiz hissediyorsaniz yildiziniz düşük olabilir ama biyolojik olarak da kendinizi kontrol ettirin anlaminda.
Ama danisanin ciddi bir hastalığı varsa ve onun hakkında fal baktiriyorsa ona tabii kii yorum yapılmaz

Sadece binnazda değil biryolunvar da da o şart var. Bende iade de anladım. Falınız olumlu iade etmiyoruz dediler. Ama yine de Bilge gibi olumsuz falcıları var yani falcı tutan biriyse sorun yapmıyorlar keşke devam etseymiş.

Gelisme manyagi oldum ben bu ara
Su venus retrosu ne zaman bitecekti yaw, cok yoruldum ben.
Herife git diyorum, geri geliyo

Nasıl yaniiii offff terk etmek istiyorum şu an topigi

Yani Sevgi Dumana ihtiyacim kalmadı mı demek istiyonnnnn

Valla detay bilmiyorum ama naz için git diyorsan güzel
amma velakin harbi git diyorsan ve geliyorsa iyyyyyy tiksinc

Yaaa byv de olumlu olma şartı mı varmış? Ordan olumsuz yorum alan yok mu ya

Ben de binnaz da biri için yapılan yorumu okumustumm çok kötü moralimi bozdu gibisinden kadinin fiyati düşük idi bugün baktim 15 olmuş.

Ben de binnaz da biri için yapılan yorumu okumustumm çok kötü moralimi bozdu gibisinden kadinin fiyati düşük idi bugün baktim 15 olmuş.

Öyle zaten bak mesela direkt bildiğim pembeciler Selin İmer, Maya Demir, Firuze bana olumsuz yorum yapanlar Bilge, kesira

Yaaa byv de olumlu olma şartı mı varmış? Ordan olumsuz yorum alan yok mu ya

Evet orda bana olumsuz yorum yapan bir tek ilkay var. Binnazın çoğu da pembeci ama olmayanları da var Bilge, Kesira gibi. Ama bunlar da genele bakınca çok az kalıyor tabi.

falsepetinde var mı acaba bana da tam tersi oldu çünkü. melih gün hem zırvalamış hem full olumsuzdu ama sallamadılar. ama alex mesajıma cevap vermedi diyince hemen iade ettiler

binnazın pembecileri arasında ceren esemenli de unutulmamalı. hayatımda o kadar çiçek böcek bir fal görmemiştim sırf aşırı olumlu diye fenalık geçirdim

falsepetinde var mı acaba bana da tam tersi oldu çünkü. melih gün hem zırvalamış hem full olumsuzdu ama sallamadılar. ama alex mesajıma cevap vermedi diyince hemen iade ettiler

Alex bana da olumsuzdu, Nesibe de. Varsa da pek takan yok. Bana falsepeti daha ciddi bir site gibi geliyor. Ama bir yolun var a hiç guvenim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…