- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Alex bana da olumsuzdu, Nesibe de. Varsa da pek takan yok. Bana falsepeti daha ciddi bir site gibi geliyor. Ama bir yolun var a hiç guvenim yok.
Paypaldan bayağı dert yakınan var canım,o yüzdenpaypal dışında ödeme yok. ama neden endişe ediyorsun ki uluslararası epey güvenilir.
Paypaldan bayağı dert yakınan var canım,o yüzden
Canımcım normal falcıyı seçip yaparsan kartla oluyor ama fal kredisi almak isteyince hemen paya üyesi yapmaya calışıyor. Üye olmazsanda zaten fal kredi bölümünden çıkıyorÖdeme sayfasını hemen kapatma kendi yönlendirmesini beklersen sorun yaşamazsın.
Yaaa bu haber ver butonu bende de Sevgi Duman da calismiyorr bir türlü deneme amaçlı Hüma ya da yapmistim onunki geliyor. Bugün bi ara olmuş. Hele Yıldız Yetkin varya bin tane mail geliyoo online diye ciktim ondannnnBu arada ben bir türlü hüma yı yakalamıyorum. Haber ver butonunada bastım cık olmuyor
Aynen canım sürekli maillere bakıyorum bilgi yok, ama hümaya baktım sırada bir sürü kişi var cal baktırmak için. Sistem kötü o yüzden sürekli sitede takip yapıcazYaaa bu haber ver butonu bende de Sevgi Duman da calismiyorr bir türlü deneme amaçlı Hüma ya da yapmistim onunki geliyor. Bugün bi ara olmuş. Hele Yıldız Yetkin varya bin tane mail geliyoo online diye ciktim ondannnn
Aynen canım sürekli maillere bakıyorum bilgi yok, ama hümaya baktım sırada bir sürü kişi var cal baktırmak için. Sistem kötü o yüzden sürekli sitede takip yapıcaz
Sağol kuzum sanada bol şans :)Aynen canım hadi bol şans atarsın umarım
HicbiriKızlar bugün birine son bi fal atıp ondan sonra bi süre ciddi ara vericem maddi manevi bitmiş durumdayım çünkü Aklımda kalan iki isim var biri hale Yıldırım diğeri Kerem Avşar hangisine baktırmamı tavsiye edersiniz.ikisine baktıranlardan olumlu ya da olumsuz tavsiyeler bekliyorum jübileyi iyi biriyle yapayım
Ama çok doğru Şeyler vurmuş diline:) bende çok sıkıldım artık kendimden soğudum resmen sürekli fal atmaktan sadece günü kurtarıyorlar iki moral buluyoruz ertesi günü yine bir Arayış ama erkeklerin umrunda bile değil yani Günlerini gün ediyolar olcağı varsa ztn olur falla malla olmaz bu işler hepimiz bu gerçeği biliyoruz ama uygulamaya gelince Sınıfta kalıyoruzYa nedir bu halimiz. Ne kadar umutsuzuzÖzellikle ilişki için falların peşine düşenler yani benim gibiler için konuşuyorum. Adamların umurunda bile değil, günlerini değerlendiriyorlar. Biz herşeye vakıf olmak zorunda hissediyoruz kendimizi. Olanı gün içinde yaşamamak çok ağır geliyor artık, hep yarını düşünmek ne saçma. Ya rehber arıyoruz yada bizi teskin edecek birini bu boşluğu doldurmak için. Ama hiçbir zaman dolmayacak kendimizle yüzleşmezsek. Sabah sabah enerji falan kalmadı bende, dilime vurdu :)
atma dicem ama biliyorum o his içe girdi mi atana kadar bırakmıyor insanı :)Kizlar birisi seruvenin kitap falini sormustu atti mi fal acaba kimdi o arkadas :) yorumu geldiyse begendi mi paylasabilir mi ben tekrar atmak istiyorum da benim fal orucu yine ziyan yine ziyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?