Binnaz Abla

Alex bana da olumsuzdu, Nesibe de. Varsa da pek takan yok. Bana falsepeti daha ciddi bir site gibi geliyor. Ama bir yolun var a hiç guvenim yok.

e öyle olduğu için de site daha güvenilir geliyor yani binnaz yöneticileri görsün bunu. pembecilik anı kurtarır sadece. biryolun varda bir sürü yazılı yorum yapan var onlara hiç atmam zaten kimin baktığı belli bile değil

Ödeme sayfasını hemen kapatma kendi yönlendirmesini beklersen sorun yaşamazsın.
Canımcım normal falcıyı seçip yaparsan kartla oluyor ama fal kredisi almak isteyince hemen paya üyesi yapmaya calışıyor. Üye olmazsanda zaten fal kredi bölümünden çıkıyor

Bu arada ben bir türlü hüma yı yakalamıyorum. Haber ver butonunada bastım cık olmuyor
Yaaa bu haber ver butonu bende de Sevgi Duman da calismiyorr bir türlü deneme amaçlı Hüma ya da yapmistim onunki geliyor. Bugün bi ara olmuş. Hele Yıldız Yetkin varya bin tane mail geliyoo online diye ciktim ondannnn

Yaaa bu haber ver butonu bende de Sevgi Duman da calismiyorr bir türlü deneme amaçlı Hüma ya da yapmistim onunki geliyor. Bugün bi ara olmuş. Hele Yıldız Yetkin varya bin tane mail geliyoo online diye ciktim ondannnn
Aynen canım sürekli maillere bakıyorum bilgi yok, ama hümaya baktım sırada bir sürü kişi var cal baktırmak için. Sistem kötü o yüzden sürekli sitede takip yapıcaz

Aynen canım sürekli maillere bakıyorum bilgi yok, ama hümaya baktım sırada bir sürü kişi var cal baktırmak için. Sistem kötü o yüzden sürekli sitede takip yapıcaz

Aynen canım hadi bol şans atarsın umarım

Kızlar bugün birine son bi fal atıp ondan sonra bi süre ciddi ara vericem maddi manevi bitmiş durumdayım çünkü Aklımda kalan iki isim var biri hale Yıldırım diğeri Kerem Avşar hangisine baktırmamı tavsiye edersiniz.ikisine baktıranlardan olumlu ya da olumsuz tavsiyeler bekliyorum jübileyi iyi biriyle yapayım

Hicbiri

Ya nedir bu halimiz. Ne kadar umutsuzuz Özellikle ilişki için falların peşine düşenler yani benim gibiler için konuşuyorum. Adamların umurunda bile değil, günlerini değerlendiriyorlar. Biz herşeye vakıf olmak zorunda hissediyoruz kendimizi. Olanı gün içinde yaşamamak çok ağır geliyor artık, hep yarını düşünmek ne saçma. Ya rehber arıyoruz yada bizi teskin edecek birini bu boşluğu doldurmak için. Ama hiçbir zaman dolmayacak kendimizle yüzleşmezsek. Sabah sabah enerji falan kalmadı bende, dilime vurdu :)

Ama çok doğru Şeyler vurmuş diline:) bende çok sıkıldım artık kendimden soğudum resmen sürekli fal atmaktan sadece günü kurtarıyorlar iki moral buluyoruz ertesi günü yine bir Arayış ama erkeklerin umrunda bile değil yani Günlerini gün ediyolar olcağı varsa ztn olur falla malla olmaz bu işler hepimiz bu gerçeği biliyoruz ama uygulamaya gelince Sınıfta kalıyoruz

Kizlar birisi seruvenin kitap falini sormustu atti mi fal acaba kimdi o arkadas :) yorumu geldiyse begendi mi paylasabilir mi ben tekrar atmak istiyorum da benim fal orucu yine ziyan yine ziyan
atma dicem ama biliyorum o his içe girdi mi atana kadar bırakmıyor insanı :)

Selam kızlar nasılsınız?
Sevgi Dumanın falını çok beğenmiştim ben ama verdiği tarihte bieşy olacak gibi durmuyo pek bilginize.. Bide Hümanın ikinci falını beğenmemiştim ben ama sanki dediği farklı bir şekilde oldu.
Biriyle ilgili görüşeceksin ama tavırlarını hoşuna gitmeyecek sende istemeyeceksin demişti. Görüşmedik ama görüşmeden arkadaşlarından duyduğum şeyler itti. Hani olay dediği gibi olmadı ama sonucu aynı oldu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…