Sen memnun kalmış mıydın canım kitap falındanKizlar birisi seruvenin kitap falini sormustu atti mi fal acaba kimdi o arkadas :) yorumu geldiyse begendi mi paylasabilir mi ben tekrar atmak istiyorum da benim fal orucu yine ziyan yine ziyan
serüvenin kitap falı bende çıkmadı ama anı biliyo hakkını yemiyimSen memnun kalmış mıydın canım kitap falından
Şuan benim için önemli olan karşı Tarafın Düşünceleri onu biliyo muserüvenin kitap falı bende çıkmadı ama anı biliyo hakkını yemiyim
Baska birini sormustum senin yolun bunla acilcak diye adinin tum harflerini saymisti boyunu posunu goz rengini. Birde dikkat et demis bana ben biraz okuzum de. Ben dikkat etmedim bizim iste gecmisten biri sayesinde olmadi, tum isaretler bu yonde ve sanirim seruven canim bu ikisinin senin hakkinda kknusacaklati var demisti ohaa kadin bilmis ya resmen ben atayim yineSen memnun kalmış mıydın canım kitap falından
şuana kadar hüma ve nesibe'den başka öngörüsü çıkanı görmedim henüz. anlar çoğunda çıkıyor.serüvenin kitap falı bende çıkmadı ama anı biliyo hakkını yemiyim
he bide selena'yı bekliyorum ruhumu teslim etmezsem beklerkenşuana kadar hüma ve nesibe'den başka öngörüsü çıkanı görmedim henüz. anlar çoğunda çıkıyor.
ahahahahaha benim Aklımada soktun şimdiBaska birini sormustum senin yolun bunla acilcak diye adinin tum harflerini saymisti boyunu posunu goz rengini. Birde dikkat et demis bana ben biraz okuzum de. Ben dikkat etmedim bizim iste gecmisten biri sayesinde olmadi, tum isaretler bu yonde ve sanirim seruven canim bu ikisinin senin hakkinda kknusacaklati var demisti ohaa kadin bilmis ya resmen ben atayim yine
Hüma hangi sitede kızlar
şuana kadar hüma ve nesibe'den başka öngörüsü çıkanı görmedim henüz. anlar çoğunda çıkıyor.
Nesibe'nin hiçbir dediği çıkmadı bende. Hüma'nın bir dediği çıktı ama anlattığından çok farklı şekilde, sonuç tuttu sadece.
Bende de selena'nın son falı çıkmadı kızlar. Yani zaman olarak verdiği süre geçti. Halbuki anda mükemmeldi ama bu defa dediği çıkmadı malesef. Sırada Sevgi Duman'ın verdiği süre var ama ben bütün fallarım patlayacak gibi hissediyorum.
selena daha önce çıkmış mıydı canım sana? tarihlerde yanılıyor sanırım o bana da net tarih vermedi ama diğerlerine yakın şeyler söyledi mesela
Ahahh
ahahahahaha benim Aklımada soktun şimdi
baldanım bizim enerjimiz az çok uyar sen yenilerden kimi beğendinya olayı bilmiş ama dediğim gibi yolumuz açıldıktan sonra ahanda kapandı, aslında net bilmiş de olmuyor. Bence bu sıralar çok attıysan atma bir ara krize girersen atarsın :)
Huma bana cok fazla olumlu yorum yapmis, pek gercekci gelmedi bana nedensenesibenin dediklerinden ufak bir şey çıktı bende, asıl konuya daha var. hümanın dedikleri daha önce çıkmıştı şimdi ona da zaman var
Nasıl yaniiii offff terk etmek istiyorum şu an topigi
Yani Sevgi Dumana ihtiyacim kalmadı mı demek istiyonnnnn
Valla detay bilmiyorum ama naz için git diyorsan güzel
amma velakin harbi git diyorsan ve geliyorsa iyyyyyy tiksinc
Kizlar birisi seruvenin kitap falini sormustu atti mi fal acaba kimdi o arkadas :) yorumu geldiyse begendi mi paylasabilir mi ben tekrar atmak istiyorum da benim fal orucu yine ziyan yine ziyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?