Binnaz Abla

Sen memnun kalmış mıydın canım kitap falından
Baska birini sormustum senin yolun bunla acilcak diye adinin tum harflerini saymisti boyunu posunu goz rengini. Birde dikkat et demis bana ben biraz okuzum de. Ben dikkat etmedim bizim iste gecmisten biri sayesinde olmadi, tum isaretler bu yonde ve sanirim seruven canim bu ikisinin senin hakkinda kknusacaklati var demisti ohaa kadin bilmis ya resmen ben atayim yine

Ahahh
ahahahahaha benim Aklımada soktun şimdi

sevgi dumanın verdiği tarih bana da patlayacak gibi duruyor ama hüma, kesira, ilkay, hale, nesibe ve selena daha uzun zaman vermişti zaten. benna da yarın patlayacak , ilk falında tutturmuştu bade emren çoktan patladı

Nesibe'nin hiçbir dediği çıkmadı bende. Hüma'nın bir dediği çıktı ama anlattığından çok farklı şekilde, sonuç tuttu sadece.

nesibenin dediklerinden ufak bir şey çıktı bende, asıl konuya daha var. hümanın dedikleri daha önce çıkmıştı şimdi ona da zaman var

Bende de selena'nın son falı çıkmadı kızlar. Yani zaman olarak verdiği süre geçti. Halbuki anda mükemmeldi ama bu defa dediği çıkmadı malesef. Sırada Sevgi Duman'ın verdiği süre var ama ben bütün fallarım patlayacak gibi hissediyorum.

selena daha önce çıkmış mıydı canım sana? tarihlerde yanılıyor sanırım o bana da net tarih vermedi ama diğerlerine yakın şeyler söyledi mesela

Bir şey söylemek istiyorum. Gerçekten lütfen cevaplayın bunu. Mayıs'tan beri fal atmıyorum ana çok atasım geldi. Benim sorum da yok ama nasıl desem bi ele ihtiyacım var gibi bir şey. Mayısa kadar çıkan yeni isimlerden kimleri önerirsiniz?

selena daha önce çıkmış mıydı canım sana? tarihlerde yanılıyor sanırım o bana da net tarih vermedi ama diğerlerine yakın şeyler söyledi mesela

Selena'nın önceki fallarından çıkan şeyler olmuştu. Bu falında da çıkan bir şey oldu ama esas sorum içim verdiği tarih geçti. Atalı 1 ay oldu zaten belki tekrar atarım.

Ahahh

ahahahahaha benim Aklımada soktun şimdi

ya olayı bilmiş ama dediğim gibi yolumuz açıldıktan sonra ahanda kapandı, aslında net bilmiş de olmuyor. Bence bu sıralar çok attıysan atma bir ara krize girersen atarsın :)

nesibenin dediklerinden ufak bir şey çıktı bende, asıl konuya daha var. hümanın dedikleri daha önce çıkmıştı şimdi ona da zaman var
Huma bana cok fazla olumlu yorum yapmis, pek gercekci gelmedi bana nedense

Nasıl yaniiii offff terk etmek istiyorum şu an topigi

Yani Sevgi Dumana ihtiyacim kalmadı mı demek istiyonnnnn

Valla detay bilmiyorum ama naz için git diyorsan güzel
amma velakin harbi git diyorsan ve geliyorsa iyyyyyy tiksinc

Ah yawrum yaa, adam olsa basimin ustune de, herif adam degil.
beni yedege almaya calisiyo

Kizlar birisi seruvenin kitap falini sormustu atti mi fal acaba kimdi o arkadas :) yorumu geldiyse begendi mi paylasabilir mi ben tekrar atmak istiyorum da benim fal orucu yine ziyan yine ziyan

Yuh diyorum, kiz super bilmis ya sana seruven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…