Binnaz Abla

Ah yawrum yaa, adam olsa basimin ustune de, herif adam degil.
beni yedege almaya calisiyo

Yuh diyorum, kiz super bilmis ya sana seruven.

bilmiş di mi ya atayım mı ona hümada buluşma tarihini bilmişti ama olay oldu biliyorsun. İkisine de atıp çekileyim en iyisi Bu arada Gizemle ilgili bir şey oldu dur atayım sana özelden

Huma bana cok fazla olumlu yorum yapmis, pek gercekci gelmedi bana nedense

hüma benim binnazda yorumuna güvendiğim 1-2 kişiden biridir çünkü ona ilk attığım falda hiç de pembe olmayan ve kimsenin demediği bir şeyi söylemişti, dedikleri çıkmıştı ama burda gördüğüm kadarıyla patlayanı da çok olmuş

Huma bana da resmen bi cumle yazdi, aynisini karsi taraftan duydum.

Bu satirlari isyanlari cook okudum burada ama maalesef yine atiyoruz

aynen işte ben de hatta inanmamıştım bu ne ya sırf olumsuz görmek için gördü olur mu öyle şey demiştim 2 hafta sonra aynen yaşadım olayı. ama binnazda başka kimse görmedi bunu başka biraz şevval erdal söyledi gibi olmuştu sadece. o yüzden bana hüma çok pembeci gelmiyor diğerleri gibi

Kizlar sevgi duman online olunca mail geldi, yatagimdan kalktim walla.
Biraz bekledim, tekrar acti alimini yapistirdim bende fali.
Cok begendim ama tarihler cok yakin sadece.

tarihlerine çok takılma bana da eylül ortası dedi büyük ihtimal patlıycak

baldanım bizim enerjimiz az çok uyar sen yenilerden kimi beğendin
Hayatim gizem hatun ilginc bir kadin herseyi bildi meslegime kadar ama karsi tarafin ve senin dusuncelerin konuaunda eksik bence dusunceler konusu oturmamis. Bana humanin dedigi sey cikiyordu su tarihte bulusmak isteyecek dedi adam harbiden tam o tarihte istedi lan dedim aha ilk kez bir falim cikiyor ama benim eskisi ile gorusmusler ve o tarihte bolduysa humanin dedigi gibi bir konusma olmadi ama olacakti cunku bunjn sinyallerini cok cok verdi, neden caydi muamma yani ikisinden birine at derim ben.

Selena'nın önceki fallarından çıkan şeyler olmuştu. Bu falında da çıkan bir şey oldu ama esas sorum içim verdiği tarih geçti. Atalı 1 ay oldu zaten belki tekrar atarım.
Dur olumsuz düşünme hemen. Tarihte sarkma olur süreç dediği gibi mi ilerliyor? Sonuç için azıcık sabırlı ol anlarsın zaten falın patlayıp patlamadığını üzme kendini

Dur olumsuz düşünme hemen. Tarihte sarkma olur süreç dediği gibi mi ilerliyor? Sonuç için azıcık sabırlı ol anlarsın zaten falın patlayıp patlamadığını üzme kendini

Belli bir süreç yok çünkü iletişim halinde değiliz. Yok canım üzülmüyorum zaten mesele eski sevgilim de artık çok da umrumda değil. Sadece pişman olduğunu görmek istediğim için yazsın istiyorum. Ki şu an pişmandır büyük ihtimal ama katır inadı var herifte, benim de sert tepki göstereceğimi biliyor o yüzden yazamaz ve bütün fallarım patlar diye düşünüyorum.

Kizlar kerem avsara fal atip memnun kalan var mi aranizda ? Tavsiye eder misiniz ?

Vayy arkadaş şu sevgiyi bi yakalayamadım gitti.. Bana mail falanda gelmiyor

Kizzz bana da gelmiyordu ben kahve kismindan haberveri secmisim. Oysa kadın hep tarot aciyoo ordan haberveri secince geldiii. Ama ben atmadım tabii daha sonra atacammm

Kizlar bi de falalem meryem cok ovulmus gecmis sayfalarda, ona baktiran var mi son zamanlarda ?

Kizlar sevgi duman online olunca mail geldi, yatagimdan kalktim walla.
Biraz bekledim, tekrar acti alimini yapistirdim bende fali.
Cok begendim ama tarihler cok yakin sadece.
Tebrikler canım. Evet yakın tarih veriyoo benimki de tarih açısından patlayacakk ama olsun ben beğendim güzel enerjisi varr

Yaaa Hüma katina bakiyoo sadece ama ilişki varsa bakiliyoo demi katina ayrılık varsa bakiliyo muu. Sanki bir falcı boyle bir şey yazmıştı zaten karışık olan kafammm çorba olduda

Kizzz bana da gelmiyordu ben kahve kismindan haberveri secmisim. Oysa kadın hep tarot aciyoo ordan haberveri secince geldiii. Ama ben atmadım tabii daha sonra atacammm
Hepsini denedim gelmiyor canım. Neyse artık şansımaa yakalarsam atarım sevgiye. Fazla zorlamayayım kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…