- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Ah yawrum yaa, adam olsa basimin ustune de, herif adam degil.
beni yedege almaya calisiyo
Yuh diyorum, kiz super bilmis ya sana seruven.
Huma bana cok fazla olumlu yorum yapmis, pek gercekci gelmedi bana nedense
hüma benim binnazda yorumuna güvendiğim 1-2 kişiden biridir çünkü ona ilk attığım falda hiç de pembe olmayan ve kimsenin demediği bir şeyi söylemişti, dedikleri çıkmıştı ama burda gördüğüm kadarıyla patlayanı da çok olmuş
Bu satirlari isyanlari cook okudum burada ama maalesef yine atiyoruzAma çok doğru Şeyler vurmuş diline:) bende çok sıkıldım artık kendimden soğudum resmen sürekli fal atmaktan sadece günü kurtarıyorlar iki moral buluyoruz ertesi günü yine bir Arayış ama erkeklerin umrunda bile değil yani Günlerini gün ediyolar olcağı varsa ztn olur falla malla olmaz bu işler hepimiz bu gerçeği biliyoruz ama uygulamaya gelince Sınıfta kalıyoruz
Huma bana da resmen bi cumle yazdi, aynisini karsi taraftan duydum.
Kizlar sevgi duman online olunca mail geldi, yatagimdan kalktim walla.
Biraz bekledim, tekrar acti alimini yapistirdim bende fali.
Cok begendim ama tarihler cok yakin sadece.
Bende Onu diyorum işte herkes bunları söylüyo söylüyoruz ama yinede yapmaya devam ediyoruzBu satirlari isyanlari cook okudum burada ama maalesef yine atiyoruz
Hayatim gizem hatun ilginc bir kadin herseyi bildi meslegime kadar ama karsi tarafin ve senin dusuncelerin konuaunda eksik bence dusunceler konusu oturmamis. Bana humanin dedigi sey cikiyordu su tarihte bulusmak isteyecek dedi adam harbiden tam o tarihte istedi lan dedim aha ilk kez bir falim cikiyor ama benim eskisi ile gorusmusler ve o tarihte bolduysa humanin dedigi gibi bir konusma olmadi ama olacakti cunku bunjn sinyallerini cok cok verdi, neden caydi muamma yani ikisinden birine at derim ben.baldanım bizim enerjimiz az çok uyar sen yenilerden kimi beğendin
Dur olumsuz düşünme hemen. Tarihte sarkma olur süreç dediği gibi mi ilerliyor? Sonuç için azıcık sabırlı ol anlarsın zaten falın patlayıp patlamadığını üzme kendiniSelena'nın önceki fallarından çıkan şeyler olmuştu. Bu falında da çıkan bir şey oldu ama esas sorum içim verdiği tarih geçti. Atalı 1 ay oldu zaten belki tekrar atarım.
Dur olumsuz düşünme hemen. Tarihte sarkma olur süreç dediği gibi mi ilerliyor? Sonuç için azıcık sabırlı ol anlarsın zaten falın patlayıp patlamadığını üzme kendini
Vayy arkadaş şu sevgiyi bi yakalayamadım gitti.. Bana mail falanda gelmiyorKizlar sevgi duman online olunca mail geldi, yatagimdan kalktim walla.
Ah yawrum yaa, adam olsa basimin ustune de, herif adam degil.
beni yedege almaya calisiyo
Yuh diyorum, kiz super bilmis ya sana seruven.
Vayy arkadaş şu sevgiyi bi yakalayamadım gitti.. Bana mail falanda gelmiyor
Huma bana da resmen bi cumle yazdi, aynisini karsi taraftan duydum.
Hepsini denedim gelmiyor canım. Neyse artık şansımaa yakalarsam atarım sevgiye. Fazla zorlamayayım kendimi :)Kizzz bana da gelmiyordu ben kahve kismindan haberveri secmisim. Oysa kadın hep tarot aciyoo ordan haberveri secince geldiii. Ama ben atmadım tabii daha sonra atacammm
Meryem iyidir. Tavsiye ederim canım. Dediklerinden çıkanlar olduKizlar bi de falalem meryem cok ovulmus gecmis sayfalarda, ona baktiran var mi son zamanlarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?