Binnaz Abla

Ayrılık olsada katina bakılıyor canım.. Hatta aranda hiç ilişki yoksa dahi bakılıyor. İlişkim olacak mı niyetiyle

kızlar merhaba böyle aranıza damdan düşer gibi giriyorum ama çoğunuzun sayesinde fal baktırmadığım kimse kalmadı

selena:dehşet bir insan tam 4 gün bekledim ve değdi.çok zaman oldu baktıralı fakat dediği ne varsa birebir yaşadım
hüma balldukça iyi tarih konusunda yanılmadığı gibi beni şoka sokan bir dediğide çıktı.şiddetle tavsiye ederim.
sevgi duman:ilk döneminde baktırdım.evet anı biliyor fakat gelecekte oldukça kötü çıktı.hiç beğenmedim
hülya demir ve maya demir:anda iyiler fakat dediklerinin hiçbirini yaşamadım.
selin imer:berbat
sezgi candan:kim tavsiye ettiyse allah gönlüne göre versin.son keşfim fazla iyi umarım ilerleyen zamanlarda bozulmaz.tüylerimi ürperten yorumları oldu dediklerinide kısmen yaşadım.diğerleri için vakit var.
meryem da anda ve geçmişte iyi.onunda daha tarihlerine var.
aklıma geldikçe yazarım.biri beni bu fal batağından kurtarsın

Sezgi candanın dediğini yaşadın mı canım? O hatunu ben de çok beğenmiştim valla ya. Her cümlesi doğruydu

Sezgi candanın dediğini yaşadın mı canım? O hatunu ben de çok beğenmiştim valla ya. Her cümlesi doğruydu
valla tatlım birebir yaşadım.tarihler rakamları ile tuttu.ne yalan söyliyim korktum enerjisinden.şimdi önemli bir durum olduğunda hopp ondayım.olumsuzu da söylemesi hoşuma gidiyor.şiddetle tavsiye ederim herkese

rica ederim ne demek :) hüma bal katina bakıyor.sezgide binnaz abla da o da sadece kahve bakıyor :)

Greyim sen baktırdın mı? Nasıldı? Ayrıntı falan verdin mi çıktı mı dediği şeyler? Çok soru sordum kendimi tellwedeki prenses gibi hissediyorum
Daha yeni baktırdım sayılır canım.. Ayrıntı hiç vermedim ama herşeyi bildi valla ben de çok şaşırdım. Hisleri çok kuvvetli. Sadece kahve bakıyor zaten.. Bide net tarihler veriyor. Oda hoşuma gitti. Yakalayabilirsen bak bir dene onu Beğeneceğinden eminim

Canim gizem hatun nerdeydi

Kim o grey konuyu kacirdim

P
Ayrılık olsada katina bakılıyor canım.. Hatta aranda hiç ilişki yoksa dahi bakılıyor. İlişkim olacak mı niyetiyle

Oooo güzel haber teşekkür ederim atarım atarsam da söylerimmm

Şuan benim için önemli olan karşı Tarafın Düşünceleri onu biliyo mu
Serüvenin kitap falı konuşuluyor birkaç gündür daha önce yorumumu yazmamıştım biraz anlatayım.
Ben baktırdığımda soru sorduğum kişiyi çok iyi tanımıyordum, karakterini sormuştum. ama o adamı sanki yıllardır tanıyormuş gibi tüm karakterini detaylı bi şekilde yazdı bana.Yeni yeni anlayabiliyorum.. Şimdi tekrar okuduğumda şoklara giriyorum "aaa bunu da söylemiş" diye. Yani karakter analizi süper ötesi.
Düşüncelerini de birebir aktardı, çok net bir şekilde. Hatta başıma şöyle bir şey geldi serüven bir cümle kurmuştu falda, aklımda kalmış. aradan birkaç ay geçti benimki bana düşüncesini aynen o şekilde söyledi. Bende biliyorum zaten dedim, nasıl olur da böyle bir şeyi bilirsin falan deyince ben de bocalayınca küçük çapta bir kavgamız olmuştu
Gelecek konusunda verdiği vadelerden de 2 si gerçekleşti, 3. sü zaten uzun süre sonrası içindi, onun biraz daha zamanı var :)

Yani özetlemem gerekirse serüven benim geçmişimi, anımı, geleceğimi, düşüncelerimi eksiksiz bilen tek falcı. Sadece kitap falı attım. Muhteşemdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…