Hepsini denedim gelmiyor canım. Neyse artık şansımaa yakalarsam atarım sevgiye. Fazla zorlamayayım kendimi :)
Ayrılık olsada katina bakılıyor canım.. Hatta aranda hiç ilişki yoksa dahi bakılıyor. İlişkim olacak mı niyetiyleTebrikler canım. Evet yakın tarih veriyoo benimki de tarih açısından patlayacakk ama olsun ben beğendim güzel enerjisi varr
Yaaa Hüma katina bakiyoo sadece ama ilişki varsa bakiliyoo demi katina ayrılık varsa bakiliyo muu. Sanki bir falcı boyle bir şey yazmıştı zaten karışık olan kafammm çorba olduda
Sezgi candanın dediğini yaşadın mı canım? O hatunu ben de çok beğenmiştim valla ya. Her cümlesi doğruydukızlar merhaba böyle aranıza damdan düşer gibi giriyorum ama çoğunuzun sayesinde fal baktırmadığım kimse kalmadı
selena:dehşet bir insan tam 4 gün bekledim ve değdi.çok zaman oldu baktıralı fakat dediği ne varsa birebir yaşadım
hüma balldukça iyi tarih konusunda yanılmadığı gibi beni şoka sokan bir dediğide çıktı.şiddetle tavsiye ederim.
sevgi duman:ilk döneminde baktırdım.evet anı biliyor fakat gelecekte oldukça kötü çıktı.hiç beğenmedim
hülya demir ve maya demir:anda iyiler fakat dediklerinin hiçbirini yaşamadım.
selin imer:berbat
sezgi candan:kim tavsiye ettiyse allah gönlüne göre versin.son keşfim fazla iyi umarım ilerleyen zamanlarda bozulmaz.tüylerimi ürperten yorumları oldu dediklerinide kısmen yaşadım.diğerleri için vakit var.
meryemda anda ve geçmişte iyi.onunda daha tarihlerine var.
aklıma geldikçe yazarım.biri beni bu fal batağından kurtarsın
nesibe malesef bende patlayan falcılardanşuana kadar hüma ve nesibe'den başka öngörüsü çıkanı görmedim henüz. anlar çoğunda çıkıyor.
valla tatlım birebir yaşadım.tarihler rakamları ile tuttu.ne yalan söyliyim korktum enerjisinden.şimdi önemli bir durum olduğunda hopp ondayım.olumsuzu da söylemesi hoşuma gidiyor.şiddetle tavsiye ederim herkeseSezgi candanın dediğini yaşadın mı canım? O hatunu ben de çok beğenmiştim valla ya. Her cümlesi doğruydu
belli bir zamanı yok ben genelde öğleden sonraları yakalıyorum canımHüma bal ne zaman online oluyor kızlar?
Sezgi candan nerde? Hüma bal ve sezgiye ne attın sen kahve mi? Çok sağol bu arada :)belli bir zamanı yok ben genelde öğleden sonraları yakalıyorum canım
Evet genelde saat 12 den sonra oluyor.belli bir zamanı yok ben genelde öğleden sonraları yakalıyorum canım
Sezgi candan binnaz ablada bermudacım.. Sadece kahve bakıyorSezgi candan nerde? Hüma bal ve sezgiye ne attın sen kahve mi? Çok sağol bu arada :)
Greyim sen baktırdın mı? Nasıldı? Ayrıntı falan verdin mi çıktı mı dediği şeyler? Çok soru sordum kendimi tellwedeki prenses gibi hissediyorumSezgi candan binnaz ablada bermudacım.. Sadece kahve bakıyor
deme öyle deme fatmagül üzülüyornesibe malesef bende patlayan falcılardan
Daha yeni baktırdım sayılır canım.. Ayrıntı hiç vermedim ama herşeyi bildi valla ben de çok şaşırdım. Hisleri çok kuvvetli. Sadece kahve bakıyor zaten.. Bide net tarihler veriyor. Oda hoşuma gitti. Yakalayabilirsen bak bir dene onu Beğeneceğinden eminimGreyim sen baktırdın mı? Nasıldı? Ayrıntı falan verdin mi çıktı mı dediği şeyler? Çok soru sordum kendimi tellwedeki prenses gibi hissediyorum
Hayatim gizem hatun ilginc bir kadin herseyi bildi meslegime kadar ama karsi tarafin ve senin dusuncelerin konuaunda eksik bence dusunceler konusu oturmamis. Bana humanin dedigi sey cikiyordu su tarihte bulusmak isteyecek dedi adam harbiden tam o tarihte istedi lan dedim aha ilk kez bir falim cikiyor ama benim eskisi ile gorusmusler ve o tarihte bolduysa humanin dedigi gibi bir konusma olmadi ama olacakti cunku bunjn sinyallerini cok cok verdi, neden caydi muamma yani ikisinden birine at derim ben.
Daha yeni baktırdım sayılır canım.. Ayrıntı hiç vermedim ama herşeyi bildi valla ben de çok şaşırdım. Hisleri çok kuvvetli. Sadece kahve bakıyor zaten.. Bide net tarihler veriyor. Oda hoşuma gitti. Yakalayabilirsen bak bir dene onu Beğeneceğinden eminim
Sezgi candan bitanem. Ben de senin tavsiyenle baktırmıştım zaten çok beğenmiştim :)Kim o grey konuyu kacirdim
Ayrılık olsada katina bakılıyor canım.. Hatta aranda hiç ilişki yoksa dahi bakılıyor. İlişkim olacak mı niyetiyle
Serüvenin kitap falı konuşuluyor birkaç gündür daha önce yorumumu yazmamıştım biraz anlatayım.Şuan benim için önemli olan karşı Tarafın Düşünceleri onu biliyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?