- 28 Ocak 2015
- 80
- 9
- 88
Serüvenin kitap falı konuşuluyor birkaç gündür daha önce yorumumu yazmamıştım biraz anlatayım.
Ben baktırdığımda soru sorduğum kişiyi çok iyi tanımıyordum, karakterini sormuştum. ama o adamı sanki yıllardır tanıyormuş gibi tüm karakterini detaylı bi şekilde yazdı bana.Yeni yeni anlayabiliyorum.. Şimdi tekrar okuduğumda şoklara giriyorum "aaa bunu da söylemiş" diye. Yani karakter analizi süper ötesi.
Düşüncelerini de birebir aktardı, çok net bir şekilde. Hatta başıma şöyle bir şey geldi serüven bir cümle kurmuştu falda, aklımda kalmış. aradan birkaç ay geçti benimki bana düşüncesini aynen o şekilde söyledi. Bende biliyorum zaten dedim, nasıl olur da böyle bir şeyi bilirsin falan deyince ben de bocalayınca küçük çapta bir kavgamız olmuştu
Gelecek konusunda verdiği vadelerden de 2 si gerçekleşti, 3. sü zaten uzun süre sonrası içindi, onun biraz daha zamanı var :)
Yani özetlemem gerekirse serüven benim geçmişimi, anımı, geleceğimi, düşüncelerimi eksiksiz bilen tek falcı. Sadece kitap falı attım. Muhteşemdi..
Serüvenin kitap falı konuşuluyor birkaç gündür daha önce yorumumu yazmamıştım biraz anlatayım.
Ben baktırdığımda soru sorduğum kişiyi çok iyi tanımıyordum, karakterini sormuştum. ama o adamı sanki yıllardır tanıyormuş gibi tüm karakterini detaylı bi şekilde yazdı bana.Yeni yeni anlayabiliyorum.. Şimdi tekrar okuduğumda şoklara giriyorum "aaa bunu da söylemiş" diye. Yani karakter analizi süper ötesi.
Düşüncelerini de birebir aktardı, çok net bir şekilde. Hatta başıma şöyle bir şey geldi serüven bir cümle kurmuştu falda, aklımda kalmış. aradan birkaç ay geçti benimki bana düşüncesini aynen o şekilde söyledi. Bende biliyorum zaten dedim, nasıl olur da böyle bir şeyi bilirsin falan deyince ben de bocalayınca küçük çapta bir kavgamız olmuştu
Gelecek konusunda verdiği vadelerden de 2 si gerçekleşti, 3. sü zaten uzun süre sonrası içindi, onun biraz daha zamanı var :)
Yani özetlemem gerekirse serüven benim geçmişimi, anımı, geleceğimi, düşüncelerimi eksiksiz bilen tek falcı. Sadece kitap falı attım. Muhteşemdi..
Falı her okuyuşumda hayran kalıyorum kadına resmenKizzz ben de tekrar okuyayım biii falimi
tellwede 28 lira canımmrb canim bende baktirmak istiyorumda nasil oluyor, nerden yapmam lazim. su siralar cok sikintidayim, baktirmam gerek. parali mi bide? saol
Canim gizem hatun nerdeydi
Peki seruvene kitap fali atarken ayrinti vermelimiyim ? Yani her seyi soylemek de istemiyorum bazi seyleri o bilmeli sonucta.. Sen net bir soru mu sormustun ?Serüvenin kitap falı konuşuluyor birkaç gündür daha önce yorumumu yazmamıştım biraz anlatayım.
Teşekkür ederim canım yorumun için :))Serüvenin kitap falı konuşuluyor birkaç gündür daha önce yorumumu yazmamıştım biraz anlatayım.
hadi ya doğru değil mi diyosun bende atmıştım gizem hatuna beğenmiştimfal alem hayatım. Ben o kadının normal bakmadığını düşünmüyorum çünkü somut şeyleri çok çok iyi biliyor, meslek gibi. Ama karşı tarafın ve senin düşüncelerinde çok doğru değil, iki gündür yaşadığım şeyler doğru olmadığını gösteriyor. Ama bir numarası var kadının.
Ben hiçbir ayrıntı vermemiştim sadece doğum tarihleri ve yanlış hatırlamıyorsam anne adları.. Bahsettiğim herşeyi kendi bildi yaniPeki seruvene kitap fali atarken ayrinti vermelimiyim ? Yani her seyi soylemek de istemiyorum bazi seyleri o bilmeli sonucta.. Sen net bir soru mu sormustun ?
Ah dedim kacirdigim biri mi varSezgi candan bitanem. Ben de senin tavsiyenle baktırmıştım zaten çok beğenmiştim :)
Ben hiçbir ayrıntı vermemiştim sadece doğum tarihleri ve yanlış hatırlamıyorsam anne adları.. Bahsettiğim herşeyi kendi bildi yani
hadi ya doğru değil mi diyosun bende atmıştım gizem hatuna beğenmiştimOff her falcının bir defosu var
Baldanım hani bana da özelden bahsettin ya somut şeylere örnek olarak. Sosyal medyadan ordan burdan o bahsettiğin şeyi öğrenme ihtimali var mı?hayır seninki doğru olabilir ben attıgımda soka girdim ama somut şeylerde. Karsının düşüncesi için açıkcası sanmıyorum ama olabilir de sen umutsuzluğa kapılma lütfen. Benim burada 1,5 yıldır net çıkan falım yok zaten :) Sadece düşünceleri bizim zihnimizde o anki ruh halimizden yola çıkarak yazıyor olabilir. Ama gelecek çıkar belki bilemeyiz açıkcası bence baktırılmalı o kadında bir numara var çünkü, kötü değil sadece bende düşüncesel anlamda tutmadı şimdilik, net yorum için zamana ihtiyaç var :)
Baldanım hani bana da özelden bahsettin ya somut şeylere örnek olarak. Sosyal medyadan ordan burdan o bahsettiğin şeyi öğrenme ihtimali var mı?
Bayağı KarışıkBuradan biri mi diye de düşündük. Fal alemde cevapları soruları okuyorsa evet öğrenebilir ama ben öyle öğrendiğini düşünmüyorum. Kadın normal fal bakmıyor dediğim gibi bir numarası var ama düşünceleri doğru bildiğini sanmıyorum. Arkadaşıma seneye bu zaman sana açılacak dedi çocuk için. 2 3 yıl sonra evlenirsiniz dedi mesela seneye bu zaman açılacagını kahve falından bilebiliyorsa ki kızın durumu olumsuz görünüyor ben sapka çıkarırımAma falı kötü değil yanlış anlaşılmasın yazdıklarım ben sadece hislerle bakmadıgını düşünüyorum.
Mesela kesit kesit görüyor olabilir seni. Kesit kesit düşüncelere giriyor olabilir. Anlatabildim mi bilmiyorum :)
Humada bana olmadi ;(Huma bana da resmen bi cumle yazdi, aynisini karsi taraftan duydum.
arkadaşlar binnazda fal baktırcam kahvede katinada tarotta kimleri önerirsiniz
tam anlayamadım, hüma bilemedi hira mı bildi ?hüma bal.
Arkadaşlar mesela bende hüma bal, ilkay gür, emine, serüven, hira ile zıt şeyler söyledi gizem hatun. Mesela ben hümayı okuduğumda evet harbiden bencil bir adam ben bu bencilliği sezdim zaten demiştim. Sonra senin sunundan etkilenmiş şununu seviyor dediği şeyler bendim. Evet hani benim özelliklerim bunlar demiştim ama gizem bambaska bişey söyledi bakıyorum iki gündür yok arkadas öyle değil. Ve hümanın falı tarihi ile çıkıyordu ki hatlar karıstı o yüzden ben gizem hatuna düşüncede basarılı değildim diyorum ama genel olarak herkesi soka sokan biri bence kendiniz bir deneyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?