Binnaz Abla

mrb kizlar birsey sormak istiyorum bende kahve falina baktirmak istiyorumda, nasil oluyor kim bakiyor, nerden, parali mi? ne yapmam gerek?

mrb canim bende baktirmak istiyorumda nasil oluyor, nerden yapmam lazim. su siralar cok sikintidayim, baktirmam gerek. parali mi bide? saol

Kizzz ben de tekrar okuyayım biii falimi
Tekrar okudum verdiği tarih geçmiş ve okuyunca huzunlendim yinee tespitler ve yorumlar çok doğru

Canim gizem hatun nerdeydi

fal alem hayatım. Ben o kadının normal bakmadığını düşünmüyorum çünkü somut şeyleri çok çok iyi biliyor, meslek gibi. Ama karşı tarafın ve senin düşüncelerinde çok doğru değil, iki gündür yaşadığım şeyler doğru olmadığını gösteriyor. Ama bir numarası var kadının.

Son düzenleme:
Peki seruvene kitap fali atarken ayrinti vermelimiyim ? Yani her seyi soylemek de istemiyorum bazi seyleri o bilmeli sonucta.. Sen net bir soru mu sormustun ?

Teşekkür ederim canım yorumun için :))

hadi ya doğru değil mi diyosun bende atmıştım gizem hatuna beğenmiştim Off her falcının bir defosu var

hadi ya doğru değil mi diyosun bende atmıştım gizem hatuna beğenmiştim Off her falcının bir defosu var

hayır seninki doğru olabilir ben attıgımda soka girdim ama somut şeylerde. Karsının düşüncesi için açıkcası sanmıyorum ama olabilir de sen umutsuzluğa kapılma lütfen. Benim burada 1,5 yıldır net çıkan falım yok zaten :) Sadece düşünceleri bizim zihnimizde o anki ruh halimizden yola çıkarak yazıyor olabilir. Ama gelecek çıkar belki bilemeyiz açıkcası bence baktırılmalı o kadında bir numara var çünkü, kötü değil sadece bende düşüncesel anlamda tutmadı şimdilik, net yorum için zamana ihtiyaç var :)

Baldanım hani bana da özelden bahsettin ya somut şeylere örnek olarak. Sosyal medyadan ordan burdan o bahsettiğin şeyi öğrenme ihtimali var mı?

Baldanım hani bana da özelden bahsettin ya somut şeylere örnek olarak. Sosyal medyadan ordan burdan o bahsettiğin şeyi öğrenme ihtimali var mı?

Buradan biri mi diye de düşündük. Fal alemde cevapları soruları okuyorsa evet öğrenebilir ama ben öyle öğrendiğini düşünmüyorum. Kadın normal fal bakmıyor dediğim gibi bir numarası var ama düşünceleri doğru bildiğini sanmıyorum. Arkadaşıma seneye bu zaman sana açılacak dedi çocuk için. 2 3 yıl sonra evlenirsiniz dedi mesela seneye bu zaman açılacagını kahve falından bilebiliyorsa ki kızın durumu olumsuz görünüyor ben sapka çıkarırım Ama falı kötü değil yanlış anlaşılmasın yazdıklarım ben sadece hislerle bakmadıgını düşünüyorum.

Mesela kesit kesit görüyor olabilir seni. Kesit kesit düşüncelere giriyor olabilir. Anlatabildim mi bilmiyorum :)

Bayağı Karışık

arkadaşlar binnazda fal baktırcam kahvede katinada tarotta kimleri önerirsiniz

hüma bal.

Arkadaşlar mesela bende hüma bal, ilkay gür, emine, serüven, hira ile zıt şeyler söyledi gizem hatun. Mesela ben hümayı okuduğumda evet harbiden bencil bir adam ben bu bencilliği sezdim zaten demiştim. Sonra senin sunundan etkilenmiş şununu seviyor dediği şeyler bendim. Evet hani benim özelliklerim bunlar demiştim ama gizem bambaska bişey söyledi bakıyorum iki gündür yok arkadas öyle değil. Ve hümanın falı tarihi ile çıkıyordu ki hatlar karıstı o yüzden ben gizem hatuna düşüncede basarılı değildim diyorum ama genel olarak herkesi soka sokan biri bence kendiniz bir deneyin :)

tam anlayamadım, hüma bilemedi hira mı bildi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…