Binnaz Abla

Gizem hatun benide soklara soktu ama karsi tarafin hissiyatinda yanildi.
Bikac gundur tam aksi oldugunu bizzat yasiyorum. Ama hatunda biseyler var.

zekikadin off offff sen kaçsın ki 30dan fazla bi sırada mısın? Bence iptal etme orda başka baktırılcak biri yok ama günde en fazla 3 4 kişiye bakması az geliyor bana da

hüma bal di mi bu

he bide selena'yı bekliyorum ruhumu teslim etmezsem beklerken
noldu kız yaklaştı mı sana sıra
Kizzz ben de tekrar okuyayım biii falimi
Tekrar okudum verdiği tarih geçmiş ve okuyunca huzunlendim yinee tespitler ve yorumlar çok doğru
canım bana verdiği tarih de temmuzdu ama dediği şeyi ağustos ayının sonunda yaşadım bana kendisi de dedi zaten tarihlerde çok iyi değilim takılma ona diye.

noldu kız yaklaştı mı sana sıra

canım bana verdiği tarih de temmuzdu ama dediği şeyi ağustos ayının sonunda yaşadım bana kendisi de dedi zaten tarihlerde çok iyi değilim takılma ona diye.

Ayyy gerçekten mii nasıl mutlu oldum kuzummm teşekkür ederim. Aslında çok takilmak istemiyorum tarihlere ama yine de insan bii offfff diyoooo.
Acayip mutlu ettin yaaa

zekikadin kizzzzz keşke çekmek yerine sıranı devredebilsenn ayyy ne iyi olurdu alırdım hemen
Kizzzz çekme diyoruz sana sabret unut hergün bakma yawwww
Temammm bekliyorum söz. Yorumdan sonra direk neyi bildi bilmedi yazcam size Kız o zaman ne karaborsa döner biliyomusun burada girerim en önce sıraya gel vatandaş selena 5. sıradan yok mu arttıran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…