sen kaçıncısın :) bende bekliyorum.Selenada feci sıra var. Yoruldum beklemekten
Selenada önmde o kadar cok insan var ki sıra 1 ay sonra gelirSelenada feci sıra var. Yoruldum beklemekten
sen kaçıncısın :) bende bekliyorum.
Diyorum iptal etsem, o kadar bekledim hem ordan kimseye baktırmak istemiyorum. Ama illallah ettim çok beter bi kuruk ilerlemiyordaNe sen sor ne ben söyliyim
Eylül'ün ortası mı senin tarihler de?
Hüma bal ne zaman online oluyor kızlar?
tam anlayamadım, hüma bilemedi hira mı bildi ?
hüma bal di mi buhüma şu tarihte bulusmak isteyecek ve aranızdaki sey netleşecek konusacaksınız dedi. Adam o tarihte bulusmak istedi, ve öncesinden romantik ortam hazırladı konsacagım seyler var dedi kac kere. Sonra bir şeyler oldu ve o görüşme gitti. Yani hep diyorum hayatta bazen bir şey oluyor ve olacak olan kesintiye ugruyor. Hüma bence biliyor, en azından bana su ana kadar 1,5 yıldır su zaman konusmak isteyecek diyip de tutan olmamıştı. Kadın agustos sonu eylül bası gibi isteyecek dedi cocuk aynen bu cümleyi kurarak görüşelim dedi.
hüma bal di mi bu
kızlar cok acık yazmısım burada cok acık yazmak uygun olmadıgı için siliyorum özetle hüma'da iş var diyorum :) Sevgiler :)
yeni yeni düştüm 30 lardan :) oda 3. gün artık.zekikadin off offff sen kaçsın ki 30dan fazla bi sırada mısın? Bence iptal etme orda başka baktırılcak biri yok ama günde en fazla 3 4 kişiye bakması az geliyor bana da
dayann :) bende ilk basta 32 deydim düstü arada falini cekenlerde oluyorDiyorum iptal etsem, o kadar bekledim hem ordan kimseye baktırmak istemiyorum. Ama illallah ettim çok beter bi kuruk ilerlemiyorda
noldu kız yaklaştı mı sana sırahe bide selena'yı bekliyorum ruhumu teslim etmezsem beklerken
canım bana verdiği tarih de temmuzdu ama dediği şeyi ağustos ayının sonunda yaşadım bana kendisi de dedi zaten tarihlerde çok iyi değilim takılma ona diye.Kizzz ben de tekrar okuyayım biii falimi
Tekrar okudum verdiği tarih geçmişve okuyunca huzunlendim yinee tespitler ve yorumlar çok doğru
Kim bu pekinoldu kız yaklaştı mı sana sıra
canım bana verdiği tarih de temmuzdu ama dediği şeyi ağustos ayının sonunda yaşadım bana kendisi de dedi zaten tarihlerde çok iyi değilim takılma ona diye.
noldu kız yaklaştı mı sana sıra
canım bana verdiği tarih de temmuzdu ama dediği şeyi ağustos ayının sonunda yaşadım bana kendisi de dedi zaten tarihlerde çok iyi değilim takılma ona diye.
Canım kim dedi sana bununoldu kız yaklaştı mı sana sıra
Canım kim dedi sana bunu
Temammm bekliyorum söz. Yorumdan sonra direk neyi bildi bilmedi yazcam sizezekikadin kizzzzz keşke çekmek yerine sıranı devredebilsenn ayyy ne iyi olurdu alırdım hemen
Kizzzz çekme diyoruz sana sabret unut hergün bakma yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?