Binnaz Abla

noldu kız yaklaştı mı sana sıra

canım bana verdiği tarih de temmuzdu ama dediği şeyi ağustos ayının sonunda yaşadım bana kendisi de dedi zaten tarihlerde çok iyi değilim takılma ona diye.
dahaaa çooook var

Temammm bekliyorum söz. Yorumdan sonra direk neyi bildi bilmedi yazcam size Kız o zaman ne karaborsa döner biliyomusun burada girerim en önce sıraya gel vatandaş selena 5. sıradan yok mu arttıran

Valla yazarken aklıma geldi. Maçlarda yapiliyo yaa acayip olurdu ortalık.
İnşallah enerjiniz tutarrr.

Kızlar fal alem Meryem sık online olmuyo mu ya sabahtan beri bekliyorum girmedi

Kızlar Meryem'e fal atmıştım yorum geldi kahkahalarla gülüyorum şuan ama sinirden bu kadar berbat bir fal görmedim ben aylardır fal baktırırım en kötü en rezalet falım buydu Saçma sapan otomatiğe bağlamış gibi çocukça Cümleler Yazmış aklınızda bulunsun Meryem berbat bir falcı

Meryem değişti burda da çok yazıldı

Çok şaşırdım bende baya iyidi.başkasımı bakıyo yerine acaba??demeden edemedim

Aslında meryem için genelde iyi konuşulurdu.Ben baktırdığımda da fena değildi.Ama iki tane meryem var diyorlar.Bir de aylin,fama,meryem muhabbeti var.Hele Fama onun için kim iyi dedi kim meşhur etti bilmiyorum ama benim falımda da,çevremde baktıranlarda da berbattı.

Keşke mert reiki online olsa, benim için anda ve karakter analizinde en başarılı olan falcılardan biridir. Ama temmuzdan beri girmiyor gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…