Binnaz Abla

aaa bende aylin ve meryemde numara yoktu ama famayı beğenirim

Kizlar size bir sey soracagim ay ama gulmekten soramadim durun bir erkek boyle sosyal medyada fazla birseyi begenmeyen bir erkek, guya arkadasi olan ama flort ettigi bir kizin instagraminda begendigi fotograflardan begenisini nicin alir? Yani tamamen tesaduf eseri kendi instagramimi stalklarken fark ettim ve sok oldum. Tabi yanlislikla begeni diye bisey var da yanlislikla begeniyi geri alma yok bildigin kalbe dokunman lazim var mi bir aciklamasi olan ben aciklayamadim da

Bilmiyorum Valla kaç tane Meryem var ama cidden rezaletti yani jübile yapayım dedim şansıma en kötüsü denk geldi

aaa bende aylin ve meryemde numara yoktu ama famayı beğenirim
Yaaa ben Fama ya fal atmıştım hiç bilgi vermemistim o kadar berbat bir fall geldi ki ne benimle ne durumla alakası yoktu ben de yazdım bilgi vermedim siz bilin istedim ama olmamış falın benimle alakasi yok diyee. Oda şey yazdı bilgi vermeniz lazım medyum değilim ben kahve olsa bilirdim falan diye.

Meryemin hesabinda Ocak subat civarlari bakan bi hatun vardi, o dehsetti.
Simdi kim bakiyosa tirt

fama bende de berbattı aynı şeyi düşündüm hatta nasıl iyi demişler bu kadına ya diye

Kaç yaşında bu adam? Valla iki alternatif var zaten.
Ya dikkatini çekmeye çalışıyor ya da ilgisini kaybetmiş olabilir. Her halükarda yaptığı anlamsız tabi.

Meryemin hesabinda Ocak subat civarlari bakan bi hatun vardi, o dehsetti.
Simdi kim bakiyosa tirt

Ben Meryeme baktirmistim anı gayet iyi bilmisti durumları falan güzel anlatmisti arayacak barışma olacak dedi aradı evettt ama tam bir veda helallesme olduu. Sizin fallar nasıl bilmem ama benimkiler çok hüzünlü hangisini okusammm Ağlıyorum. Durumun imkansizligini ve bizim başka yolumuz olmadığını anlatiyorlar bana

Tamamen enerji işi meryemin 3 falını arkadaşım ÷90 yaşadı.fama mesela bendeki en iyi falcı.beni şoktan şoka sokan kişidir.herkesin selenaya bayılmasına ragmen bende bildiği tek şey yoktur mesela ne an ne gecmiş ne gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…