aaa bende aylin ve meryemde numara yoktu ama famayı beğenirimAslında meryem için genelde iyi konuşulurdu.Ben baktırdığımda da fena değildi.Ama iki tane meryem var diyorlar.Bir de aylin,fama,meryem muhabbeti var.Hele Fama onun için kim iyi dedi kim meşhur etti bilmiyorumama benim falımda da,çevremde baktıranlarda da berbattı.
Fama bende de çevremde de berbattı ama aylin de iyi değildi ,meryem biraz daha iyidi bu ikisine göre.Enerji meselesi sanırım.aaa bende aylin ve meryemde numara yoktu ama famayı beğenirim
Yaaa ben Fama ya fal atmıştım hiç bilgi vermemistim o kadar berbat bir fall geldi ki ne benimle ne durumla alakası yoktuaaa bende aylin ve meryemde numara yoktu ama famayı beğenirim
Kızlar Meryem'e fal atmıştım yorum geldi kahkahalarla gülüyorum şuan ama sinirden bu kadar berbat bir fal görmedim ben aylardır fal baktırırım en kötü en rezalet falım buydu Saçma sapan otomatiğe bağlamış gibi çocukça Cümleler Yazmış aklınızda bulunsun Meryem berbat bir falcı
Baldankabak kiz baldan sen sezgi candani denemis miydin?
Aslında meryem için genelde iyi konuşulurdu.Ben baktırdığımda da fena değildi.Ama iki tane meryem var diyorlar.Bir de aylin,fama,meryem muhabbeti var.Hele Fama onun için kim iyi dedi kim meşhur etti bilmiyorumama benim falımda da,çevremde baktıranlarda da berbattı.
onaa ben genelde gece attımIlkay genelde hangi saatlerde online olur kizlar
Bekliyorum bakalim , cok ovulmus merak ettimonaa ben genelde gece attım
bugün saat 17 de online olmuş. ben de o kadar bekledim onu tam arabaya bindim o sırada online olmuş eve dönene kadar da alımını kapatmıştı zatensezgi candan ne zamanlar online oluyor? bugün bekledim hep olsun diye ama yakalayamadım
Kizlar size bir sey soracagim ay ama gulmekten soramadim durunbir erkek boyle sosyal medyada fazla birseyi begenmeyen bir erkek, guya arkadasi olan ama flort ettigi bir kizin instagraminda begendigi fotograflardan begenisini nicin alir? Yani tamamen tesaduf eseri kendi instagramimi stalklarken fark ettim ve sok oldum. Tabi yanlislikla begeni diye bisey var da yanlislikla begeniyi geri alma yok bildigin kalbe dokunman lazim var mi bir aciklamasi olan ben aciklayamadim da
Meryemin hesabinda Ocak subat civarlari bakan bi hatun vardi, o dehsetti.
Simdi kim bakiyosa tirt
Değil mi ya.Zaten bir yolun vardaki yorumlarda da olumsuz yazanlar çok.Ben de bir vermiştim ona ama yayınlanmadı.fama bende de berbattı aynı şeyi düşündüm hatta nasıl iyi demişler bu kadına ya diye
Baldankabak kiz baldan sen sezgi candani denemis miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?