haleh hanımın ağustosta söylemiş olduğu şey aynen dediği şekilde şu anda gelişmeye başladı sonuç yıl sonu bakalım oda olacakmı paylaşmak istedim
canım bu arada, buraya yazayim ank falcılarına yazınca yanlış anlıyorlar.
ben aslında bugün berbat durumdaydım. eylül'ü aradım. cebi açık ama telefonu açmadı.
sms attım. "eylül ben princes fln, seni arıyoruz ne zamandır, lütfen dön"diye.
(takip ettiysen aylardır o telefona ulaşılmıyordu)
iki üç saat sonra aradı...
ben balıkesir'e taşındım.. sana bir arkadaşımı önereceğim, ben şu an telefonda falan bakamıyorum. bu hanım da benim kadar iyidir dedi.
arkadaşına gittim ben de.
eylül telefonla bakacakmış ama birkaç gün sonra.
evet ben de özlüyorum
dediğim gibi diğer kısımda da, bu kadın da iyiydi. ama ilk olunca kestiremiyorsun. çok olumlu geldi bana. korkuttu bu kadar iyi olması. ama ben oradayken gelen bir kadın vardı, sekiz yıldır geliyormuş falan. demekki iyi diyorum. üç beş güne yazacam merak etme.
İnşallah canım tamamı da gelir...Sana tarih vermişmiydi??Bana hep tarih veriyor ama tuttturamıyor malesef
canım bana eylüle dikkat et demişti ekimde gelişmeler var şeklinde ama asıl sonuç yıl sonu gibi olur dedi söylediği şekilde eylül sonu ufak bir gelişme oldu şu an gelişme devam ediyor yıl sonunda bakalım ne olacak umarım senin dileklerin en güzel şekilde oluşur ve her kez için..
Kızzllaarrr artık onaylandı, 3 kişi de "aynı ses" diyorsa bence olay bitti!!
FAL SEPETİ SAMİRA ile FALALEM ALMİNA aynı kişi!!
bugün ya nesibe ya acelya yada serraya baktrma niyetindeyim hadı bakalım hangi önce gelirseee
Canım Açelyayı tavsiye etmiyorum ben.. Bana ilk falında verdiği zaman tutmadı.. Ama yine de tercih senin tabii
venusuamberin yorumlarında buldum
itiraf edin kızlar birimiz prensesiz!!! yoksa burda konuşulan falcıya gidip hemen baktırması tesadüf olamaz ahahah
peki mithat beni seviyo özlüyo ve benle görüşmek istiyomu?benlen evlenmeyi düşünüyomu?düşünüyosa eğer nezaman evlenme teklifi etcek bana?mithat duygu denen adi karıylan hala görüşüp konuşmuyo dimi?yada duygu hala mithatı rahatsızmı ediyo?mithat nezaman işlerini toparlıcakda benle evlenecek?
itiraf edin kızlar birimiz prensesiz!!! yoksa burda konuşulan falcıya gidip hemen baktırması tesadüf olamaz ahahah
peki mithat beni seviyo özlüyo ve benle görüşmek istiyomu?benlen evlenmeyi düşünüyomu?düşünüyosa eğer nezaman evlenme teklifi etcek bana?mithat duygu denen adi karıylan hala görüşüp konuşmuyo dimi?yada duygu hala mithatı rahatsızmı ediyo?mithat nezaman işlerini toparlıcakda benle evlenecek?
baktirdin mi canimmmmm[/Q
yarım saat oldu eve geleli attım kuzum hemen ama sistemde değil.gelir inşallah.çok merak ediyorum.bir haftadırda baktırmıyordum hadi hayırlısı
yarım saat oldu eve geleli attım kuzum hemen ama sistemde değil.gelir inşallah.çok merak ediyorum.bir haftadırda baktırmıyordum hadi hayırlısı
skypetayim ben koss
kime baktırıyorsunuz?
venus amber ben baktirdim manyak guzeldi yani ama ikinci soruma cevap vermedi sinir oldumkime baktırıyorsunuz?
venus amber ben baktirdim manyak guzeldi yani ama ikinci soruma cevap vermedi sinir oldum
ben hiç bir falcıdan henüz ilk soruma bile yanıt alamadım:) ısrarla yanıt vermiyorlar ya ısrarla allahım:) hep oylamayı yapardım önceden bu sefer cevap vermeden yapmıcam:)
venus amber ben baktirdim manyak guzeldi yani ama ikinci soruma cevap vermedi sinir oldum
ne baktırmıştın? dün yazmıştı bi ara tarot u falan açıyorum ama önce elimdeki falları bitirip ondan sonra onları yanıtlıcam diye...
o kaar begendnmiii yaaa biliyomuuu bende atıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?