Binnaz Abla

haleh hanımın ağustosta söylemiş olduğu şey aynen dediği şekilde şu anda gelişmeye başladı sonuç yıl sonu bakalım oda olacakmı paylaşmak istedim

haleh hanımın ağustosta söylemiş olduğu şey aynen dediği şekilde şu anda gelişmeye başladı sonuç yıl sonu bakalım oda olacakmı paylaşmak istedim

İnşallah canım tamamı da gelir...Sana tarih vermişmiydi??Bana hep tarih veriyor ama tuttturamıyor malesef

canım sana mesaj attım.

İnşallah canım tamamı da gelir...Sana tarih vermişmiydi??Bana hep tarih veriyor ama tuttturamıyor malesef

canım bana eylüle dikkat et demişti ekimde gelişmeler var şeklinde ama asıl sonuç yıl sonu gibi olur dedi söylediği şekilde eylül sonu ufak bir gelişme oldu şu an gelişme devam ediyor yıl sonunda bakalım ne olacak umarım senin dileklerin en güzel şekilde oluşur ve her kez için..

Teşekkür ederim canım Amin İnşallah..Hepimizin buraya güzel haberlerle gelmesi nasip olur en tez vakitte...Seninde gelişmeleriin Kalbine göre olsun İnşallah..

Kızzllaarrr artık onaylandı, 3 kişi de "aynı ses" diyorsa bence olay bitti!!

FAL SEPETİ SAMİRA ile FALALEM ALMİNA aynı kişi!!

kizlar falalemde olan almina, ilk bana bakan kimdi cok merak ediyorum cunku o ses baskaydi ve gercekten bilmisti.siteye yazdim benimle dalga gecer gibi insanlarin sesleri havalar malum grip vs oluyorlar demis bende inandim!insani nasil salak yerine koyuyorlar

Son düzenleme:
bugün ya nesibe ya acelya yada serraya baktrma niyetindeyim hadı bakalım hangi önce gelirseee

venusuamberin yorumlarında buldum
itiraf edin kızlar birimiz prensesiz!!! yoksa burda konuşulan falcıya gidip hemen baktırması tesadüf olamaz ahahah

peki mithat beni seviyo özlüyo ve benle görüşmek istiyomu?benlen evlenmeyi düşünüyomu?düşünüyosa eğer nezaman evlenme teklifi etcek bana?mithat duygu denen adi karıylan hala görüşüp konuşmuyo dimi?yada duygu hala mithatı rahatsızmı ediyo?mithat nezaman işlerini toparlıcakda benle evlenecek?

ayni seyi dusundum :) Ama sonra dusundum ki prensesin duvarina izini birakmadigi falci yok paranin kaynagi neyse !
mithatLan evlense de bitse bu iskence :)

baktirdin mi canimmmmm

koptummmm varyaaaaa birimiz prensesiz ahahhahahahahahhahaha
keske o bayann kadınlr klübne üye olsada azcıkkk şenlensek yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…