Doğru enerji meselesi Selena nasıl sende hiç bir şey bilememis hayret bende o kadar detay bildi ki Tirstim resmenTamamen enerji işi meryemin 3 falını arkadaşım ÷90 yaşadı.fama mesela bendeki en iyi falcı.beni şoktan şoka sokan kişidir.herkesin selenaya bayılmasına ragmen bende bildiği tek şey yoktur mesela ne an ne gecmiş ne gelecek..
Hüma benim de hedefim de. Sezgi Candan bir de yakalarsamYok hayatim denemedim. Ben bir humaya aticam bir hafta filan gecsin daha da atmam sanirim, bugun baya sogudum size yukarda sordugum sorudaki sey yuzunden parama yazik gunah ya
sezgi candan ne zamanlar online oluyor? bugün bekledim hep olsun diye ama yakalayamadım
Kaç yaşında bu adam? Valla iki alternatif var zaten.
Ya dikkatini çekmeye çalışıyor ya da ilgisini kaybetmiş olabilir. Her halükarda yaptığı anlamsız tabi.
Değil mi ya.Zaten bir yolun vardaki yorumlarda da olumsuz yazanlar çok.Ben de bir vermiştim ona ama yayınlanmadı.
Ben Meryeme baktirmistim anı gayet iyi bilmisti durumları falan güzel anlatmisti arayacak barışma olacak dedi aradı evettt ama tam bir veda helallesme olduu. Sizin fallar nasıl bilmem ama benimkiler çok hüzünlü hangisini okusammm Ağlıyorum. Durumun imkansizligini ve bizim başka yolumuz olmadığını anlatiyorlar bana
Ay canimsinn yaa, hayirlisi be kuzum.
Asil benim de durumum gercekte imkansiz ama cogu falim olumlu
Cok cilgin fallarim var
Takilmiyorum o yuzden, ben kendim biliyorum ne b.k olacagimizi.
Bizden bi halt olmaz.
Cok sacma yasini soylemeyim kalpten gidersin yemin ediyorum fark ettigimden beri siritiyorum anlami yok ya hareketin. Ilgi cekme desen bildirim gelmiyor tamamen tesaduf eseri gordum, ilgi kaybi desen ilgilenmedigin kizin instagramina girip begendigin fotolari bulup geri aliyorsan ki ben cok foto atarim bu zaten basli basina psikopatlik. Hic bi yerinden tutamadim elimde kaldi bende kahkaha attim :)
Ay canimsinn yaa, hayirlisi be kuzum.
Asil benim de durumum gercekte imkansiz ama cogu falim olumlu
Cok cilgin fallarim var
Takilmiyorum o yuzden, ben kendim biliyorum ne b.k olacagimizi.
Bizden bi halt olmaz.
Sezgi candan iyi baya
huma sende cikiyor ya sonucu o nasil ciziyor ?
Hüma sabah 09:54 online olmuş canım inşallah gelir yineeehüma bu gece online olmazsa çatlarım herhalde o kadar bekledim
Kizzzzz blue Sezgi Candanin profilinde bi tane olumsuz yorum yokkk yaww zamlanmadan ataydimmm
Ben sana atmadim mi humanin fallarini, aaaa nasil kacirdik :)
Ben ona huma boyle boyle biz kustuk diyorum,
o bana su zamanda soyle soyle olacak diyor. Aynende oluyor.
Kisa vadeli bakiyor bana ondan seviyorum. 2 yil sonra virt zirt demiyo.
Yok ilerde evlilik var, ayrilik var demiyo yani. Ani yasatiyo :)
hüma bu gece online olmazsa çatlarım herhalde o kadar bekledim
Ay ben bunu da kovalayamiycam sanirim. Sevgi dumana harcadim butun enerjimi.
Oyle tesadufen online gorur de bide keyfim gelirse belki atarim
Evet canimCanım yaa bu Sezgi Candan "genel bakmıyorum net soru net tarih" yazmış. Sen nasıl direkt bilgi verip soru mu sordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?