Binnaz Abla

yaa hahahahah kızlar hiraya fal atmıştım gayet güzeldi beğendim ama bunu biri bana açıklayabilir mi bu ne demek hahahaha
Karşı tarafta ve sizde yer alan karşılıklı sevgi durumları yer alıyor ama bir şekilde bazı konularda sizde yer alan bazı durumlar yer alıyor

Bu yeni hira Meryem - Fama gibi yazıyor
eskiden çok düzgündü cümleleri.

Sevgi dumana burdan aşkolsun diyorum vallahi sinir oldum.. İlk kez online yakaladm falı hazırladm tam ödeme kısmına gelicem sağolsun sevgi hanım 1 kişiden sonra direk offline olunca sistem beni attı sayfadan.. Sıkıntımız olmasa bu kadar uğraşmayız ya anlamıyorum ki 2 dk sonra mesgul oldu ama sistem attı beni bi kere cok üzüldm

1 fal alıp ofline olup 2 dk sonra meşgul olup 5 dk sonra çevrimiçi olmak nasıl bi dengesizlktir ya ben anlamıyorum dalga mı geçilio ego mu tatmin edilio ulaşılmaz olunca ? Suç bizde aslında burda sabah akşam bir yolun var senin binnaz abla benim tavaf edersek böyle bi tarafları kalkar

Ya sanırım Sevgi Duman'ı yakalayan yegane insan benim.. Sorum cidden çok önemliydi ve mükemmel ötesi bir yorum yaptı. Çıkar çıkmaz bilmiyorum ama hislerimi resmen okudu. Bugün birkaç kişiye daha attım fiyaskoydu çok güzel geldi üstüne

Valla isterse geleceğimi takır takır okusun ben bu insanı kovalamakla uğraşmıcam yaptığı haksızlık

Aynen canım sinir geldi. Sevgi dumanla köşe kapmaca oynuyoruz bugün herhalde

Reactions: crn
Kızlar bolkopuklu diye bir site var forumda aradım ama bişe bulamadım daha önce hiç deneyen oldu mu.sesli yorum yapan çok falcı var ben sesli yorum tercih ettiğim için dikkatimi çekti ama daha önce de hiç duymadım forumda o siteyi

Ayyy bi orası eksikti. Şöyle bir baktım binnaz abla gibi site ama çok pahalı hiç adı duyulmamis falcılara yapılan yorumlar azz. Cokk pahalı cokkkkk gerek yokkk kalsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…