Binnaz Abla

Günaydınnn Kızlarrrrr ,
Hüma Bal ne kadar konuşulmuş burda yaa .
Ben ona haziranda baktırmıştım
Ben henüz dediklerini yaşamadık açıkçası :) O kadar olumlu güzel bir fal bakmıştıki .
Sorduğum kişiyle ilgili senin için çok hayırlı peşini bırakma dedi bana
İlişki tarihi olarak 9.10 ayda olur demişti.
Ama ben bizden bir halt olmayacağını biliyorum tabikiii

hayatım senin çıkan falın oldu mu ? Sende eskisin forumda merak ettim bilen oldu mu hiç ?

hayatım senin çıkan falın oldu mu ? Sende eskisin forumda merak ettim bilen oldu mu hiç ?

Maalesef canım benim . Talihsizliğim burdada sürüyor :)
Hiçbir falım çıkmadı .Özeniyorum valla burda şöle böle çıktı diyenlere .
Benimde oldu diyeceğim günler gelecek mi acaba :))

Maalesef canım benim . Talihsizliğim burdada sürüyor :)
Hiçbir falım çıkmadı .Özeniyorum valla burda şöle böle çıktı diyenlere .
Benimde oldu diyeceğim günler gelecek mi acaba :))

Ya bende de ucundan kiyisindan birseyler tutuyor ama iste cikti denilcek seyler degil o yuzden seni cok iyi anliyorum. Yani bir seyi tuttursalar sonucu tutturamiyorlar, sonucu tuttursalar ee olay dedikleri gibi olmuyor zaten yuzde elli ihtimal var. Cakralarimizi mi acsak acaba :)

Banada gelecek cok pembe ama ben biliyorum eminim hayatta olmaz katinada yol karti duz cikti diye yolumuz bir olamaz maalesef o kadar basit olmayan durumlar var

Banada gelecek cok pembe ama ben biliyorum eminim hayatta olmaz katinada yol karti duz cikti diye yolumuz bir olamaz maalesef o kadar basit olmayan durumlar var

mesela bana sey demişti Hüma, burç yazmıstım soruda sadece, ben burçlarla ilgilenmem kartlar da sadece köprüdür beniç için hislerimi aktarırım demişti, kart yorumu da değildi bendeki yorum ama olmadı mı olmuyor hayat çok karışık gelecek daha da karışık işte

Banada yol karti duz yolunuz bir demedi ama karttan gorerek o yorumu yapti atiyorum valide ciksa o zamanda negatif enerji nazar olabilir diyebilir oyle birebir karttan degil ama artik anliyorum ben

İnşaallah bişeyler yaşarsında bizde umudumuzu kaybetmeyiz canım :)

Bilmiyorum baldancım iş sadece çakralarlamı bitiyor mu acaba :)

Bi gün övülen falcının ertesi gün tüm patlayan falları YaZılıyo benimde daha çıkan hiçbir falım yok çoğu kişiye de baktırdım ucundan kıyısından da olsa burda çıktı haberleri yazanlara gıpta ediyorum Valla ama yok demekki arkadaşlar Bırakın dört dörtlüğü dört üçlük bile bi falcı yok çok beğenilen dediklerini eksiksiz Yaşadım diyenler de bir elin parmağını Geçmez,Ümit kırmayı sevmiyorum Çünkü kendimin kırılmasınıda istemiyorum ama bişey Israrla olmuyosa o işten bi hayır gelmicek demektir.falı çıkanlarda ya onlar için hayırlıdır ya da sınavlarıdır

Son cümlene gercekten bayıldım:) ne güzel özetlemişsin

Kizlar ben dun gizeme fal attim ben sok ben iptal. Herseyi bilmis ya sadece ask hayatim dedim o kadar ayrinti bilmiski. Yelloz eski karisi ayirmis bizi gelecekle ilgili dedikleri cikiyor mu bana barisma yok dedi

Kizlar ben dun gizeme fal attim ben sok ben iptal. Herseyi bilmis ya sadece ask hayatim dedim o kadar ayrinti bilmiski. Yelloz eski karisi ayirmis bizi gelecekle ilgili dedikleri cikiyor mu bana barisma yok dedi
Fal sepetindeki Gizem'mi. Ben onun verdiği vakitleri bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…