- 3 Şubat 2015
- 108
- 115
- 303
saat kaç gibi bakmıştı sana? Ben saat 10 da attım hala bakmadıKizlar ben dun gizeme fal attim ben sok ben iptal. Herseyi bilmis ya sadece ask hayatim dedim o kadar ayrinti bilmiski. Yelloz eski karisi ayirmis bizigelecekle ilgili dedikleri cikiyor mu bana barisma yok dedi
Canım hangi sitede gizemKizlar ben dun gizeme fal attim ben sok ben iptal. Herseyi bilmis ya sadece ask hayatim dedim o kadar ayrinti bilmiski. Yelloz eski karisi ayirmis bizigelecekle ilgili dedikleri cikiyor mu bana barisma yok dedi
Nurbanu en beğendim yorumcular arasında ilk sıralardadır.Geleceği de görür kendimde ve çevremde de şahit oldum.Burda da beğenilen yorumcular arasında bildiğim kadarıyla.Burdan da birkaç kişinin geleceğinde bildikleri olmuş.O yüzden bilmesi normal,hisleri oldukça güçlü bir yorumcu.KiZlaaar binnaz abla rüya yildiza fal bastıran yok mu nasıl ?
Bir de bir yolun var nur banuyu sorucam beğeniyor musunuz?ben sosyal medya kullanmiyorum benim fiziksel ozelliklerimi saydı.karşı tarafın ailevi durumunu saydı.hatta bir iki gün önce hissetmeye başladığım soğukluğu bile bildi? Sizde de oldu mu?
Hümabal bende de çok iyi değildi,gelecekte tutmadı.Ama enerjisinin uyduğu insanlar da çok sanırm,burda beğeneni de çok olan bir yorumcu.Hüma Bal'a mart ayında baktırmışım, hazirana tarih vermiş, yani o da patlamış... Yorum olarak ta ehh... Yani yine şu yuvarlak olanlardan, çok bana özel değil, herkesin hayatında olabilecek şeyler.
Kizlar mert reiki ye baktirip memnun kalan var mi onerir misiniz ?
Baya iyiymis ya ,gelecek hakkinda cok mu pembe tablo cizmisti peki ?Katinasını değil ama tarotunu çok beğenirim. Erkek arkadaşımın cümlelerini "hakkında şöyle şöyle düşünüyor" diye söyledi resmen bana. Hatta erkek arkadaşıma da dinletmiştim falı baya şaşırmıştı ama gel gelelim gelecek için dedikleri çıkmadı. Ama an ve geçmiş konusunda benim için en iyiler arasındadır. Keşke online olsa da baktırsam
Temmuzdan beri girmemis yaKatinasını değil ama tarotunu çok beğenirim. Erkek arkadaşımın cümlelerini "hakkında şöyle şöyle düşünüyor" diye söyledi resmen bana. Hatta erkek arkadaşıma da dinletmiştim falı baya şaşırmıştı ama gel gelelim gelecek için dedikleri çıkmadı. Ama an ve geçmiş konusunda benim için en iyiler arasındadır. Keşke online olsa da baktırsam
aynen ya ben de atamadım o saatte kahve mi yapıp içeyim allaşkınaOnline olduğu saate bakk töbe ben atamamm o zaman
Baya iyiymis ya ,gelecek hakkinda cok mu pembe tablo cizmisti peki ?
Benim icin an da onemli aslinda ..
el ele tutuşup SE-LE-NA diye bağırsak acaba daha da hızlanır mıSELENA İŞ BAŞINDAKUYRUKTAN BİLGİLER
SELENA İŞ BAŞINDAKUYRUKTAN BİLGİLER
BAŞKA İŞTE BU KADAR SABIRLI OLSAM KEŞKE, TÖBÜ TÖBÜYavas yavas ilerliyor sira , haftaya yorum gelir artik , beklemeye devam
ALEMSİN KOPARDIN BENİel ele tutuşup SE-LE-NA diye bağırsak acaba daha da hızlanır mı
50'Yİ BULDU SELENA FALDA SANIRIM. BİZLER Mİ COŞTURUYORUZ TALEBİ ACABA :)BAŞKA İŞTE BU KADAR SABIRLI OLSAM KEŞKE, TÖBÜ TÖBÜKÖKLERİM MAGMAYA DOKUNACAK NERDEYSE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?