Biz costuruyorz tabi :)) sen ne fali atmistin ?50'Yİ BULDU SELENA FALDA SANIRIM. BİZLER Mİ COŞTURUYORUZ TALEBİ ACABA :)
İnsallah canım ya.hanı desem ki sosyal medya hesabım var oradan girdi diyeceğim ama yok yanı.bir de olumsuz konuşmadı hiç.olumsuz görürseniz söyleyin lütfen dedim.ben ne goruyorsam söylüyorum zaten hatta olumsuz konuştuğum için sevmezler beni genelde dedi.dediğim gibi gelecek cikmaya da bilir ama durum tesbiti ve karakter analizi çok çok iyiydi.şaşırttı beni :O[/QUOTE]aristocan, post: 42570862, member: 669109"]Nurbanu en beğendim yorumcular arasında ilk sıralardadır.Geleceği de görür kendimde ve çevremde de şahit oldum.Burda da beğenilen yorumcular arasında bildiğim kadarıyla.Burdan da birkaç kişinin geleceğinde bildikleri olmuş.O yüzden bilmesi normal,hisleri oldukça güçlü bir yorumcu.
Selena o kadar falı 1 ayda ancak bitirir50'Yİ BULDU SELENA FALDA SANIRIM. BİZLER Mİ COŞTURUYORUZ TALEBİ ACABA :)
Nasıl öngörüleri tutturdu mu ?Selena o kadar falı 1 ayda ancak bitirirgünde bir iki tane bakıyor çünkü.Benim de çok sevdiğim bir yorumcu ama sırf bu sıra yüzünden fal göndermek istemiyorum.
Evet canım söylediklerinden çıkanlar oldu.Zaten en beğenilen yorumcular arasında.Tek tük tutmayanı oluyor.Nasıl öngörüleri tutturdu mu ?
3 tane temizlemiş bugün, Allah bereket versinSelena o kadar falı 1 ayda ancak bitirirgünde bir iki tane bakıyor çünkü.Benim de çok sevdiğim bir yorumcu ama sırf bu sıra yüzünden fal göndermek istemiyorum.
hayırlısı bakalım3 tane temizlemiş bugün, Allah bereket versinYarısını bitirdim nerdeyse
Ben çok memnunum famadanFama da indirim yapmis, daha once baktiran var mi kendisine
Fama da indirim yapmis, daha once baktiran var mi kendisine
Ben de bilmiyodum ama sıkıntı olmadı merak etme. Ben çok beğendim o falını çok isabetliydikızlar fama astrolojide esinizin dogum saati diyo eski erkek ark.ımın dogum saatini bilmiyorum
saol cnm konturum de az 25,35 25,50 olsa gonderiyomusum dısarı cıkıp kntr mu alsam acabaBen de bilmiyodum ama sıkıntı olmadı merak etme. Ben çok beğendim o falını çok isabetliydi
ben hiç beğenemedim o kadınısaol cnm konturum de az 25,35 25,50 olsa gonderiyomusum dısarı cıkıp kntr mu alsam acabadiger falları daha ucuz ama bu farklı mdr?
Ben çok memnunum famadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?