Binnaz Abla

Kızlar e-mail geldi Bir Yolun Var'da ki Hira bugüne özel tüm fallarını 12.5 yapmış baktırmak isteyenlere duyurulur.

İnsallah canım ya.hanı desem ki sosyal medya hesabım var oradan girdi diyeceğim ama yok yanı.bir de olumsuz konuşmadı hiç.olumsuz görürseniz söyleyin lütfen dedim.ben ne goruyorsam söylüyorum zaten hatta olumsuz konuştuğum için sevmezler beni genelde dedi.dediğim gibi gelecek cikmaya da bilir ama durum tesbiti ve karakter analizi çok çok iyiydi.şaşırttı beni :O[/QUOTE]
Benim var sosyal medyada hesabım ama bulması mümkün değil çünkü soyisim vermiyorum.Doğrudur canım kendisi bana oldukça olumsuz bir tablo çizmişti ve dedikleri de çıktı.Gördüğünü söyleyen yorumculardan,hiç pembe tablocu değil.Madem sana olumlu konuşmuş,tez vakitte çıkar umarım

50'Yİ BULDU SELENA FALDA SANIRIM. BİZLER Mİ COŞTURUYORUZ TALEBİ ACABA :)
Selena o kadar falı 1 ayda ancak bitirir günde bir iki tane bakıyor çünkü.Benim de çok sevdiğim bir yorumcu ama sırf bu sıra yüzünden fal göndermek istemiyorum.

Selena o kadar falı 1 ayda ancak bitirir günde bir iki tane bakıyor çünkü.Benim de çok sevdiğim bir yorumcu ama sırf bu sıra yüzünden fal göndermek istemiyorum.
3 tane temizlemiş bugün, Allah bereket versin Yarısını bitirdim nerdeyse

Sevgi Duman'ın yorumunu ancak okuyabildim detaylıca.. Beni şaşırtan birkaç nokta var, erkek arkadaşımın isminin harflerini söylemiş bir de
Soruyu iş hayatımla ilgili sormuştum ve son zamanlarda verdiğim ani kararla bağlantılı şeyler söylemiş, gerçekleşmesi zamana bağlı ama isabetli bir cevaptı..
Aşk hayatımı da genel bir şekilde anlatmış, ikinci sorumu da ona yönelik sordum ve tekrar açılım yaparak destekledi.
Verdiği cevap da çok tatmin etti ikinci bir fal gibi oldu benim için
Yani ben genel olarak sevdim, ama öyle sabahlara kadar nöbet tutup beklemeye değer mi bilmiyorum
Tabii bir de şu var, söylediği şeyleri son zamanlarda her falcıdan o kadar çok duydum ki, sağlıklı bir karşılaştırma yapamıyor olabilirim. Sanırım bir süre fal baktırmamam lazım...

kızlar fama astrolojide esinizin dogum saati diyo eski erkek ark.ımın dogum saatini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…