Binnaz Abla

ben hiç beğenemedim o kadını bana kötü olan fama denk geldi hep sanırım 2 kez baktırdım

Merak etme yalnız değilsin. Arkadaşımla ikimiz de baktırdık benim falım kısacıktı zaten arkadaşımınki de başarısızdı. Zaten fama tellwedeyken 2 defa iade etmişti falımı enerji alamıyorum diye. Bizim enerjimiz tutmadı onunla hiç keza Meryem de öyle. Ama Aylin'i severim.

[QUaristocan, post: 42574035, member: 669109"]İnsallah canım ya.hanı desem ki sosyal medya hesabım var oradan girdi diyeceğim ama yok yanı.bir de olumsuz konuşmadı hiç.olumsuz görürseniz söyleyin lütfen dedim.ben ne goruyorsam söylüyorum zaten hatta olumsuz konuştuğum için sevmezler beni genelde dedi.dediğim gibi gelecek cikmaya da bilir ama durum tesbiti ve karakter analizi çok çok iyiydi.şaşırttı beni :O[/QUOTE]
Benim var sosyal medyada hesabım ama bulması mümkün değil çünkü soyisim vermiyorum.Doğrudur canım kendisi bana oldukça olumsuz bir tablo çizmişti ve dedikleri de çıktı.Gördüğünü söyleyen yorumculardan,hiç pembe tablocu değil.Madem sana olumlu konuşmuş,tez vakitte çıkar umarım[/QUOTE]
Ay gercekci olmasina sevindim canim benim ya, peki zamanlamasi nasildi bebegim, zamani tuttu mu? Ben de olumsuz duymaya alistigim bir konuda olumlu duyunca inanamadim hira ve fama alin olumlu gormemisti de

Benim var sosyal medyada hesabım ama bulması mümkün değil çünkü soyisim vermiyorum.Doğrudur canım kendisi bana oldukça olumsuz bir tablo çizmişti ve dedikleri de çıktı.Gördüğünü söyleyen yorumculardan,hiç pembe tablocu değil.Madem sana olumlu konuşmuş,tez vakitte çıkar umarım[/QUOTE]
Ay gercekci olmasina sevindim canim benim ya, peki zamanlamasi nasildi bebegim, zamani tuttu mu? Ben de olumsuz duymaya alistigim bir konuda olumlu duyunca inanamadim hira ve fama alin olumlu gormemisti de[/QUOTE]
Hemen hemen zamanı da tutturmuştu canım.Fama şişirilmiş bir yorumcu,çoğunluk beğenmiyor,bende berbattı fama,anda,geçmişte.Geleceğe de olumlu demişti patladı.Hirayı da beğenmedim o da patladı.Ama alini denemedim o yeni zaten galiba.O yüzden onları çok baz alma.Ama ilkay,selena gibi yorumculara da baktır onların da çıkar genelde,tavsiye ederim.

Kızlar bu arada dün itibariyle yiğitin verdiği tarih doldu, falını çıkmadı sayıyorum o yüzden.

Ay gercekci olmasina sevindim canim benim ya, peki zamanlamasi nasildi bebegim, zamani tuttu mu? Ben de olumsuz duymaya alistigim bir konuda olumlu duyunca inanamadim hira ve fama alin olumlu gormemisti de[/QUOTE]
Hemen hemen zamanı da tutturmuştu canım.Fama şişirilmiş bir yorumcu,çoğunluk beğenmiyor,bende berbattı fama,anda,geçmişte.Geleceğe de olumlu demişti patladı.Hirayı da beğenmedim o da patladı.Ama alini denemedim o yeni zaten galiba.O yüzden onları çok baz alma.Ama ilkay,selena gibi yorumculara da baktır onların da çıkar genelde,tavsiye ederim.[/QUOTE]
İlkay, nesibe, nur banu, rezzan abla baska biri yok ailevi sikintilari var dedi hatta nesibe kesinle ama kesinlikle kimse yok dedi.hira ve fama bir kizla gorusuyor ama arkadas olarak goruyor kiz beklentide dediler.bu konu da benim icin cok onemli.bu kadar kisa bir surede bir de boyle yaparsa hic affetmem.kime inanacagimi bilemedim bebegim ya.selenaya da fal attim ama daha cok sira var.gelene kadar o hooooo.bilemedim kime inanacagimi

Kızlar kime inanacağımı şaşırdım o yüzden size bırakıyorum.
Nesibe, klotho, naira, nurbanu, ester ve hüma çok olumlu konuştular ve sorduğum soruya hepsi ağız birliği etmiş gibi otur sadece bekle olacak dediler.
Rezzan abla yuvarlaktı o yüzden yorum yapamıyorum.
Meryem ve hira ise kesinlikle olmayacak dediler. Hatta nurbanu ve hiranın falları on dk ara ile geldi ve birisi olacak diyo diğeri asla olmaz.
Bizi bu duruma düşürenler utansın.

Unsurlarında mıyız ki kız.ancak omrumuzden cebimizden gidiyor.adamlarin umrunda mi.bak yine kinlendim

Unsurlarında mıyız ki kız.ancak omrumuzden cebimizden gidiyor.adamlarin umrunda mi.bak yine kinlendim
Mantık bunu diyo da işte kriz geldikçe adamı arayacağıma fala dadanıyorum. Daha kolay geliyo böyle.
Bu arada daha adamdan ayrılmamışken bir kadına fal baktırdım kadıköyde bi yerde. Kadın 3 ağustostan itibaren aranızda görüşme yok dedi güldüm geçtim. Adam beni 2 ağustosta terketti. Öyle falcılar varken iki karakter analizi yapana beş yıldız veriyoruz online falda.

Yok artık ciddi misin tüm KK gidelim o kadına, daha hesaplı olur valla:)
Aynen valla fal baktirinca azcik umutlaniyoz o bir kaç gün götürüyor en azından.o kadar emek, uğraş.gittiği gibi gelsin gelecekte daha da adım falan atmam. # direnlalelibiriki

Famanın falı bende de kısacık ve saçmaydı.. İndirim olduğu zaman atmıştım 5-6 ay önce, bugün de atsam mı atmasam mı diye düşündüm ama güvenemedim indirimde olduğunda başkası mı bakıyor acaba diye bir şüphe var içimde çünkü fal resmen fiyaskoydu

Fama bu kadar kötü değildir kızlar. Bana çıkan falı bile oldu. Anı, karşı tarafın düşüncelerini falan çok iyi bilir fama.. Ben telwedeyken baktırmıştım.. Falaleme geçtikten sonra hiç baktırmadım.. Bence fama değişmiş. Bu kadar kötü bakması mümkün değil

İstanbulda olsam anında kapısındaydım zaten kadın öyle şeyler söyledi ki erkek arkadaşımın ağzından duyup kimseye söylemediğim cümleler.
Şimdi falcıların online olduğu zamanı yakalamaya çalışırken bir yandan kızıyorum kendime bir yandan acıyorum.

Kızlar şehrazatın dediği birşey çıktı bugün hem de olmasına ihtimal dahi vermediğim birşeydi , çok şaşırdım ..
Aynı şeyi nurbanu da söylemiş. Ona da tarot baktırmıştım ..
İnşallah diğer olumlu dedikleri de olur

kim bu kadin? nerede?

İnşallah herkese olumlularrr cikarrrr

Bana ne an ne gelecek hiç tutmadı malesef Zaten kısa bir faldı.. O yüzden tekrar denemek istiyorum zaten bu kadar kötü olamaz başka bir şey var diye düşünüyorum

Bana ne an ne gelecek hiç tutmadı malesef Zaten kısa bir faldı.. O yüzden tekrar denemek istiyorum zaten bu kadar kötü olamaz başka bir şey var diye düşünüyorum
Tekrar deneme o zaman canım.. İade isteseydin keşke.. Ben de şaşırıyorum bu duruma.. Kaçtane fama var böyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…