Kızlar şehrazatın dediği birşey çıktı bugün hem de olmasına ihtimal dahi vermediğim birşeydi , çok şaşırdım ..
Aynı şeyi nurbanu da söylemiş. Ona da tarot baktırmıştım ..
İnşallah diğer olumlu dedikleri de olur
Olumsuz cikti demeyelim de , gidisat sehrazatin dedigi gibi diyelim ; o degilde sehrazata yine fal attim , bu seferki falini begenemedim, bu sefer nokta atisi yapamadi, neyse bir onceki falini baz alicaz artikKizzzz sen yazınca ben de falimi tekrar okudum şehrazat bana eylül ortasına kadar hiç bir şekilde görüşme olmayacak demiş. Veeee gerçekten de görüşme falan olmadı daha sonra görüşme olacak demiş. Şimdi olumsuz çıktı mı sayayim
Olumsuz cikti demeyelim de , gidisat sehrazatin dedigi gibi diyelim ; o degilde sehrazata yine fal attim , bu seferki falini begenemedim, bu sefer nokta atisi yapamadi, neyse bir onceki falini baz alicaz artik
Insallah tum olumlu dedikleri cikarAyyy evet dediğin daha mantıklı gidişat öyle inşallah sonrası da onun dediği gibi çıkar
ben de onu bekliyorummmnerde bu sezgiiii sezgiiiii sesime doğru gel ben hazırım
yaa keşke en beğendiklerini kime baktırdığını çıkmayanları falan üşenmesen yazsanFal meraklisi olaraktan sizinle son zaman olabilirmi acaba diye baktirdiklarim belki bi sizlere yardimci olmak adina paslamak istedim.Lütfen reklam filan ile anilmak istenmem vallahi baktirtigim fallarin listesini görünce sok gecirirsiniz:))Bir yolun sitesinde Falci Aylin bildi olmaz demisti olmadi.Sarayli hanim sans verirsen olabilir demisti.Sehrazat tam detayi ile ve zamanlamasi ile bilmis.Falalemde rezzan abla dedigi tarihte de dedigi gibi oldu ama onda kararsisim olabilir olmaya bilirde tarzindan dolayi:)Falsepeti venüs oda detaylari ile baygi bi bilmis.Eski fallarim ve meselemde tonlarcaisteyene yardimci olabilirim cünkü nerdeyse tüm sitelerde herkese baktirmisimdir:)
O zaman senden soyle top 5 falci listeni alirizFal meraklisi olaraktan sizinle son zaman olabilirmi acaba diye baktirdiklarim belki bi sizlere yardimci olmak adina paslamak istedim.Lütfen reklam filan ile anilmak istenmem vallahi baktirtigim fallarin listesini görünce sok gecirirsiniz:))Bir yolun sitesinde Falci Aylin bildi olmaz demisti olmadi.Sarayli hanim sans verirsen olabilir demisti.Sehrazat tam detayi ile ve zamanlamasi ile bilmis.Falalemde rezzan abla dedigi tarihte de dedigi gibi oldu ama onda kararsisim olabilir olmaya bilirde tarzindan dolayi:)Falsepeti venüs oda detaylari ile baygi bi bilmis.Eski fallarim ve meselemde tonlarcaisteyene yardimci olabilirim cünkü nerdeyse tüm sitelerde herkese baktirmisimdir:)
Ben sürekli baktırıyorum canım cokta memnunum.çoğu dediğini yaşadım.ama belki bizim enerjimiz tutmuştur bilemiyorum :)Kızlar sezer candan bınnazda kahve falı bakıyo, baktırdım ve begendım lakın. Yorumu olan varsa yazabılırmııı iyimiş???
Canım o tarot bakıyo kahve falının sayısı o kadar.ben tarotunuda beğenmedim gerçiys sevgi duman şimdiye kadar 19 fal bakmış sadece nasıl bu kadar adı çıktı anlamadım
Bi üc sene iki sene öncesine gitmem gerekecek :))O ruh hallerini biliyorum ama simdi olumluyada takilmiyorum olumsuzadaUzun bi zamanimi alicak elimden geldigince yazicamyaa keşke en beğendiklerini kime baktırdığını çıkmayanları falan üşenmesen yazsan
yaa keşke en beğendiklerini kime baktırdığını çıkmayanları falan üşenmesen yazsan
Canım sezgi gece 3:30 da online oluyor sabah yorumluyo falları.ben sormuştum fix o saatte online oluyorum dedi.bende resimleri hazır bekletiyorum yolluyorum.gece uykumdan kalkıyorum delimiyim neyim :)nerde bu sezgiiii sezgiiiii sesime doğru gel ben hazırım
yuh bu gece alarm kurup öyle yatayım bariCanım sezgi gece 3:30 da online oluyor sabah yorumluyo falları.ben sormuştum fix o saatte online oluyorum dedi.bende resimleri hazır bekletiyorum yolluyorum.gece uykumdan kalkıyorum delimiyim neyim :)
Aynen :) gerçi öğlenleride oluyo ama hemen doluyoyuh bu gece alarm kurup öyle yatayım bari
Yillar önce kartal bakan bi bayandi düsündükce bile inanamiyorum:))Onlineda bayagi bi zaman oluyor baktirali ve hakikaten o kadinin dedigi cikmis ve tam sonuc icin seneler vermisti ve seneleri bulacakta:))oha demistim:))ve hakikaten durumda anda ve yarida olabilecekleri bilmis.tellwedeki ugga cok net aklimdaO zaman senden soyle top 5 falci listeni aliriz
Ugga ne zamandır online değil benim de gözüm yollardaYillar önce kartal bakan bi bayandi düsündükce bile inanamiyorum:))Onlineda bayagi bi zaman oluyor baktirali ve hakikaten o kadinin dedigi cikmis ve tam sonuc icin seneler vermisti ve seneleri bulacakta:))oha demistim:))ve hakikaten durumda anda ve yarida olabilecekleri bilmis.tellwedeki ugga cok net aklimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?