Binnaz Abla

Kizzzz sen yazınca ben de falimi tekrar okudum şehrazat bana eylül ortasına kadar hiç bir şekilde görüşme olmayacak demiş. Veeee gerçekten de görüşme falan olmadı daha sonra görüşme olacak demiş. Şimdi olumsuz çıktı mı sayayim

Olumsuz cikti demeyelim de , gidisat sehrazatin dedigi gibi diyelim ; o degilde sehrazata yine fal attim , bu seferki falini begenemedim, bu sefer nokta atisi yapamadi, neyse bir onceki falini baz alicaz artik

Olumsuz cikti demeyelim de , gidisat sehrazatin dedigi gibi diyelim ; o degilde sehrazata yine fal attim , bu seferki falini begenemedim, bu sefer nokta atisi yapamadi, neyse bir onceki falini baz alicaz artik

Ayyy evet dediğin daha mantıklı gidişat öyle inşallah sonrası da onun dediği gibi çıkar

Kızlar sezer candan bınnazda kahve falı bakıyo, baktırdım ve begendım lakın. Yorumu olan varsa yazabılırmııı iyimiş???

Fal meraklisi olaraktan sizinle son zaman olabilirmi acaba diye baktirdiklarim belki bi sizlere yardimci olmak adina paslamak istedim.Lütfen reklam filan ile anilmak istenmem vallahi baktirtigim fallarin listesini görünce sok gecirirsiniz:))Bir yolun sitesinde Falci Aylin bildi olmaz demisti olmadi.Sarayli hanim sans verirsen olabilir demisti.Sehrazat tam detayi ile ve zamanlamasi ile bilmis.Falalemde rezzan abla dedigi tarihte de dedigi gibi oldu ama onda kararsisim olabilir olmaya bilirde tarzindan dolayi:)Falsepeti venüs oda detaylari ile baygi bi bilmis.Eski fallarim ve meselemde tonlarca isteyene yardimci olabilirim cünkü nerdeyse tüm sitelerde herkese baktirmisimdir:)

yaa keşke en beğendiklerini kime baktırdığını çıkmayanları falan üşenmesen yazsan

O zaman senden soyle top 5 falci listeni aliriz

yaa keşke en beğendiklerini kime baktırdığını çıkmayanları falan üşenmesen yazsan
Bi üc sene iki sene öncesine gitmem gerekecek :))O ruh hallerini biliyorum ama simdi olumluyada takilmiyorum olumsuzadaUzun bi zamanimi alicak elimden geldigince yazicamama isterseniz bu 3 kisiyi baz almayin cünkü onlarlan degisik bi bagim var yani cok baktiriyorum Nesibe Venüs Sarayli hanim.

O zaman senden soyle top 5 falci listeni aliriz
Yillar önce kartal bakan bi bayandi düsündükce bile inanamiyorum:))Onlineda bayagi bi zaman oluyor baktirali ve hakikaten o kadinin dedigi cikmis ve tam sonuc icin seneler vermisti ve seneleri bulacakta:))oha demistim:))ve hakikaten durumda anda ve yarida olabilecekleri bilmis.tellwedeki ugga cok net aklimda

Ugga ne zamandır online değil benim de gözüm yollarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…