- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Ugga ne zamandır online değil benim de gözüm yollarda
Evet hakikaten benimi gözlüyor bi yerden diye etrafima baktim:))cok bakindim ama malesef yok ama inaniyorumki geri gelip baksa ilk fali gibi muhtesem olmaz hep öyle oluyor geneliklenAynen, bende mükemmeldi. Gideceğim şehrin adını söylemişti resmen şok olmuştum. Keşke yine bakım yapsa.
Hemen hemen zamanı da tutturmuştu canım.Fama şişirilmiş bir yorumcu,çoğunluk beğenmiyor,bende berbattı fama,anda,geçmişte.Geleceğe de olumlu demişti patladı.Hirayı da beğenmedim o da patladı.Ama alini denemedim o yeni zaten galiba.O yüzden onları çok baz alma.Ama ilkay,selena gibi yorumculara da baktır onların da çıkar genelde,tavsiye ederim.[/QUOTE]Ay gercekci olmasina sevindim canim benim ya, peki zamanlamasi nasildi bebegim, zamani tuttu mu? Ben de olumsuz duymaya alistigim bir konuda olumlu duyunca inanamadimhira ve fama alin olumlu gormemisti de
Kızlar Hüma nın bu cümlesi nedir tam anlamadım. Yani adamı gelince ne olursa olsun kabûl mü edeyim yoksa onu kabul etmeyip tek başına yoluma devammi edeyim. Cümle şu " Böylelikle sana atacağı adımlar var ve sana bir şey diyim mi, hiç öyle bahaneye sığınmadan gayet net, özledim seviyorum diyerek gelecek. İnan aksi de olsa göm kalbine ve yoluna bak derdim sana.."
Fal baktırdıkca kışa kadar atıyorlar tarihionce agustos patladı,eylul sırada,Ekim diyen var,serüven kasım,sema da Aralık Mart demiş yuh ya koca seneden söylenmeyen ay yok. Biryolunvar defterini kapatmak cuk oturdu. Orda 2 hesabım vardı, birinden ilk bakıma iade aldım,diğerine "ilk bakıma iade yok" denilmişti. Falcısema tam bir hataydı ben mali konu sormuştum o, eski sevgili demiş. Ne alaka soruya cvp?yok..iade?yok.fal? Berbat. Aklı fikri para olan, buldugumu hop soyayım mantığında bi site, biryolunvar ve sanırım fal baktırdıkca surec uzuyor =/ didem,istanbulda nerde bakıyor bilen var mı? Ve izmirde yüzyüze arayana NOT: Kıbrıs sehitlerinde Nisan cafe diye bi yerin reklamı dağılıyor,aldım gittim. Cınar Die biri bakacaktı sonra kadının teki kafasından aldı götürdü fincanı BERBATTI cıkınca ayağı burktum ama cınarı annem begendi sanırım
Kahve ve bikaç kart cektirip 15tl almıs ama perili mi melekli mi ne bi tarotta daha cok cıkıyor demis o da 30yalnız biseyler sorup hayırlısı ise sola yatsın Vs diyor tırstım:)Çınarı burdan biri daha beğenmişti. İzmir'e dönünce deneyeceğim sanırımne kadar fal ücreti?
Kahve ve bikaç kart cektirip 15tl almıs ama perili mi melekli mi ne bi tarotta daha cok cıkıyor demis o da 30yalnız biseyler sorup hayırlısı ise sola yatsın Vs diyor tırstım:)
Teşekkürler canım. Hüma nın fallari çıkıyor dediniz. Zaten yakın tarihte vermedi.Yani diyor ki eğer gelmeyecek olsa sana vazgeç derdim ama demiyorum gelecek
Canım sezgi gece 3:30 da online oluyor sabah yorumluyo falları.ben sormuştum fix o saatte online oluyorum dedi.bende resimleri hazır bekletiyorum yolluyorum.gece uykumdan kalkıyorum delimiyim neyim :)
Benim öyle bir şansım da yokkkyuh bu gece alarm kurup öyle yatayım bari
Rezzan zaten hep yuvarlak en sevmedgim falci cevir kazi yanmasinKızlar kime inanacağımı şaşırdım o yüzden size bırakıyorum.
Nesibe, klotho, naira, nurbanu, ester ve hüma çok olumlu konuştular ve sorduğum soruya hepsi ağız birliği etmiş gibi otur sadece bekle olacak dediler.
Rezzan abla yuvarlaktı o yüzden yorum yapamıyorum.
Meryem ve hira ise kesinlikle olmayacak dediler. Hatta nurbanu ve hiranın falları on dk ara ile geldi ve birisi olacak diyo diğeri asla olmaz.
Bizi bu duruma düşürenler utansın.
ben hala bekliyorum belki erken gelir diyeO zaman ben ona hiç atamamm kii
Benim öyle bir şansım da yokkk
Demek ki başlamadan bitti Sezgi Candan sevdammm
İnanmıyorum bende baktırıcaktım off yasezgi gelmş ve dolmuş bile ağlamak istiyorum sabahtan beri bekliyorumsezgiii nedeğğn
burda bekleyen kimse atamıyor da kim atıyor bu falları arkadaşİnanmıyorum bende baktırıcaktım off ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?