Binnaz Abla

Kızlar günaydın çok önemli çıkan bir fal haberi.Uzun zamandır Gizem hatun geleceği bilebiliyor mu diye merak ediyorduk.Haber benden değil daha önce de yazmıştım. Gizem hatuna baktıran tanıdığım bir ablaya yakın tarih vermiş diye.Bu kadın sevgilisinden ayrıydı iki aydır.Gizem hatun 2 haftaya kadar onun atacağı adım sonucu barış var demiş.Ve dün barış olmuş.Bir iki gün gecikmeyle fal çıkmış arkadaşlar.Ama hakkını yemeyelim aynı tarihleri falcı sema,nurbanu ve serüven de vermişler,onlar da barış demiş.Darısı tüm ayrı olanların başına inşallah

Ay inş ya Valla sabah sabah güzel bi haber verdin

Canim kotu degil ilk baktirdigim gibi hatta sen tavsiye etmistin gizem hatun nerde bu arada

Katılıyorum değişmiş diyicem kuzuda daha dün attık şoktan şoka girdik bence biryolunvarın en iyisi fama asla hakkını yiyemem.bana öyle fallar baktıki benim herdefasında ağzım açık kaldı ve banada arkadaşımada biçok şeyi çıktı.dün indirime rağmen 3 kalın paragraf ve full enteresan bilgilerle dolu bi fal geldi ki yine arkadaşım pesss ne bu hatunun olayı diye attı bana.bu arada en iyi falı bende kahvedir.tarot yetersiz geldi.bide ekliyim falalem meryem ocak şubat gibi bakan hatta nisandada baktırdık dehşet bi hatun vardı medyum gibiydi.artık 5 para etmez...

Kızlar son bi fal atıcam sevgi dunan mı gizem hatun mu?

Canim gizem hatun karsi tarafin hislerinde baldan ve bana yanildi.
Ama sok oldugumuz anlik detaylar bildi, benim tipimi tarif etti mesela, sormadan hane ici durumlarimdan bahsetti.
Sevgi duman benim tercihim. O daha tatmin etti beni, is icin ozellikle cok net tarifte bulunmus ve benim dusundugum pozisyonda bi tarif yapti.

Maillerime bakarken tesadüfen gördüm bir dk önce hüma bal sisteme girmiş bakayım dedim bir dakikada altı kişi alıp kapatmış şoktayım nasıl bu kadar hızlı insanlar dün resmen şansa atmışım hümaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…