Ya yok artık şansın bu kadarı.sezgi gelmş ve dolmuş bile ağlamak istiyorum sabahtan beri bekliyorumsezgiii nedeğğn
Ben iletişim kısmından belirttim bu durumu mail olarak attılar eski fallarımıBiryolunvar'daki eski fallara nasil ulasiliyor bilen var mi? Eski fal linklerimi mailimden buldum ama aradiginiz sayfa yok cikti
sezgi gelmş ve dolmuş bile ağlamak istiyorum sabahtan beri bekliyorumsezgiii nedeğğn
Biryolunvar'daki eski fallara nasil ulasiliyor bilen var mi? Eski fal linklerimi mailimden buldum ama aradiginiz sayfa yok cikti
sezgi gelmş ve dolmuş bile ağlamak istiyorum sabahtan beri bekliyorumsezgiii nedeğğn
Ay inş ya Valla sabah sabah güzel bi haber verdinKızlar günaydın çok önemli çıkan bir fal haberi.Uzun zamandır Gizem hatun geleceği bilebiliyor mu diye merak ediyorduk.Haber benden değil daha önce de yazmıştım. Gizem hatuna baktıran tanıdığım bir ablaya yakın tarih vermiş diye.Bu kadın sevgilisinden ayrıydı iki aydır.Gizem hatun 2 haftaya kadar onun atacağı adım sonucu barış var demiş.Ve dün barış olmuş.Bir iki gün gecikmeyle fal çıkmış arkadaşlar.Ama hakkını yemeyelim aynı tarihleri falcı sema,nurbanu ve serüven de vermişler,onlar da barış demiş.Darısı tüm ayrı olanların başına inşallah
İnşallah canım.Gizem hatun bana barış yok demişti o yüzden sevinemedim kendi adıma.Ama yeni bir aşk demiştiAy inş ya Valla sabah sabah güzel bi haber verdin
Canim kotu degil ilk baktirdigim gibi hatta sen tavsiye etmistin gizem hatun nerde bu aradaFama bu kadar kötü değildir kızlar. Bana çıkan falı bile oldu. Anı, karşı tarafın düşüncelerini falan çok iyi bilir fama.. Ben telwedeyken baktırmıştım.. Falaleme geçtikten sonra hiç baktırmadım.. Bence fama değişmiş. Bu kadar kötü bakması mümkün değil
Falalemde canımCanim kotu degil ilk baktirdigim gibi hatta sen tavsiye etmistin gizem hatun nerde bu arada
Famanın falı bende de kısacık ve saçmaydı.. İndirim olduğu zaman atmıştım 5-6 ay önce, bugün de atsam mı atmasam mı diye düşündüm ama güvenemedimindirimde olduğunda başkası mı bakıyor acaba diye bir şüphe var içimde çünkü fal resmen fiyaskoydu
Fama bu kadar kötü değildir kızlar. Bana çıkan falı bile oldu. Anı, karşı tarafın düşüncelerini falan çok iyi bilir fama.. Ben telwedeyken baktırmıştım.. Falaleme geçtikten sonra hiç baktırmadım.. Bence fama değişmiş. Bu kadar kötü bakması mümkün değil
Kızlar son bi fal atıcam sevgi dunan mı gizem hatun mu?
Kızlar gizem hatun hangi saatlerde online oluyor? Ne zaman baksam offline durumda.
Kızlar gizem hatun hangi saatlerde online oluyor? Ne zaman baksam offline durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?