- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
ne baktırmıştın? dün yazmıştı bi ara tarot u falan açıyorum ama önce elimdeki falları bitirip ondan sonra onları yanıtlıcam diye...
kahve yolladim ben
kahve yolladim ben
işte dün yazmıştı fal alımını kapatıyorum çok sıra var falan, sonra dedi tarotu açayım ama önce elimdeki falları bitireceğim ondan sonra onlara bakacağım dedi, kaçırdık kahveyi o zaman
oh istemesin zaten mithat beni seviyo duygu havasını alsın avcunuda bi güzel yalasın mithatlan bi evleneyim düğün fotoğraflarımı yollıcam o adi aşağlık karıya.
ne baktırmıştın? dün yazmıştı bi ara tarot u falan açıyorum ama önce elimdeki falları bitirip ondan sonra onları yanıtlıcam diye...
kahve yolladim ben
Tellwede de yazmış ki duygunun cinselliğine tapıyo mithat benim cinselliğim daha iyi bi kere be
cümleyiii tam yazsana öldürcek buuu beni yaaa
Aynen bunu yazmış
keremlen neden uzun sürmicek?bigün benle olcak ondan sonra bırakıcakmı bani?mithat bana döndü bende onu affettim diyelim bana gene aynı kötü şeleri yaşatacakmı?yoksa benle evlenecekmi?duygunun cinselliğine nasıl tapıyo ya benim cinselliğim daha iyi bikere be.
Kerem bulmuş bi de arada
venusuamberin yorumlarında buldum
itiraf edin kızlar birimiz prensesiz!!! yoksa burda konuşulan falcıya gidip hemen baktırması tesadüf olamaz ahahah
peki mithat beni seviyo özlüyo ve benle görüşmek istiyomu?benlen evlenmeyi düşünüyomu?düşünüyosa eğer nezaman evlenme teklifi etcek bana?mithat duygu denen adi karıylan hala görüşüp konuşmuyo dimi?yada duygu hala mithatı rahatsızmı ediyo?mithat nezaman işlerini toparlıcakda benle evlenecek?
cnsa358 özel msj hakkım olmadığı için durum o şekil oldu, bir artniyet yok
venus amber ben baktirdim manyak guzeldi yani ama ikinci soruma cevap vermedi sinir oldum
yaa ben de beğenmiştim aslında..soru sorsam olayı dökecekti sanırım Venus amber ama huyum değildir hiç soru sormak filan..şimdi de sinirlendirmişler sanırım. ara vericem diyo..(
venusuamberin yorumlarında buldum
itiraf edin kızlar birimiz prensesiz!!! yoksa burda konuşulan falcıya gidip hemen baktırması tesadüf olamaz ahahah
peki mithat beni seviyo özlüyo ve benle görüşmek istiyomu?benlen evlenmeyi düşünüyomu?düşünüyosa eğer nezaman evlenme teklifi etcek bana?mithat duygu denen adi karıylan hala görüşüp konuşmuyo dimi?yada duygu hala mithatı rahatsızmı ediyo?mithat nezaman işlerini toparlıcakda benle evlenecek?
İnşallah canım tamamı da gelir...Sana tarih vermişmiydi??Bana hep tarih veriyor ama tuttturamıyor malesef
msj kutun dolu gönderemiyorum canım ya.
yanlışmı alıntı yaptım nedir. Marpleciğim sana söyledim bu arada
yanlışmı alıntı yaptım nedir. Marpleciğim sana söyledim bu arada
hemen siliyorummm
Haleh hn banada agustos demişti ekimde oldu demekki tarihlerde 2ay gecikmeli gerçekleşiyor
yaa ben de beğenmiştim aslında..soru sorsam olayı dökecekti sanırım Venus amber ama huyum değildir hiç soru sormak filan..şimdi de sinirlendirmişler sanırım. ara vericem diyo..(
bu benim yazım değil:) ben baktırmadım marple sen mi baktırmıştın, ben baktırdım gibi olmuş:)
bu benim yazım değil:) ben baktırmadım marple sen mi baktırmıştın, ben baktırdım gibi olmuş:)
ama bu benim degil ben baktirdim ama bu sekilde bisi yazmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?