- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Yer degisikligi olcak diyen olmadi bi kac kisi haric hepsi olumluydu fallarimin.Geçmiş olsun arkadaşım zor bir durumBunda da bir hayır vardır belki.Derin dışında bütün falcılar barışacaksınız mı dedi,pembe tablo mu çizdiler hep.
Sanmiyorum kendine yeni bi hayat kuruyo bellki .falcilar yer dgstrip bariscaksiniz dese bi ihtimal .kimse bahsrtmedi.cnm belki doner gene mesafe sorun olmaz yada sen yenisine sans verirsin belki onla olur
Yer değiştirmesi seninle irtibata geçmeyeceği anlamına gelmez ki canım gerçekten seviyorsa elinde sonunda ulaşır sana.Sanmiyorum kendine yeni bi hayat kuruyo bellki .falcilar yer dgstrip bariscaksiniz dese bi ihtimal .kimse bahsrtmedi.
Huma tuttumu sana canim ya bende baktirdim tespitleri guzeldikızlar selam nasılsınız?
bu sezgiyi bi türlü yakalayıp deneyemedim ama fal atmam gerek psikolojim gidik yine:))
hümayı bekliyorum valla bu kadınla enerji uyunca tam uyuyo galiba. 2dir tutturuyo bende 2ncisi kısmendi ama sonuç doğruydu. bu saatlerde genelde giriyodu sanki dimi?
maille haber gelsin istedim de gelmiyor bazen
tuttu canım ilk falı %70 gibi çıktı diyebilirim. ikinci falda da istikrarlıydı dediklerinde bide dediği şey onun anllattığı gibi değil de daha farklı olsada sonuç tam dediği gibiydi hani. zaman olarakta tutmuştu banaHuma tuttumu sana canim ya bende baktirdim tespitleri guzeldi
Yok canim derin ters filan degildir olumsuzsa da guzel soyler bana eskisi ile ilgili ic acici konusmamisti bu yeniyi de kendi soylemisti
bu kim bu kim:))Binnaz da 175 puanım var
Walla mi, baldaniimm neler diyosun
Ne atmistin, kahve mi?
bu kim bu kim:))
derin bana hiç tutturamamıştı ya.Derin canim tellwe.
derin bana hiç tutturamamıştı ya.
17.5 tl galiba canimKizlar binnaz da 175 puanim var, iyi mi, nolur o puanla, kac tl oluyo.
Ben baktirmistim hic cikmadiDerin canim tellwe.
canım anda fena değildi derin bende ufak bi şeyi çıkmış falı okudum şimdi tekrar o kadar. gerisi hiç hiç çıkmamış. böyle şaşırtıcı bi anı bilme olayıda yok ama genel hani.Walla mi, senin enerjin bana uyuyor diye hatirliyorum.
Ama baldan da uyuyorbilemedim.
Zaten bu derin loveme nin falini desifre eden degilmiydi, bide tellwe de zaten
derin2013 dimiDerin canim tellwe.
Kulube hosgeldin tatlim :) benim de ayni patlamayan nerdeyse yok.. Ayni falcinin bir olumlu bi olumsuz konustugu fallar tek isabet zaten.. 1,5 aydir baktirmiyordum simdi kafam rahat bi beklenti yok bir de bu enerji ile deneyeyim dedimkızlar ilkaya fal attım yine bekliyorum .inşş dediklerinin zıttını söylemez . bir soru sordum . bakalım ne diyecek . bir falda olumlu konuşan diğerinde olumsuz oluyor anlamadım neden . yani kaderim kimse o olmaz mı nasıl değişiyor durumlar . tamam bununla evleniceksin dedikleri yarın hayır bitecek diyorlar . bunu bir çok falcıda yaşadım . bakalım ilkay ne diyecek . bekliyorum . arafada baktırdım fazla pembe tablo çizdi sanki inanmadım .
kahinvangaya baktırmıştım oda sanırım patladı bende birde fama patladı .
şu derin denilen derin 2013 mü ?attım şimdi ona da . faturamı görmek istemiyorum ay sonu .Kulube hosgeldin tatlim :) benim de ayni patlamayan nerdeyse yok.. Ayni falcinin bir olumlu bi olumsuz konustugu fallar tek isabet zaten.. 1,5 aydir baktirmiyordum simdi kafam rahat bi beklenti yok bir de bu enerji ile deneyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?