Binnaz Abla

Tamam nerdeyde
Geçmiş olsun arkadaşım zor bir durumBunda da bir hayır vardır belki.Derin dışında bütün falcılar barışacaksınız mı dedi,pembe tablo mu çizdiler hep.
Yer degisikligi olcak diyen olmadi bi kac kisi haric hepsi olumluydu fallarimin.

cnm belki doner gene mesafe sorun olmaz yada sen yenisine sans verirsin belki onla olur
Sanmiyorum kendine yeni bi hayat kuruyo bellki .falcilar yer dgstrip bariscaksiniz dese bi ihtimal .kimse bahsrtmedi.

kızlar selam nasılsınız?
bu sezgiyi bi türlü yakalayıp deneyemedim ama fal atmam gerek psikolojim gidik yine:))
hümayı bekliyorum valla bu kadınla enerji uyunca tam uyuyo galiba. 2dir tutturuyo bende 2ncisi kısmendi ama sonuç doğruydu. bu saatlerde genelde giriyodu sanki dimi?
maille haber gelsin istedim de gelmiyor bazen

Huma tuttumu sana canim ya bende baktirdim tespitleri guzeldi

Huma tuttumu sana canim ya bende baktirdim tespitleri guzeldi
tuttu canım ilk falı %70 gibi çıktı diyebilirim. ikinci falda da istikrarlıydı dediklerinde bide dediği şey onun anllattığı gibi değil de daha farklı olsada sonuç tam dediği gibiydi hani. zaman olarakta tutmuştu bana

Kizlar binnaz da 175 puanim var, iyi mi, nolur o puanla, kac tl oluyo.

Walla mi, senin enerjin bana uyuyor diye hatirliyorum.
Ama baldan da uyuyor bilemedim.
Zaten bu derin loveme nin falini desifre eden degilmiydi, bide tellwe de zaten
canım anda fena değildi derin bende ufak bi şeyi çıkmış falı okudum şimdi tekrar o kadar. gerisi hiç hiç çıkmamış. böyle şaşırtıcı bi anı bilme olayıda yok ama genel hani.

kızlar ilkaya fal attım yine bekliyorum .inşş dediklerinin zıttını söylemez . bir soru sordum . bakalım ne diyecek . bir falda olumlu konuşan diğerinde olumsuz oluyor anlamadım neden . yani kaderim kimse o olmaz mı nasıl değişiyor durumlar . tamam bununla evleniceksin dedikleri yarın hayır bitecek diyorlar . bunu bir çok falcıda yaşadım . bakalım ilkay ne diyecek . bekliyorum . arafada baktırdım fazla pembe tablo çizdi sanki inanmadım .
kahinvangaya baktırmıştım oda sanırım patladı bende birde fama patladı .

Kulube hosgeldin tatlim :) benim de ayni patlamayan nerdeyse yok.. Ayni falcinin bir olumlu bi olumsuz konustugu fallar tek isabet zaten.. 1,5 aydir baktirmiyordum simdi kafam rahat bi beklenti yok bir de bu enerji ile deneyeyim dedim

Kulube hosgeldin tatlim :) benim de ayni patlamayan nerdeyse yok.. Ayni falcinin bir olumlu bi olumsuz konustugu fallar tek isabet zaten.. 1,5 aydir baktirmiyordum simdi kafam rahat bi beklenti yok bir de bu enerji ile deneyeyim dedim
şu derin denilen derin 2013 mü ?attım şimdi ona da . faturamı görmek istemiyorum ay sonu .
bu ay epey baktırdım . en çok bir olumlu bir olumsuz konuşana sinir oluyorum . olumlysa olumludur o kişi yoksa yoktur yani . değişemez ki . nasıl birden değişiyor anlamak mümkün değil .

Dün sıkıldım Fama ya attım :)
Ayy buda olucak ama 2016 da dedi.
Yeminle içim şişştiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…