Binnaz Abla

Bende binnaz ablaya fal attım, umut ışık diye bir falcıya, ilk defa attım, gercekcıydı bence cok mantıklı seyler soyledı, sacmamalamaamıs yanı sadece anlamadıgım sey, ucret fılan nasıl oluyor nerden ucret aldılar kızlar

Uygulamayı teline indirdiysen ilk fal bedava canım :)

evet tele ındırdım :) 45 kredınız kaldı dedı , iyi o zamann , cevabın ıcın tesekkur edıyorum, sen kıme baktırdın memnun kaldıgın bırısı var mı acaba
Rica ederim canım.ben sezgi ve hümaya baktırıyorum.hüma ilişki açılımında iyi.sezgide her konuda iyi.ama enerji meselesi tabi ben ikisininde dediklerini birebir yaşadım:) uzun vadeli iki konu var onlarıda beklemedeyim.

benim umuta ilk baktırışım, daha önce bir falcıya gitmiştim, bire bir aynı şeyleri söyledi tabi ama dediğin gibi uzun vadede şuan beklemedeyim bende, en can alıcısı 2016 da evlilik, herkes onu söyluyor ama bakalım, kısmet :):) bir dahakine ikisinden birini denerim artık ,

Hadi bakalım hayırlısı diyelim.ortak bir konuda yoğunlaşma varsa mutlaka çıkar :) etrafında ki tüm telefonlara yükle bedava baktır ben öyle yaptım herkesin hakkını kullandım:))))

derinden bahhsetmişsiniz derin bana çok olumsuz konuşmuştu bu 6 aylık süreç içinde iletişim yada barışma yok demişti 7. ayda bana mesaj attı benim ex. sanırım bildi sayılır

sabahtan beri hüma bekliyorum içim çürüdü ha
sezgi geceleri giriyo genelde di mi kızlar? onla hümayı f5 yapmaktan yoruldum

kızlar derinden fal geldi . derin 2013 e attım yanlış değildir umarım bahsettiğiniz derin mi bilemedim . bir cevap yazın aydınlatın kızlar beni
benim erkek arkadaşımın karekterini bildi tamamen . gelecekle ilgili olumlu konuştu .pembe tablocu mu acaba ki ?bakalım bekleyip görücez .

Hadi bakalım hayırlısı diyelim.ortak bir konuda yoğunlaşma varsa mutlaka çıkar :) etrafında ki tüm telefonlara yükle bedava baktır ben öyle yaptım herkesin hakkını kullandım:))))
haha mantıklı canım :):):)
öyle yapayım da baktırayım bakalım

ilkaydan hala falım gelmedi bekle bekle dünden beri öldüm . umarım olumsuz konuşmaz

Uygulamayı teline indirdiysen ilk fal bedava canım :)
Yaaa ben indirdim fal atayım dedim beni ödeme sayfasına yonlendirdi anlamadım. Detaylı anlatsanaa biii bu fırsatı degerlendirmek isterimmm

Yaaa ben indirdim fal atayım dedim beni ödeme sayfasına yonlendirdi anlamadım. Detaylı anlatsanaa biii bu fırsatı degerlendirmek isterimmm
App store veya google playden indir sonra kayıt olmadan giriş var onu tıkla falcını sev bedava şayet olmazsa demekki hakkını kullanmışsın canım. :)

App store veya google playden indir sonra kayıt olmadan giriş var onu tıkla falcını sev bedava şayet olmazsa demekki hakkını kullanmışsın canım. :)

Yaaa neysee teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…