Binnaz Abla

ahahahaha :)) evet yaaa..site bizim enerjimizi kaldıramamış..kafası karışmış :)

cansu, rezzan ablanın fal alımı açık geçen sormuştun o yüzden bildireyim dedim.

Son düzenleme:
kizlar ya promosyon falima ayda yilda bi venusamber bakti ama hep akila bakiyo sinir oluyorum yaaaaa akila nedir yani bot mu o nedir klasik cumleler

kızlar bu online fal sitelerinin para çekim ücretleri ile ilgili bir sorum olacak. normalde bizler 20 liralık hizmet satın alıyoruz ancak mesela ben faturalı hat kullandığımdan faturama ayrıca başka bir ücret daha eklenmiş oluyor. kontörlü kullananlar, acaba sizden direkt 20 mi çekiyorlar? ya da kredi kartı ile ödeme yapanlar? eğer öyleyse bu benim gsm firmasının beni soymasından kaynaklanıyor :S bir daha tel.den ödeme yapmam..ya da paypal ile ödeme yapanlar?

Yorumlara biraz özen gösteriniz, forumu herkes okuyor, argo kelimeler, bel altı konuşmalardan sakınınız ve lütfen geyik muhabbeti yapmayınız.
Konu geyik için açılmadı.

ben annemden cekerkende böyle bi sorun olduu faturalı oldgn için her ay bu siteler senden ücret kesiyolrmış biz sordukk onu yani senin numran o sitelere üye oluyo her ay ücret cekiliyo onu kapttırman lazım arayıp müşteri hizmetlerini

Tellwe haric diger sitelerrde kredi kartiyla odedim bi sıkıntı olmuyor hatta binnaz ablada kredi kartiyla odedigin icin 50 krs mu ne indirim yapiyor. Ama kontorlu hatta ise ayriyetten 50 krus cekiyor her defasında.

Binnaz abla da puanım vardı ve öylesine Marzuka'ya baktırmıştım pek beklentim de yoktu tutarlı ve mantıklı şeyler söylemişti ama neyse, yakın zaman da bir durumdan bahsedip sevineceğin bir haber alacaksın demişti bana biraz imkansız gelmişti açıkçası ve ben yaklaşık 12 gün sonra o haberi aldım ve paylaşmak istedim....

valla bende hemen hemen hepsine baktırdım ama en iyisi Ekin Sarpen o çok detaylı ve uzun bakıyo bana söylediği herşey gerçekleşti valla sevgilimle buluşma tarihimi bile söyledi

valla bende hemen hemen hepsine baktırdım ama en iyisi Ekin Sarpen o çok detaylı ve uzun bakıyo bana söylediği herşey gerçekleşti valla sevgilimle buluşma tarihimi bile söyledi

ekin sarpen kısacık fal bakar ve hiç bilemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…