Binnaz Abla

Hadi bakalım hayırlısı diyelim.ortak bir konuda yoğunlaşma varsa mutlaka çıkar :) etrafında ki tüm telefonlara yükle bedava baktır ben öyle yaptım herkesin hakkını kullandım:))))
Ortak bir konuda yoğunlaşma arsa kesin çıkar mı ya hayatımda birşeyi çok istiyorum lütfen çıksın

Ortak bir konuda yoğunlaşma arsa kesin çıkar mı ya hayatımda birşeyi çok istiyorum lütfen çıksın
Tatlım şayet bir konu senin kaderinde varsa önüne ne kadar engel cıkarsa cıksın ne kadar zaman geçerse geçsin mutlaka gerçekleşir.benim öyle oldu.tarihte gecikme olsada sonunda oldu :)umarım seninde olur

App store veya google playden indir sonra kayıt olmadan giriş var onu tıkla falcını sev bedava şayet olmazsa demekki hakkını kullanmışsın canım. :)
Ayy ben girdimm hepsi meşgul tam atcam limit doldu diyo ne iş anlamadımm

ya selenaya kendi kendime nazar değdirdim kadın bugün hiç yorum yapmadı

Kizlarrrrr hiç ummadigim bir anda Sevgi Dumanı yakaladım
Veee sonucu yazacağım yüzümü kara çıkarma Sevgiiiii

Arkadaşlar çıkan bir fal haberi vereyim,

Bir yolun var ' da Hira'ya kahve falı atmıştım, bugün geçmiş fallara baktığımda söylediği olumsuz bir şeyin çıktığını gördüm 1 hafta sonrasında...Hatta özellikle onun için soru sormuştum böyle mi olacak yoksa olmayacak mı diye...O da ben bu şekilde goruyorum demişti ve böyle oldu

selena bana bakmış hiç memnun kalmadım enerjisi tutmayanla tutmuyor demek ki

Yaaa gerçekten mii begenmedin. Olumsuz yorum mu alakasız yorum mu, yuvarlak yorum mu yapmış Şaşırdım demek ki olmayabilir Selena da tutmayabiliyor

Kizzzz guldurdun beniii
Yemeee tirnagini düşürme enerjini arada tutmayanlar olurrr
Öyle mi dersin yatıyorum kalkıyorum selenaya bakıyorum. kız nerdeyse kadın rüyama girecek. sende benim yerimde olsan hafazanallah parmaklarını bile yiyebilirdin

binnaz abla uygulamasını indirince verilen bedava fal hakkı sadece kahve falında mı geçerli?

Derin gündeme gelmişken bende söylemek isterim; Bende ilk falı mükemmeldi. Olumsuzdu falı ama hani bu çocukla bir ilişkin olmaz gözünü aç demişti. Tarif ettiği kişinin aynısıyla tanıştım ve inanmıyordum çıkacağına. Bunun şerefine 2. Falı attım ama bir şey bile de tutmadı onda. Yani bilmiyorum oda sizin kararınız

Selâna bugün Bakım yapmıyo ya kadın dün arı gibi Çalışınca bugün ara verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…