App store binnaz abla yaz program cıkıyo.onu indir canımHangi app bu
Ortak bir konuda yoğunlaşma arsa kesin çıkar mı ya hayatımda birşeyi çok istiyorum lütfen çıksınHadi bakalım hayırlısı diyelim.ortak bir konuda yoğunlaşma varsa mutlaka çıkar :) etrafında ki tüm telefonlara yükle bedava baktır ben öyle yaptım herkesin hakkını kullandım:))))
Tatlım şayet bir konu senin kaderinde varsa önüne ne kadar engel cıkarsa cıksın ne kadar zaman geçerse geçsin mutlaka gerçekleşir.benim öyle oldu.tarihte gecikme olsada sonunda oldu :)umarım seninde olurOrtak bir konuda yoğunlaşma arsa kesin çıkar mı ya hayatımda birşeyi çok istiyorum lütfen çıksın
İnşallah canımTatlım şayet bir konu senin kaderinde varsa önüne ne kadar engel cıkarsa cıksın ne kadar zaman geçerse geçsin mutlaka gerçekleşir.benim öyle oldu.tarihte gecikme olsada sonunda oldu :)umarım seninde olur
Ayy ben girdimm hepsi meşgul tam atcam limit doldu diyo ne iş anlamadımmApp store veya google playden indir sonra kayıt olmadan giriş var onu tıkla falcını sev bedava şayet olmazsa demekki hakkını kullanmışsın canım. :)
Walla mi, baldaniimm neler diyosun
Ne atmistin, kahve mi?
Evet canım yoğun zamanlarda öyle oluyor maalesefAyy ben girdimm hepsi meşgul tam atcam limit doldu diyo ne iş anlamadımm
binnaz ablada katina da mı varyok hayatım ben ona hep katina atmıştım
selena bana bakmış hiç memnun kalmadım enerjisi tutmayanla tutmuyor demek kiya selenaya kendi kendime nazar değdirdimkadın bugün hiç yorum yapmadı
hadi ya, tutmazsa bide benim ki de.selena bana bakmış hiç memnun kalmadım enerjisi tutmayanla tutmuyor demek ki
selena bana bakmış hiç memnun kalmadım enerjisi tutmayanla tutmuyor demek ki
hadi ya, tutmazsa bide benim ki de.sen su, tarot, katina ne baktırmıştın ?
Öyle mi dersinKizzzz guldurdun beniii
Yemeee tirnagini düşürme enerjini arada tutmayanlar olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?