- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Yaaa gerçekten mii begenmedin. Olumsuz yorum mu alakasız yorum mu, yuvarlak yorum mu yapmışŞaşırdım demek ki olmayabilir Selena da tutmayabiliyor
yorum sana gelince anlarsın zaten enerjinizin tutup tutmadığını bizimki hiç tutmamış alakasızdı yani geleceği zaten bilemem de geçmiş ve şimdiyle ilgili yorumları alakasızdı çok falı baktı peşpeşe o yüzden mi oldu acaba veya bizim elektriğimiz tutmadı işteYaaa gerçekten mii begenmedin. Olumsuz yorum mu alakasız yorum mu, yuvarlak yorum mu yapmışŞaşırdım demek ki olmayabilir Selena da tutmayabiliyor
bu derin hangi sitedeydiDerin gündeme gelmişken bende söylemek isterim; Bende ilk falı mükemmeldi. Olumsuzdu falı ama hani bu çocukla bir ilişkin olmaz gözünü aç demişti. Tarif ettiği kişinin aynısıyla tanıştım ve inanmıyordum çıkacağına. Bunun şerefine 2. Falı attım ama bir şey bile de tutmadı onda. Yani bilmiyorum oda sizin kararınız
bana yaptığı yorum da kısacıktı hem de yuvarlak hiçbir soruma cevap olmamış kendi kafasına göre sanki nasihat verir gibi bir şeyler yazmış ama benle alakası yoktu.soru kısmında da sordum yine dişe dokunur bir cevap yok o kadar da uzun bekledim ki haftalarca bana sıra gelsin diye bekledim belki.var mı başka önerebileceğiniz kimse tellwede?biraz kredim kaldı hala.Selena yı sevenler çok olabilir ama daha önce ben de cherry de yazdı. Hiç tutmadı bana anı bile bilemedi. Kısacık yorum yapmıştı üstelik. Neden bu kadar sevildiğine dair fikrim yok. Geçen yıl sadece 1 kez baktırdım. Fal işi enerji diye bu yüzden diyoruz
tellwedeybu derin hangi sitedeydi
Selena bende de 2 tane farklı fal yorumu yapmıştı. 1. si bu adamla büyük bir aşk yaşanacak 2. si senin kaderin başkasıyla onun için artık atmak istemiyorum. Mesela Hüma Bal kadına nerdeyse 5 fal attım farklı hesaptan attığım falında bile istikrarlıydı bende tarihe değil de istikrara önem veriyorum.Selena yı sevenler çok olabilir ama daha önce ben de cherry de yazdı. Hiç tutmadı bana anı bile bilemedi. Kısacık yorum yapmıştı üstelik. Neden bu kadar sevildiğine dair fikrim yok. Geçen yıl sadece 1 kez baktırdım. Fal işi enerji diye bu yüzden diyoruz
Öyle mi dersinyatıyorum kalkıyorum selenaya bakıyorum. kız nerdeyse kadın rüyama girecek. sende benim yerimde olsan hafazanallah parmaklarını bile yiyebilirdin
başka tavsiye edebileceğin biri var mı audrey? falalem diye bir siteden birkaç kişiyi duydum ama kararsızım fatimaydı galiba biri.merhaba kizlar ben ara verip verip geri donuyorum bu fal olayinakendimide uzak tutmaya calisiyorum forumdanda fal baktiran herkesten,burdaki arkadaslarimdanda cunku dayanamayip baktiriyorum mani olamadim bi kac gundur sevgi dumani yakalayabildim kart yorumlamis bence bu kadar begenilmesini anlamadim bilmis evet ama oyle acayip bir faldi aman sok oldum degil, normal bir faldi,herkese olumlu mu ayrica bu kadin? Selenayida soranlar banada tutmamistir herkese çikicak diye birsey yok,öyle isim duyup atmamak lazim bu fal isi enerji isi gercekten senelerdir fal baktiriyoruz öğrenemedik bu arada bana venusun fali cikti kizlar ama 10 ay once baktigi falda soyledigi sey ben ne sacmaliyor bu kadin demistim dinlerken,10 ay sonra cikti galiba boyle bir anlik durumlari görebiliyor kadin ortadada yok kendileri son baktirdiklarimdan gizem hatunu begendim,yine ara veriyorum bu fal isine insallah bu sefer coook uzun surer
Fatimada cok beğenilirdi ben telwedeyken baktirmistim ama oyle ahim sahim degildi oda 50 tl ye su falina kisa bir faldi ama bazi arkadaslarimi soka sokmustu o kadin tarih falan vermisti benim falim gayet kisaydi :) iste enerji diye ondan diyoruz canim belli olmuyor bu islerbaşka tavsiye edebileceğin biri var mı audrey? falalem diye bir siteden birkaç kişiyi duydum ama kararsızım fatimaydı galiba biri.
bana yaptığı yorum da kısacıktı hem de yuvarlak hiçbir soruma cevap olmamış kendi kafasına göre sanki nasihat verir gibi bir şeyler yazmış ama benle alakası yoktu.soru kısmında da sordum yine dişe dokunur bir cevap yok o kadar da uzun bekledim ki haftalarca bana sıra gelsin diye bekledim belki.var mı başka önerebileceğiniz kimse tellwede?biraz kredim kaldı hala.
Fatimada cok beğenilirdi ben telwedeyken baktirmistim ama oyle ahim sahim degildi oda 50 tl ye su falina kisa bir faldi ama bazi arkadaslarimi soka sokmustu o kadin tarih falan vermisti benim falim gayet kisaydi :) iste enerji diye ondan diyoruz canim belli olmuyor bu islerbana arada rezzan abla cikmistir ama oda yuvarlak konusur,nesibe tutturduguna iyidir ama oyle kesin bu net cikti diyebilcegim bir insan yok herkes ayni seyleri der genelde bana anlik durumlar icin baktirmak daha iyi gelicegi kimse bilemiyor
Selena yı sevenler çok olabilir ama daha önce ben de cherry de yazdı. Hiç tutmadı bana anı bile bilemedi. Kısacık yorum yapmıştı üstelik. Neden bu kadar sevildiğine dair fikrim yok. Geçen yıl sadece 1 kez baktırdım. Fal işi enerji diye bu yüzden diyoruz
Olmuyor demek ki bazen kadının biri benim sorumu bile begenmemisti iade etti falı. Biri de ayyy enerji alamıyorum dedi kartlarindan dedi iade etti. Sonuç olarak onlarda insan. Selena'yı sevdim ama niye bilmiyorum. Tutmamis demek kiyorum sana gelince anlarsın zaten enerjinizin tutup tutmadığını bizimki hiç tutmamış alakasızdı yani geleceği zaten bilemem de geçmiş ve şimdiyle ilgili yorumları alakasızdı çok falı baktı peşpeşe o yüzden mi oldu acaba veya bizim elektriğimiz tutmadı işte
Tellwe de çok az kişiye attım üç beş ancak. Onları da beğenmedim.
İncesaazz hakli telwee tamamen cöpbaşka tavsiye edebileceğin biri var mı audrey? falalem diye bir siteden birkaç kişiyi duydum ama kararsızım fatimaydı galiba biri.
Canım tekrar denedim ve oldu sana teşekkür ederim iki haftadır kimseye atamadigim kahve falimi Defne Tanrıkuluna attim binnazda. Çok sıcak acayip pozitif bir insan.App store veya google playden indir sonra kayıt olmadan giriş var onu tıkla falcını sev bedava şayet olmazsa demekki hakkını kullanmışsın canım. :)
Kizlarrrrr hiç ummadigim bir anda Sevgi Dumanı yakaladım
Veee sonucu yazacağım yüzümü kara çıkarma Sevgiiiii
Canım tekrar denedim ve oldu sana teşekkür ederim iki haftadır kimseye atamadigim kahve falimi Defne Tanrıkuluna attim binnazda. Çok sıcak acayip pozitif bir insan.
Yorumuna gelince ; Anda gayet iyiydi beğendim zaman verdi bakalım.
Aa süpermiş bende bi ara deniyim zamanında yorumlarını cok olumsuz bulmuştum atmamıştım:)
merhaba kizlar ben ara verip verip geri donuyorum bu fal olayinakendimide uzak tutmaya calisiyorum forumdanda fal baktiran herkesten,burdaki arkadaslarimdanda cunku dayanamayip baktiriyorum mani olamadim bi kac gundur sevgi dumani yakalayabildim kart yorumlamis bence bu kadar begenilmesini anlamadim bilmis evet ama oyle acayip bir faldi aman sok oldum degil, normal bir faldi,herkese olumlu mu ayrica bu kadin? Selenayida soranlar banada tutmamistir herkese çikicak diye birsey yok,öyle isim duyup atmamak lazim bu fal isi enerji isi gercekten senelerdir fal baktiriyoruz öğrenemedik bu arada bana venusun fali cikti kizlar ama 10 ay once baktigi falda soyledigi sey ben ne sacmaliyor bu kadin demistim dinlerken,10 ay sonra cikti galiba boyle bir anlik durumlari görebiliyor kadin ortadada yok kendileri son baktirdiklarimdan gizem hatunu begendim,yine ara veriyorum bu fal isine insallah bu sefer coook uzun surer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?