Bende bugun hızımı alamadım binnaz da umut ışık ve hilal mutluya baktrdım ikiside aynı seyleri söyledı daha once birebire görüştüğüm falcı ile yani üçüde aynı seyleri söyledi ben korkktumYaa venuse bende, ne diyo la bu dedim.
Cok cilgin seyler soyledi bana da seneye hazirana
Kizzz ben ona atmıştım online olduğu halde yorum gelmedi diye cekmistimmmYa temmuzda tellwede SAHMERAN diye birine 5 tl likkahve atmıştım nerdeyse bütün fal ayrıntılara kadar çıkmış şimdi ojuyunca şok oldum.baktım artıj yokk
Slm. Şahmeran'a ben de fal atmıştım Temmuz'da 6 ay vermişti hemen fali silip bu ne saçma konuşuyor demiştim ama hala durumumda gr değişiklik yok demek ki onun dedigi doğrultuda gidiyorum ben deYa temmuzda tellwede SAHMERAN diye birine 5 tl likkahve atmıştım nerdeyse bütün fal ayrıntılara kadar çıkmış şimdi ojuyunca şok oldum.baktım artıj yokk
Kart yorumumu yapıyor sevgi Duman? Hiç beğenmemCanım tekrar denedim ve oldu sana teşekkür ederim iki haftadır kimseye atamadigim kahve falimi Defne Tanrıkuluna attim binnazda. Çok sıcak acayip pozitif bir insan.
Yorumuna gelince ; Anda gayet iyiydi beğendim zaman verdi bakalım.
Sevgi Dumandan geldi yorumum kartları güzel yorumlamış durumumu falan bildi. Tarih verdi bakalım...
Kart yorumumu yapıyor sevgi Duman? Hiç beğenmem
cnm illa olumsuz gerceklescek diye bişey yok ..sıkma canınıSelena yorumu gönderdi sonunda. Ama beni mahvettiAnı tutturdu, geleceğimde ise o kişi yok resmen yıkıldım çok kötüyüm. Nesibe tebrik tarihi görmemişti ama bu şekilde de olumsuz konuşmamıştı. Çok fenayım yaa cidden (((
Günlerdir bu falı bekliyorum bu kadar kötü olacağımı düşünmemiştimcnm illa olumsuz gerceklescek diye bişey yok ..sıkma canını
hayırlısı cnm ama bazen anı bilmesi gelecegide tutturcak anlamına gelmiyoGünlerdir bu falı bekliyorum bu kadar kötü olacağımı düşünmemiştim
Selena yorumu gönderdi sonunda. Ama beni mahvettiAnı tutturdu, geleceğimde ise o kişi yok resmen yıkıldım çok kötüyüm. Nesibe tebrik tarihi görmemişti ama bu şekilde de olumsuz konuşmamıştı. Çok fenayım yaa cidden (((
Selena yorumu gönderdi sonunda. Ama beni mahvettiAnı tutturdu, geleceğimde ise o kişi yok resmen yıkıldım çok kötüyüm. Nesibe tebrik tarihi görmemişti ama bu şekilde de olumsuz konuşmamıştı. Çok fenayım yaa cidden (((
üzülmee kuzumm banadaa patladıı hakkını yemiyimm cıkan falları olduu ama telvede hesabımı silmedenn öncekii falıı cok fena patladııSelena yorumu gönderdi sonunda. Ama beni mahvettiAnı tutturdu, geleceğimde ise o kişi yok resmen yıkıldım çok kötüyüm. Nesibe tebrik tarihi görmemişti ama bu şekilde de olumsuz konuşmamıştı. Çok fenayım yaa cidden (((
denemektenn canım cıktıııEvet canım yoğun zamanlarda öyle oluyor maalesefama hakkın duruyo :)
kızlarr falsepetinde karmen diye birine kahve attım binnazda şu bedavayıı yakalayamadım uyuz oldumdiyee epey uzun yazmış sesli sandım atarken ama yazılı attı geçmişi durumu falann epey bilmişş beğendimm ben tarihlerr falan verdii cıkarsa yazarımm
Offf benim telefonum android değil yeaa ilk defa bedava bir falı kaçırıyorum
Yok mu sağında solunda birinin teli ona indir falı atarken mail adresini yaziyorsun sonuç mail adresine geliyoo. Kaldır uygulamayi gitsin. Ben falı attiktan sonra kaldırdım uygulamayii
yaa nasıl kazanılıyo o puan ben anlamadımBen yakaladım attım hem de az vermiyorlar 22,5 tl lik puan veriyorlar. Takip et onu atarsın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?