Binnaz Abla

Yaa venuse bende, ne diyo la bu dedim.
Cok cilgin seyler soyledi bana da seneye hazirana
Bende bugun hızımı alamadım binnaz da umut ışık ve hilal mutluya baktrdım ikiside aynı seyleri söyledı daha once birebire görüştüğüm falcı ile yani üçüde aynı seyleri söyledi ben korkktum

Ya temmuzda tellwede SAHMERAN diye birine 5 tl likkahve atmıştım nerdeyse bütün fal ayrıntılara kadar çıkmış şimdi ojuyunca şok oldum.baktım artıj yokk
Slm. Şahmeran'a ben de fal atmıştım Temmuz'da 6 ay vermişti hemen fali silip bu ne saçma konuşuyor demiştim ama hala durumumda gr değişiklik yok demek ki onun dedigi doğrultuda gidiyorum ben de

Kart yorumumu yapıyor sevgi Duman? Hiç beğenmem

Kart yorumumu yapıyor sevgi Duman? Hiç beğenmem

Aynen tatlım...
" kart ters ölüm kartıdır. Bu kart yaşanılan bu sürecin bittiğini temsil eder. Bu iki taraf için de geçerlidir. Fakat bu kartın ters çıkmış olması, aslında iki tarafın da şartlar bunu gerektirdiğinden mecburi olarak aldığı bir kararı gösterir."

Ama durumum tam da onun dediği gibi ayrilmaktan başka çaremiz yoktu bizim

Selena yorumu gönderdi sonunda. Ama beni mahvetti Anı tutturdu, geleceğimde ise o kişi yok resmen yıkıldım çok kötüyüm. Nesibe tebrik tarihi görmemişti ama bu şekilde de olumsuz konuşmamıştı. Çok fenayım yaa cidden (((

cnm illa olumsuz gerceklescek diye bişey yok ..sıkma canını

Canım Selena'nın patlayan bir sürü falı varrr. Benim ki daha çıkmadı zaman vermediği için ama gidişat patlayacakk gibii. Üzülme olumlularrr da olumsuzlarda cikmiyooo. Bakk kızlar yazar şimdi içini refah tutt yaaa. Sende ben de hepimiz de biliyoruz kii herşeyi bilen gören ve isterse değiştiren büyük bir kudret varr. Asla kör körüne inanma olumluya da olumsuza da. Bu yazdıklarım kendime de ithafen canım

selena banada cok olumsuzdu cıkmamıstı üzme kendini sakın hangisi çıkıyor sanki

kızlarr falsepetinde karmen diye birine kahve attım binnazda şu bedavayıı yakalayamadım uyuz oldum diyee epey uzun yazmış sesli sandım atarken ama yazılı attı geçmişi durumu falann epey bilmişş beğendimm ben tarihlerr falan verdii cıkarsa yazarımm

üzülmee kuzumm banadaa patladıı hakkını yemiyimm cıkan falları olduu ama telvede hesabımı silmedenn öncekii falıı cok fena patladıı

Ben yakaladım attım hem de az vermiyorlar 22,5 tl lik puan veriyorlar. Takip et onu atarsın umarım

Offf benim telefonum android değil yeaa ilk defa bedava bir falı kaçırıyorum

Yok mu sağında solunda birinin teli ona indir falı atarken mail adresini yaziyorsun sonuç mail adresine geliyoo. Kaldır uygulamayi gitsin. Ben falı attiktan sonra kaldırdım uygulamayii

Yok mu sağında solunda birinin teli ona indir falı atarken mail adresini yaziyorsun sonuç mail adresine geliyoo. Kaldır uygulamayi gitsin. Ben falı attiktan sonra kaldırdım uygulamayii

Var ama isteyemem bizde telefon mahremiyet alanı. Anne baba da smart yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…