Binnaz Abla

Kizlar bana su binnaz abla seysini anlatir misiniz ?

Bu arada bi cocuk vardi simdilerde fal attigim an itibariyle tum baglantimi kendim bizzat kopardim sonuc itibari ile s.carim ikizler erkegine dedim ve sieledim bu arada hic bir falci bir seyler olacak ve sen baglantiyi koparcaksin demedi. Sonucu olumsuz gorenlerden sema senden hoslanmasina ragmen olmayacak dedi. Bi de gizem hatun eskiyi unutamamis dedi ama bu karsima cok net cokti eski meski adamin totosunda degil ama sonucu olumsuz goren bir de o. Bilmisler mi sonucu eve ama yasananlari hayir, siz karar verin cunku ben artik sieledim. Ay fallarda 3.kisi vardi o gelsin bari oyle seyler yasiyorum ki yeminle genclik dizisi ceksek tutulur ay seruvene fal attim onun ustune tonla olay oldu kadin daha bakacak bakma ula artik neyime gerek bos yere gitti param

Ben yakaladım attım hem de az vermiyorlar 22,5 tl lik puan veriyorlar. Takip et onu atarsın umarım

Ciddi mi, fal atmiycam diyorum bisey cikiyo yaa :)
Peki binnaza kayitli adresime 175 puanim var, bide app den indirsem ustune mi gelecek o puan?
Birde istedigimiz falciya atabiliyor muyuz?
Sezgiyi yakalasam mesela

Var ama isteyemem bizde telefon mahremiyet alanı. Anne baba da smart yok
Yaaa ne diyeyim canım başka bii çözüm gelmedi aklıma arkadaş falan diyecem....

yaa nasıl kazanılıyo o puan ben anlamadım

Bakk canım önce ben de anlamadım uygulamayi indir teline direk fal baktira tıkla yani giriş yapma çıkan falcilardan begendigine atiyorsun falı isim mail adresini yaziyorsun o kadar. Ben Defne Tanrıkulu na attim kahve falı. Tarot uygulamasi da varmış ama onda da aynı oluyor mu bilmiyorum.
Kafana takılan bir şey olursa sor yine
Baldankabak canım senin için de anlattım

Son düzenleme:
teşekkür ederim canımmm deniyim hemen

Aman boşver fal orucum bozulmasın :)

Peki binnaza kayitli adresime 175 puanim var, bide app den indirsem ustune mi gelecek o puan?
Sezgiyi yakalsam mesela

Haaa onu bilmiyorum ama benim attığımda 70 puanim kalmıştı hani yorumcuya yorum yapinca 5 puan veriyor ya 75 puanim oldu.
Sezgi yi yakalarsan süper olur.
Ben Defne Tanrıkulu ve sevgi dumana attim çok başım ağrıdı ağır geldi ben alışık değilim fazla doza

Ama ben internet üzerinden rastgele seçilmiş kartların anlamlarına göre bakılan falın pek inandırıcı olduğunu düşünmüyorum..

Kartı herkes yorumlar.. Bakın tarot falı sitelerine açıklayıcı bir şekilde sizlerde fal bakabilirsiniz. Yani tek tek her karta göre yorum yapması beni etkilemiyor.

Üzülme canım Selana bana da patladı .. Selenayı tutarlı bulmuyorum. Başka bir hesapla fal gönder eminim o zaman aynı kişiyle evlendirir..

Burda en iyi dediğimiz. Ağzımızı Cidden açık bırakan falcıların dedikleri çıkmıyor. ki selena bana göre vasat bir falcı. kendini üzme boş yere. Hakkında herseyin hayırlısı olsun

Hepiniz çok saolun kızlar biraz sakinledim sayenizde. Ben çok çabuk kaptırıyorum duyduklarıma ama sizin gibi yürekler için teşekkür ederim.

Ayy ben bu gece nobete kalkayim bari, sezgi icin.
3 temi giriyodu o tobe ya Allah im affet.
Bu enerjiyi kariyer nete ayirsam simdi calisiyodum walla
Bide sana sehrazati soracaktim, siz simgeyle seviodunuz onu.
Didemle aynimiydi sende de.
Didem bana bakmiyo cunku, begenmedi beni sanirsam.
Bide o hatun gecen dikkatimi cekti 10 tane su fali aliyo, cok geldi gozume.
En fazla 3-4 bakilir diye biliyorum ben.

Tesekkurler canim :)

Ya temmuzda tellwede SAHMERAN diye birine 5 tl likkahve atmıştım nerdeyse bütün fal ayrıntılara kadar çıkmış şimdi ojuyunca şok oldum.baktım artıj yokk
Ay ben de atmistim iade almistim hayatimda okudugum en sacma faldi cicek bocek kuslar kesin bu yazili fallara baska baska insanlar bakiyor baska aciklamasi yok

Sezgiyi yakalasam mesela

Ben o uygulamayla sezgiyi yakaladım canım bugün atabilirsin yani

Baldan cok hizlisiniz yetisemiyorum size.
Bi sabretseydiniz ya 2 gun. Duramamissiniz yine, uzuldum..
Yok valla daisyim hic ugrasamayacagim hayatimda boyle insanlar istemiyorum bir de 2 gundur hep birlikteyiz cok mutlu olmam gerekirken olamiyordum bir seyler eksik bende farkindaydim onun da etkisi var. Yani acikcasi hic uzulmedim baya eglendim bu ara yasadiklarimla ya da ben de baya baya buyudum artik bu konularda. bakalim su 3.kisiyo bekliyorum

Valla canım kartlar hakkında bişey bilmiyorum denedim beceremiyorum. Ama falimi ve sevginin genel tarzını beğendim. Yanii diğer baktirdigim fallardan yüzyüze de dahil çok da farklı değildi. Herkesin dediğini o da söyledi tarih de verdi bakalım olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…