Binnaz Abla

Kocaman alkışşş bende öyleyim yeni sulara yelken açtım :)

Bazen gündüz de giriyor Sezgi. Valla canım bana bütün falcılar aynı şeyleri söylediler kii. İkisinin olmadığı zaman aynilar mi demiştik. Daha çıkan yokkk fallarda galiba da çıkmayacak da falcılar ne derlerse desinler ben karşımda kii insanı tanıyorum

Didem niye bakmıyor ne saçma açıklaması var mı? Burayla alakası var mı şaşırdım. Çokta tın deseydin.
Belki sırayla bakiyordur yada bilmiyoruz ki neye bakiyorlar karalama yapıp gönderiyorlardir belkide

Anladim, bende benzer durumdayim biliyosun.
Gorusmeyelim dedim gecen hafta. Hic ugrasamiycam dengesiz
Hayirlisi olsun kuzucum, ben sana dua ediyorum

Dideme 2 kere yazdim, ilkinde anne isimini yaz dedi bidaha donmedi.
Sonra annesinin rahatsizligi falan oldu, baya sonra tekrar yazdim, bu sefer hic donmedi
Kesin beni begenmedi whatsapima adriana lima resmi falan koyaydim keske.

Dideme 2 kere yazdim, ilkinde anne isimini yaz dedi bidaha donmedi.
Sonra annesinin rahatsizligi falan oldu, baya sonra tekrar yazdim, bu sefer hic donmedi
Kesin beni begenmedi whatsapima adriana lima resmi falan koyaydim keske.

Yokk kizz niye begenmesin. Ben ona ramazans girerken baktirmistim valla yine baktirasim varr ama bakar mi bilmiyorum şansımı deneyeceğim.
Paracıklarr paraciklarrr gidiyooo paraciklarrrr

Gün bitimi itibari ile Sevgi Duman'ın verdiği tarihler patlamıştır. Yalnız falı patlamıştır demiyorum. Tarihler.. 5 eylül ile 15 eylül arasında iletişiminiz olacak demişti. Bekledim olmadı. Bilginize arkadaşlar.

Bu arada bir kaç tavsiyem olacak.
Bir yolun var Hira : net olarak ayrılacağımızı bilen kişidir. Anda da çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Binnaz abla Kerem Avşar: O da aynı şekilde ayrılığı bilen ve tarihi tutturan kişi.
Binnaz Abla Lale Gül: Bu kadın tarota çok enteresan bakıyor, ama alt metni okuyabilene muhteşem bir yol gösterici. Genellikle dediklerini hep yaşadım.
Anlık durumlarda ise Bir yolun Var Şehrazat, Falcı Sema yı çok beğeniyorum. Verdikleri tarih henüz gelmediği için gelecek için yorum yapamıyorum.
Falalem Gizem Hatun: Sanki ilişkiyi benle yaşamış gibi bir yorum yapmış. Geçmiş ve anda muhteşemdi diyebilirim. Ama gelecek için yorum yok.
Falalem Rezzan Abla: zaman zaman dediklerini yaşarım, ama bazen de kırmamak için olumlu konuşur, yuvarlak konuşur. Eğer burayı okuyorsa lütfen rezzan abla yuvarlak konuşma artık insanları kıracağım üzeceğim diye düşünme pat pat ne varsa söyle.
Bir Yolun Var İlkay Gür: dobra kadındır ama son zamanlarda sonucu hep açık bırakır oldu. Böyle de olabilir şöyle de olabilir diye yorumlar pek hoş olmuyor. Ama sezgileri güçlü bir kadındır. Beğenirim.
Binnaz abla Müge Aydın: anlık durumu direk döker ortaya
Binnaz abla Hüma: 3 fal baktırdım, sadece tek bir dediği şeyi yaşadım. Ki o da imkansız olamaz öyle birşey dediğim bir olaydı. Hisli kadın.
Falalem Ester Kira: Her zaman olmasa bile çoğu falı bana tutmuştur. Ve dediği gibi de yaşamışımdır. Enerjisine bayılırım bu hatunun. Sırf sesini duymak bile insana pozitif enerji yükler.
Binnaz Abla Elif Işık: İskambil falı gerçekten muhteşemdir. Size bir bir döker anı, ve yakın geleceği.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım sizlere umut ışığı olabilmişimdir bu msjımla. Çok sevgiler KK sanal fal müdavimleri :) Dilerim hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz bu durumumuzdan :)

Bu Binnaz Abla'nın programını söyleyen arkadaşlara teşekkür ederim. Programı yükledikten sonra verilen puanları normal hesapla giriş yapınca laptoptan falan kullanabiliyorsunuz herhâlde şimdi hesabıma girdim görünüyor yani sadece kahve falında değil diğer fal çeşitlerinde de kullanabiliriz biz çok verdik birazda alıcı olalım. Ben annemin telini de yükledim onu da kullanacam. Çakallık yapayım dedim sildim tekrar yükledim başka bir hesapla giriş yaptım sadece ilk girilen hesabı algılıyor

Yaaa kızlar şu binnaz appini kim söylediyse onu kocaman öpüyorummm :) indirdim bugün onu şimdi uyumadan önce de puanlarımla kime baktırsam diye bakınırken sezgi candanı online yakaladım ve attımm! Kaç gündür kovalıyodum denk gelmedi demek ki kısmette bedava fal baktırmak varmış

Bende seni öpüyorum tatlım cok sevindim.bilseydim uygulamadan daha önce bahsederdim :) bu kadar cebimizden para çıktı biraz mukafat alalım.keşke her site yapsa :)

Selam Kızlar,

Günaydınlar...

Ömrümde ilk defa parayla ciddi ciddi fal baktırdım. Online sitelerde.

4 kişi baktı..

Fama, Bilge Özdoğru, Gizem Hatun ve Falcı Sema...

Bilge ve Gizem kelt haçı baktı, Sema su falı baktı, Fama katina baktı...

Hatta Gizem Hanım iskambil de açtı.

4ü de eski sevgili dönecek dedi. Gaibi Allah bilir tabii ama 4 ü de çok yakın bi tarih vermedi Eylül- Aralık ayı arası dediler.

Ondan yana dönüş olacak ciddi yönde devam edecek dediler.

Sizce tutturma ihtimalleri yüzde kaç :))) Çok salakça olduğunun farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…