- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Yok valla daisyim hic ugrasamayacagim hayatimda boyle insanlar istemiyorum bir de 2 gundur hep birlikteyiz cok mutlu olmam gerekirken olamiyordum bir seyler eksik bende farkindaydim onun da etkisi var. Yani acikcasi hic uzulmedim baya eglendim bu ara yasadiklarimla ya da ben de baya baya buyudum artik bu konularda. bakalim su 3.kisiyo bekliyorum
Ayy ben bu gece nobete kalkayim bari, sezgi icin.
3 temi giriyodu otobe ya Allah im affet.
Bu enerjiyi kariyer nete ayirsam simdi calisiyodum walla
Bide sana sehrazati soracaktim, siz simgeyle seviodunuz onu.
Didemle aynimiydi sende de.
Didem bana bakmiyo cunku, begenmedi beni sanirsam.
Bide o hatun gecen dikkatimi cekti 10 tane su fali aliyo, cok geldi gozume.
En fazla 3-4 bakilir diye biliyorum ben.
Yok valla daisyim hic ugrasamayacagim hayatimda boyle insanlar istemiyorum bir de 2 gundur hep birlikteyiz cok mutlu olmam gerekirken olamiyordum bir seyler eksik bende farkindaydim onun da etkisi var. Yani acikcasi hic uzulmedim baya eglendim bu ara yasadiklarimla ya da ben de baya baya buyudum artik bu konularda. bakalim su 3.kisiyo bekliyorum
Bazen gündüz de giriyor Sezgi. Valla canım bana bütün falcılar aynı şeyleri söylediler kii. İkisinin olmadığı zaman aynilar mi demiştik. Daha çıkan yokkk fallarda galiba da çıkmayacak da falcılar ne derlerse desinler ben karşımda kii insanı tanıyorum
Didem niye bakmıyor ne saçma açıklaması var mı? Burayla alakası var mı şaşırdım. Çokta tın deseydin.
Belki sırayla bakiyordur yada bilmiyoruz ki neye bakiyorlar karalama yapıp gönderiyorlardir belkide
Dideme 2 kere yazdim, ilkinde anne isimini yaz dedi bidaha donmedi.
Sonra annesinin rahatsizligi falan oldu, baya sonra tekrar yazdim, bu sefer hic donmedi
Kesin beni begenmediwhatsapima adriana lima resmi falan koyaydim keske.
Abooooo deliii puann. Hadi Gazan Mübarek Olsun canımApp den indirdim binnazi.
Walla da 395 puanim oldu
Abooooo deliii puann. Hadi Gazan Mübarek Olsun canım
Nasıl aldın canım puan anlatr msnAyyy demi ne çok puanım var, fal ısmarlayayım size
Aynen sevdim bu işibinnazdaa yakaladımm umut ışıka attımm bakalım ne dicekk parasız fal yaşasınntüm siteler yapsaa şunu ya
Greyim o sabah saatlerinde mi online oluyodu? Bi de ayrıntı verdin mi kendi mi söyledş her şeyi?Kızlar gizemhatuna kahve baktırdım. Çok beğendim. Bilginize
Bende seni öpüyorum tatlım cok sevindim.bilseydim uygulamadan daha önce bahsederdim :) bu kadar cebimizden para çıktı biraz mukafat alalım.keşke her site yapsa :)Yaaa kızlar şu binnaz appini kim söylediyse onu kocaman öpüyorummm :) indirdim bugün onu şimdi uyumadan önce de puanlarımla kime baktırsam diye bakınırken sezgi candanı online yakaladım ve attımm! Kaç gündür kovalıyodum denk gelmedi demek ki kısmette bedava fal baktırmak varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?