Binnaz Abla

Bana da 5-15 eylül demişti zamana takilmiyorum ben de

Ayyy çok sevindim canım falını da beğenirsin umarım

Canım yaa bende puanlarımla mutlu mesut uyumusum, falın gelince yazar mısın? Bende kovalıyorum onu.

Hımmm ben de düşündüm ama demek ki olmuyor muş ? Onlarda az çakal değil yaniii

ilkay hala bakmadı falıma yaaa
kızlar benden size tavsiye . eskiden bende hep eski sevgilim dönücek mi diye fal baktırıdım . yüzde doksan dönücek yüzde on dönmez derlerdi . hep o dönmez diyenler kazandı . onlarda mantıklı konuştukları için
falcıların çoğu size umut veriyor . seven erkek gitmez zaten dayanamaz aylarca . hadi diyelim bir kaç hafta tamam ama aylarca beklemez hiç bir erkek . büyük ihtimalle böyle olmuştur ama yürümezse belki döner oda birini bulamadıysa böyle adamı siz ne yapıcaksınız ?o yüzden gençliğinizi güzelliğinizi olmayacak imkansız şeyler için harcamayın . yeni aşklara yelken açın derim kimseyi beklemeyin hayat beklemiyor . birilerini bekleye bekleye yıllarım geçti size bir tavsiye . 29 yaşındayım çok şey gördüm geçirdim beni dinleyin bu falcı tayfasına fazla güvenmeyin derim ben . hepsi 4-5 ay sonrasına tarih verir zaten .

Nasıl olsa puanlar sen de acele etme beklemedigin anda yakalarsin öyle oluyooo hep

Aynen, 2 fal cepte. İkinciyi kime atsam telaşı bile sardı şimdiden
395 puanımla mutlu olayım bikaç gün.
395₺ Olsa bu kadar sevinmezdim herhalde

Selena banada eski sevgilini bekleme dönmez dedi döndü görüştük siyah arabası var yeni tanışıcagın kişide dedi eski sevgilim siyah araba almış

Kızlar gizemhatuna kahve baktırdım. Çok beğendim. Bilginize
Ya canım senin sayende bu kadınla bende tanıştım, ben mutlu oldum Rabbim seni de mutlu etsin inş. Çok memnun kaldım. Beni fiziken bir tarif etti şoklardayım :) Moralim yerine geldi :)

Kuzumm sezgi bende patladi tarihler gecti eylulun basi demis

Ya canım senin sayende bu kadınla bende tanıştım, ben mutlu oldum Rabbim seni de mutlu etsin inş. Çok memnun kaldım. Beni fiziken bir tarif etti şoklardayım :) Moralim yerine geldi :)
Yaww bu Gizemhatun nerde.

Canım geldimi falın sana da yakın tarih mi ? Vermiş.benim uzun vadeli beklediğim bir konu var o yüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…