Gün bitimi itibari ile Sevgi Duman'ın verdiği tarihler patlamıştır. Yalnız falı patlamıştır demiyorum. Tarihler.. 5 eylül ile 15 eylül arasında iletişiminiz olacak demişti. Bekledim olmadı. Bilginize arkadaşlar.
Yaaa kızlar şu binnaz appini kim söylediyse onu kocaman öpüyorummm :) indirdim bugün onu şimdi uyumadan önce de puanlarımla kime baktırsam diye bakınırken sezgi candanı online yakaladım ve attımm! Kaç gündür kovalıyodum denk gelmedi demek ki kısmette bedava fal baktırmak varmış
Yaaa kızlar şu binnaz appini kim söylediyse onu kocaman öpüyorummm :) indirdim bugün onu şimdi uyumadan önce de puanlarımla kime baktırsam diye bakınırken sezgi candanı online yakaladım ve attımm! Kaç gündür kovalıyodum denk gelmedi demek ki kısmette bedava fal baktırmak varmış
Bu Binnaz Abla'nın programını söyleyen arkadaşlara teşekkür ederim. Programı yükledikten sonra verilen puanları normal hesapla giriş yapınca laptoptan falan kullanabiliyorsunuz herhâlde şimdi hesabıma girdim görünüyor yani sadece kahve falında değil diğer fal çeşitlerinde de kullanabiliriz biz çok verdik birazda alıcı olalım. Ben annemin telini de yükledim onu da kullanacam. Çakallık yapayım dedim sildim tekrar yükledim başka bir hesapla giriş yaptım sadece ilk girilen hesabı algılıyor
Canım yaa bende puanlarımla mutlu mesut uyumusum, falın gelince yazar mısın? Bende kovalıyorum onu.
Nasıl olsa puanlar sen de acele etme beklemedigin anda yakalarsin öyle oluyooo hep
Nasıl aldın canım puan anlatr msn
Selena banada eski sevgilini bekleme dönmez dedi döndü görüştük siyah arabası var yeni tanışıcagın kişide dedi eski sevgilim siyah araba almışSelena yorumu gönderdi sonunda. Ama beni mahvettiAnı tutturdu, geleceğimde ise o kişi yok resmen yıkıldım çok kötüyüm. Nesibe tebrik tarihi görmemişti ama bu şekilde de olumsuz konuşmamıştı. Çok fenayım yaa cidden (((
Ya canım senin sayende bu kadınla bende tanıştım, ben mutlu oldum Rabbim seni de mutlu etsin inş. Çok memnun kaldım. Beni fiziken bir tarif etti şoklardayım :) Moralim yerine geldi :)Kızlar gizemhatuna kahve baktırdım. Çok beğendim. Bilginize
Kuzumm sezgi bende patladi tarihler gecti eylulun basi demisAyy ben bu gece nobete kalkayim bari, sezgi icin.
3 temi giriyodu otobe ya Allah im affet.
Bu enerjiyi kariyer nete ayirsam simdi calisiyodum walla
Bide sana sehrazati soracaktim, siz simgeyle seviodunuz onu.
Didemle aynimiydi sende de.
Didem bana bakmiyo cunku, begenmedi beni sanirsam.
Bide o hatun gecen dikkatimi cekti 10 tane su fali aliyo, cok geldi gozume.
En fazla 3-4 bakilir diye biliyorum ben.
Yaww bu Gizemhatun nerde.Ya canım senin sayende bu kadınla bende tanıştım, ben mutlu oldum Rabbim seni de mutlu etsin inş. Çok memnun kaldım. Beni fiziken bir tarif etti şoklardayım :) Moralim yerine geldi :)
Kuzumm sezgi bende patladi tarihler gecti eylulun basi demis
hatları karıştırmışSelena banada eski sevgilini bekleme dönmez dedi döndü görüştük siyah arabası var yeni tanışıcagın kişide dedi eski sevgilim siyah araba almış
Fal alem de.Yaww bu Gizemhatun nerde.
Canım geldimi falın sana da yakın tarih mi ? Vermiş.benim uzun vadeli beklediğim bir konu var o yüzden merak ettimYaaa kızlar şu binnaz appini kim söylediyse onu kocaman öpüyorummm :) indirdim bugün onu şimdi uyumadan önce de puanlarımla kime baktırsam diye bakınırken sezgi candanı online yakaladım ve attımm! Kaç gündür kovalıyodum denk gelmedi demek ki kısmette bedava fal baktırmak varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?