Kizlar binnazda guzel yorum yapan boyle kenarda kosede kalmiss isimler var mi? herkese baktirdim galiba ordanyeni guzel isimler lazim bana
Geldi canım yeni okudum sezgi candanın falını. Nasıl bu kadar abartılmış anlamadım bence idare eder bi faldı iyi ki bedavaya geldi :) ekim ayını vermiş görücez bakalımCanım geldimi falın sana da yakın tarih mi ? Vermiş.benim uzun vadeli beklediğim bir konu var o yüzden merak ettim
Herkesin enerjisi farklı oluyo.burdaki her falcı için aynı şeyi yaşıyoruz.biri çok iyi diyo diğeri vasat diyor.bakalım bende eylül sonunu bekliyorum ama hakkı var diğer dediği herseyi yaşadım.umarım seninki de olur :)Geldi canım yeni okudum sezgi candanın falını. Nasıl bu kadar abartılmış anlamadım bence idare eder bi faldı iyi ki bedavaya geldi :) ekim ayını vermiş görücez bakalım
Geldi canım yeni okudum sezgi candanın falını. Nasıl bu kadar abartılmış anlamadım bence idare eder bi faldı iyi ki bedavaya geldi :) ekim ayını vermiş görücez bakalım
Günlerdir bu falı bekliyorum bu kadar kötü olacağımı düşünmemiştim
Hep selenaya baktırırım çoğunlukla tutturur. Bana olumsuz baktığı fallar oldu. Ben inanmak istemedim hatta o kişi sana yaramaz korkak dedi. İlerde başka biriyle büyük bir aşk yaşayacaksın dedi. Hatta yeni erkeği öyle bir tarif etti ki.. Tabi benim umurumda değildi aklımdaki kişiye saplanmıştım. Ama tam da dediği gibi oldu. Şimdi çok güzel bir ilişkim var geçmişimdeki adama zerre bir şey hissetmiyorum. Demem o ki olumsuz yorumlar bu kadar korkutmasın her bitiş yeni bir başlangıçtır.
Yok hiç ayrıntı vermedim. Anlık durumda gerçekten iyiydi bitanem.. Ben de zaten Audreyimin tavsiyesiyle baktırdım. Ona da güzel bakmışGreyim o sabah saatlerinde mi online oluyodu? Bi de ayrıntı verdin mi kendi mi söyledş her şeyi?
Bana doğum günümde gelmedi puanDoğum günümde gelen puanlar + yorum yazınca gelen puanlar + telfona binnaz abla uygulaması indirince gelen puanlar = 2 fal
Kızlar nasıl yapıyorsunuz bu uygulamayı.. Bizde nasiplenelimYaaa kızlar şu binnaz appini kim söylediyse onu kocaman öpüyorummm :) indirdim bugün onu şimdi uyumadan önce de puanlarımla kime baktırsam diye bakınırken sezgi candanı online yakaladım ve attımm! Kaç gündür kovalıyodum denk gelmedi demek ki kısmette bedava fal baktırmak varmış
Beğenmene çok sevindim canım.. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinYa canım senin sayende bu kadınla bende tanıştım, ben mutlu oldum Rabbim seni de mutlu etsin inş. Çok memnun kaldım. Beni fiziken bir tarif etti şoklardayım :) Moralim yerine geldi :)
E bi şekilde bilmiş :)Kızlar ben bu sıralar hep fal haberi ile geldim ama bir şey oldu, ben özeldeyim 9 günlük izin bizi bağlamıyor patronum da sıkıntılı ama az önce git tatiline dedi. İlkay bir ay içinde ani bir yol olcak gideyim gitmeyim diye düşüneceksin ama gideceksin dedi bu ani değildi ama ekonomik olarak düşündüm tabi gidip gitmemeyi sonucta gidiyorum. Bilmiş mi bilmemiş mi size bırakıyorum, yol diyen sadece ilkaydı :))
Android ve iosta binnaz abla appi var yükle onu direk geliyo puanKızlar nasıl yapıyorsunuz bu uygulamayı.. Bizde nasiplenelim
E bi şekilde bilmiş :)
Herkese ayni tarihleri mi veriyor bunlarGeldi canım yeni okudum sezgi candanın falını. Nasıl bu kadar abartılmış anlamadım bence idare eder bi faldı iyi ki bedavaya geldi :) ekim ayını vermiş görücez bakalım
Ilkayı bende beğeniyorum daha bana dediği bişey çıkmadı zamanı var ama oldukça gerçekçi tutarlı bi fal bakmıştı bana,dedikleri çıksın ya da çıkmasın kesinlikle pembe tablocu biri değilbencede :) Ve yaşanan diğer olayda da ilkay bana ya siyah ya beyaz demezsen hemen kestirip atmazsan güzel şeyler yasarsın diye uyarı da yapmıştı kestirme diye ama benim için siyah beyaz var, gercekten arkadaslarım da der bunu cok uclarda yasıyorsun diye, ben sözünü dinlemiyorum ilkayın cünkü dediğini yaparsam ben olmam sonucta içimden gelmiyor ama ilkayı takdir ediyorum genel olarak iyi bakmış vallahi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?