Binnaz Abla

Kizlar binnazda guzel yorum yapan boyle kenarda kosede kalmiss isimler var mi? herkese baktirdim galiba ordan yeni guzel isimler lazim bana

Valla bende o durumdayım, kesira sirel ve inci han deneyen var mıdır kahve falı için?

Bu arada app tan indirme olayını bulan kimse tebrikler, 299 puanım oldu :))

Canım geldimi falın sana da yakın tarih mi ? Vermiş.benim uzun vadeli beklediğim bir konu var o yüzden merak ettim
Geldi canım yeni okudum sezgi candanın falını. Nasıl bu kadar abartılmış anlamadım bence idare eder bi faldı iyi ki bedavaya geldi :) ekim ayını vermiş görücez bakalım

Geldi canım yeni okudum sezgi candanın falını. Nasıl bu kadar abartılmış anlamadım bence idare eder bi faldı iyi ki bedavaya geldi :) ekim ayını vermiş görücez bakalım
Herkesin enerjisi farklı oluyo.burdaki her falcı için aynı şeyi yaşıyoruz.biri çok iyi diyo diğeri vasat diyor.bakalım bende eylül sonunu bekliyorum ama hakkı var diğer dediği herseyi yaşadım.umarım seninki de olur :)

Iyi yaa bedava olmuş en azındann

Günlerdir bu falı bekliyorum bu kadar kötü olacağımı düşünmemiştim

Hep selenaya baktırırım çoğunlukla tutturur. Bana olumsuz baktığı fallar oldu. Ben inanmak istemedim hatta o kişi sana yaramaz korkak dedi. İlerde başka biriyle büyük bir aşk yaşayacaksın dedi. Hatta yeni erkeği öyle bir tarif etti ki.. Tabi benim umurumda değildi aklımdaki kişiye saplanmıştım. Ama tam da dediği gibi oldu. Şimdi çok güzel bir ilişkim var geçmişimdeki adama zerre bir şey hissetmiyorum. Demem o ki olumsuz yorumlar bu kadar korkutmasın her bitiş yeni bir başlangıçtır.

Yanii bi de böyle bir durum var insan mevcut durum varken "onu unutmamm unutamamm ve başka birini sevememm diyo"
Ama oluyoo herşey insanoğlu için yapmam dediğini yaparsın olmaz dediğin olur...

o kadar bedava puanım var fal atıcak kimse yok ya.. binnaz abla yönetimi duy sesimizi güvenilir falcınız yok

Kızlar nasıl yapıyorsunuz bu uygulamayı.. Bizde nasiplenelim

Kızlar ben bu sıralar hep fal haberi ile geldim ama bir şey oldu, ben özeldeyim 9 günlük izin bizi bağlamıyor patronum da sıkıntılı ama az önce git tatiline dedi. İlkay bir ay içinde ani bir yol olcak gideyim gitmeyim diye düşüneceksin ama gideceksin dedi bu ani değildi ama ekonomik olarak düşündüm tabi gidip gitmemeyi sonucta gidiyorum. Bilmiş mi bilmemiş mi size bırakıyorum, yol diyen sadece ilkaydı :))

E bi şekilde bilmiş :)

E bi şekilde bilmiş :)

bencede :) Ve yaşanan diğer olayda da ilkay bana ya siyah ya beyaz demezsen hemen kestirip atmazsan güzel şeyler yasarsın diye uyarı da yapmıştı kestirme diye ama benim için siyah beyaz var, gercekten arkadaslarım da der bunu cok uclarda yasıyorsun diye, ben sözünü dinlemiyorum ilkayın cünkü dediğini yaparsam ben olmam sonucta içimden gelmiyor ama ilkayı takdir ediyorum genel olarak iyi bakmış vallahi :)

Sezgi candan a atmistim bedava fal puaniyla, ozenli bakmis. Cok sasirtici nokta atisi yapmamis, ancak ruh hali ve ani iyi bilmis. Daha iyi fallarim oldu, ancak kotu diyemem kendisine. 3 yakin tarih, 1 uzak tarih vermis. Harfte vermis. Cikarsa yazicam. bedava fala gore oldukca iyiydi.memnun kaldim. Bu arada Selenanin dedigi ufak bir sey cikti. Bu sefer olumlu.

Ilkayı bende beğeniyorum daha bana dediği bişey çıkmadı zamanı var ama oldukça gerçekçi tutarlı bi fal bakmıştı bana,dedikleri çıksın ya da çıkmasın kesinlikle pembe tablocu biri değil

ya kızlar iki gün oldu ilkay fallara bakmıyor neden ki?facebookuna baktım ordada birşey yazmamış . iki gündür bekliyoruz ya burayı okuyorsa ilkay bir açıklama yapmalı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…