İlkaya ne baktırmıştın bende istiyorum ama ne baktıracagıma kararsızımKızlar ben bu sıralar hep fal haberi ile geldim ama bir şey oldu, ben özeldeyim 9 günlük izin bizi bağlamıyor patronum da sıkıntılı ama az önce git tatiline dedi. İlkay bir ay içinde ani bir yol olcak gideyim gitmeyim diye düşüneceksin ama gideceksin dedi bu ani değildi ama ekonomik olarak düşündüm tabi gidip gitmemeyi sonucta gidiyorum. Bilmiş mi bilmemiş mi size bırakıyorum, yol diyen sadece ilkaydı :))
ben ilkaya sürekli baktırıyorum zaten . katina attım bu sefer .İlkaya ne baktırmıştın bende istiyorum ama ne baktıracagıma kararsızım
Kuzumm sezgi bende patladi tarihler gecti eylulun basi demis
Evet pazartesi katina attım ilkaya hala 6.sıradaymışım böyle bekletmesi çok kötüya kızlar iki gün oldu ilkay fallara bakmıyor neden ki?facebookuna baktım ordada birşey yazmamış . iki gündür bekliyoruz ya burayı okuyorsa ilkay bir açıklama yapmalı .
Yanii bi de böyle bir durum var insan mevcut durum varken "onu unutmamm unutamamm ve başka birini sevememm diyo"
Ama oluyoo herşey insanoğlu için yapmam dediğini yaparsın olmaz dediğin olur...
Kızlar Gizem Hatun arkadasıma olacaksınız o da seni düşünüyor demişti, çocuğun hayatında sanıyoruz biri var ortak arkadaslar arkadasıma çıtlatmış. Arkadaşım da yeni birine şans vermek istiyor anlayacağınız gizem hatun patladı ona
bende aynen ya .sıkıldım . neden böyle yaptı ki acaba birşey mi oldu ?açıklamada yapmamış . yorumlarına güvenmesem çekicem falı ama en tutarlı yorumları yine o yapıyor online fal olayında bence .bakalım ne diyecek bu sefer bana sen daha önce baktırdın mı ona ?Evet pazartesi katina attım ilkaya hala 6.sıradaymışım böyle bekletmesi çok kötü
ilkay aslında olumsuzdur genelde .yani olayın en olumsuz sonucuna kadar söyler genelde benim hayatımda dedikleri hep çıktı . bide ben yorumunuda seviyorum ses tonu çok güzel hatunun ya .Ilkayı bende beğeniyorum daha bana dediği bişey çıkmadı zamanı var ama oldukça gerçekçi tutarlı bi fal bakmıştı bana,dedikleri çıksın ya da çıkmasın kesinlikle pembe tablocu biri değil
Geldi canım yeni okudum sezgi candanın falını. Nasıl bu kadar abartılmış anlamadım bence idare eder bi faldı iyi ki bedavaya geldi :) ekim ayını vermiş görücez bakalım
ilkay aslında olumsuzdur genelde .yani olayın en olumsuz sonucuna kadar söyler genelde benim hayatımda dedikleri hep çıktı . bide ben yorumunuda seviyorum ses tonu çok güzel hatunun ya .
pembe tablocu olmasınlar zaten . onlardan bıktım .her dedikleri çıkıcak diye birşeyde yok aslında sonuçta falcılar . ama yinede güveniyorum ilkaya bakalım ilk falıyla tutarlı konuşucak mı bu sefer oda önemli benim için .
İlk defa ilkaya fal attım bende merak ettim,ama bugünde cevaplamassa 3gün olacak merakla bekliyorumbende aynen ya .sıkıldım . neden böyle yaptı ki acaba birşey mi oldu ?açıklamada yapmamış . yorumlarına güvenmesem çekicem falı ama en tutarlı yorumları yine o yapıyor online fal olayında bence .bakalım ne diyecek bu sefer bana sen daha önce baktırdın mı ona ?
Bana doğum günümde gelmedi puan
Sezgi ve hüma bana eylül dedi bakalım görücezİlkayın dün facede yazısını gördüm kafamı topladım 26 falım var yorumlamaya başladım yazmış ama naptı bilmiyorum ben falımı geçen hafta atmıştım 4-5 gün sonra geldi yorumu
Dün binnazın uygulamasıyla sezgiye fal gönderdim iyiydi ama daha iyi fallarım olmuştu benim de. Bana da ekim vermiş ayrıca. Sevgi duman hepimize eylül, sezgi de ekim verdi heralde
Sezgi ve hüma bana eylül dedi bakalım görücez
hüma nerde bakıyor onuda merak ettim şimdi:)Bana ikisi de ekim dedi hüma aylar önceki falında kimsenin demediği bir şeyi demişti falı da dediği tarihten önce olmuştu umarım yine aynı şey olur bekleyip görücez genelde aynı zamanı söylediler bana eylül diyen bir kaç kişi hariç
hüma nerde bakıyor onuda merak ettim şimdi:)
Tarot attim canim kadin resmen arkadaslarimin bana dedigi seyi dedi senin hayatinda ya siyah var ya beyaz dedi bana yakinlarim bunu der ama dedigim gibi ilkayin tavsiyesini dinleyemeyecegim malesefBaldan ilkaya ne atiyorsun?
İlla binnazda biri mi lazım sanaBermuda sen de mi, coktum resmen. Audrey bide sen.
Kime atsam, humaya da cok olmadi atali, sevgi dumana da pufff.
Su fincanlara fisirdayan adama mi atsam
İlla binnazda biri mi lazım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?