Binnaz Abla

İlkaya ne baktırmıştın bende istiyorum ama ne baktıracagıma kararsızım

ya kızlar iki gün oldu ilkay fallara bakmıyor neden ki?facebookuna baktım ordada birşey yazmamış . iki gündür bekliyoruz ya burayı okuyorsa ilkay bir açıklama yapmalı .
Evet pazartesi katina attım ilkaya hala 6.sıradaymışım böyle bekletmesi çok kötü

Yanii bi de böyle bir durum var insan mevcut durum varken "onu unutmamm unutamamm ve başka birini sevememm diyo"
Ama oluyoo herşey insanoğlu için yapmam dediğini yaparsın olmaz dediğin olur...

Kesinlikle öyle. Ben bahsettiğim kişi yüzünden depresyona girmştim.Sürekli ağlıyordum şimdi o günleri unuttum. Bazen bana yanaşıyor ben yüz vermiyorum o derece duruma geldik

Baldan ilkaya ne atiyorsun?

Son düzenleme:
Evet pazartesi katina attım ilkaya hala 6.sıradaymışım böyle bekletmesi çok kötü
bende aynen ya .sıkıldım . neden böyle yaptı ki acaba birşey mi oldu ?açıklamada yapmamış . yorumlarına güvenmesem çekicem falı ama en tutarlı yorumları yine o yapıyor online fal olayında bence .bakalım ne diyecek bu sefer bana sen daha önce baktırdın mı ona ?

Ilkayı bende beğeniyorum daha bana dediği bişey çıkmadı zamanı var ama oldukça gerçekçi tutarlı bi fal bakmıştı bana,dedikleri çıksın ya da çıkmasın kesinlikle pembe tablocu biri değil
ilkay aslında olumsuzdur genelde .yani olayın en olumsuz sonucuna kadar söyler genelde benim hayatımda dedikleri hep çıktı . bide ben yorumunuda seviyorum ses tonu çok güzel hatunun ya .
pembe tablocu olmasınlar zaten . onlardan bıktım .her dedikleri çıkıcak diye birşeyde yok aslında sonuçta falcılar . ama yinede güveniyorum ilkaya bakalım ilk falıyla tutarlı konuşucak mı bu sefer oda önemli benim için .

Geldi canım yeni okudum sezgi candanın falını. Nasıl bu kadar abartılmış anlamadım bence idare eder bi faldı iyi ki bedavaya geldi :) ekim ayını vermiş görücez bakalım

Bermuda sen de mi, coktum resmen. Audrey bide sen.
Kime atsam, humaya da cok olmadi atali, sevgi dumana da pufff.
Su fincanlara fisirdayan adama mi atsam

Ilkayi cok sevdigim biri daha onerdi ama byv de diye atmak istemiyorum.
Her falimda sorun yasadim o sitede. Soguk geliyor bana.
Ilkay is durumlarinda da basarili mi?

İlk defa ilkaya fal attım bende merak ettim,ama bugünde cevaplamassa 3gün olacak merakla bekliyorum

İlkayın dün facede yazısını gördüm kafamı topladım 26 falım var yorumlamaya başladım yazmış ama naptı bilmiyorum ben falımı geçen hafta atmıştım 4-5 gün sonra geldi yorumu

Dün binnazın uygulamasıyla sezgiye fal gönderdim iyiydi ama daha iyi fallarım olmuştu benim de. Bana da ekim vermiş ayrıca. Sevgi duman hepimize eylül, sezgi de ekim verdi heralde

Sezgi ve hüma bana eylül dedi bakalım görücez

Sezgi ve hüma bana eylül dedi bakalım görücez

Bana ikisi de ekim dedi hüma aylar önceki falında kimsenin demediği bir şeyi demişti falı da dediği tarihten önce olmuştu umarım yine aynı şey olur bekleyip görücez genelde aynı zamanı söylediler bana eylül diyen bir kaç kişi hariç

hüma nerde bakıyor onuda merak ettim şimdi:)

hüma nerde bakıyor onuda merak ettim şimdi:)

Hüma binnaz ablada:) o dediği şeyi kimse göremedi binnazda ki çok ciddi bir şeydi herkese de baktırmıştım nerdeyse. Ondan sonra binnazda hümadan başka kimseye güvenmedim

İlla binnazda biri mi lazım sana

Aslinda biri lazim degil bana bu ara, fala doymus durumdayim.
Bikac gundur egitimime katki yapma konusunda ani bi karar aldim,
is ve hane ici durumlarimda da hareketlenme var, bir iki yeni yorum alsam fena olmaz.
Sonbahar icin yorum yapanlar olmustu ama direk sorarak baktirmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…