Binnaz Abla

Hüma binnaz ablada:) o dediği şeyi kimse göremedi binnazda ki çok ciddi bir şeydi herkese de baktırmıştım nerdeyse. Ondan sonra binnazda hümadan başka kimseye güvenmedim
onada baktırayım bare ama faturam kesilsin öyle :)
bekle bekle ilkayı ağaç oldum .

Tarot attim canim kadin resmen arkadaslarimin bana dedigi seyi dedi senin hayatinda ya siyah var ya beyaz dedi bana yakinlarim bunu der ama dedigim gibi ilkayin tavsiyesini dinleyemeyecegim malesef

Kuzucum azicik idare etseydin, hersey tam olmuyo hicbir zaman.
Zamanla oturuyor bazi taslar. Her konuda hem is hem ask. Mukemmel yok maalesef.

Kuzucum azicik idare etseydin, hersey tam olmuyo hicbir zaman.
Zamanla oturuyor bazi taslar. Her konuda hem is hem ask. Mukemmel yok maalesef.

yok canım vallahi olcak gibi değil yapamam da bu kesira sirele atayım dedim puanla bu kadın hisli mi kart mı okuyor eğer kart okuyorsa üstüme toprak atar, aceleden nasıl seçtiysem düzgün kart yok

Son düzenleme:
onada baktırayım bare ama faturam kesilsin öyle :)
bekle bekle ilkayı ağaç oldum .

Ben de ilkayı beklerken dayanamayıp hümaya atmıştım :) ilkayın yorumu 4 gün sonra mı ne hümanınki 1 saat sonra gelmişti ya beklerken çatlıyorum resmen

Ben de ilkayı beklerken dayanamayıp hümaya atmıştım :) ilkayın yorumu 4 gün sonra mı ne hümanınki 1 saat sonra gelmişti ya beklerken çatlıyorum resmen
eskiden böyle yapmazdı ilkay niye yaptı anlamadım . bir açıklamada yapmıyor . çok mu fal alıyor acaba ondan mı ?aslında sakin kafayla bakması daha iyi .

Kesira nasıl kızlar baktıran var mı
canım ben ona eski biri için baktırmıştım dönücek seninle olucak falan demişti ama öyle birşey olmadı .olumluyu falı olumsuz oldu sonuç ama . ilkay olmayacak demişti ve olmadı da maalesef . o zaman üzülmüştüm ama artık umrumda değil . çok umutlanmıştım ama kesiranın falından .

Tamam canım Sağol

Kesinlikle öyle. Ben bahsettiğim kişi yüzünden depresyona girmştim.Sürekli ağlıyordum şimdi o günleri unuttum. Bazen bana yanaşıyor ben yüz vermiyorum o derece duruma geldik
Ayyy ne güzel senin adına sevindim:)

BlueDaisy dün senle konuşmuştuk bugün şehrazat indirim yapmış su attım 25 e. Veee galiba artık son verecem online fallara. Yüzyüze baktiracagimm bir iki kişi var ondan sonra tasi taragi toplayıp nokta koyayım diyorum ziyadesiyle yoruldum yıprandim.

eskiden böyle yapmazdı ilkay niye yaptı anlamadım . bir açıklamada yapmıyor . çok mu fal alıyor acaba ondan mı ?aslında sakin kafayla bakması daha iyi .

Bilmiyorumki ben de anlamadım ona ilk fal attığımda 1 saat sonra gelmişti bu 2. Oldu 4-5 gün bekledim gece gelmişti yorumu. Facede sürekli görüyorum bir şeyler paylaşıyor ama yorum yapmıyor sanırım hala

Canım yüzyüze nerde baktıracaksın ankara ise ben çarşamba ordayım belki bende giderim. Kimler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…