Canım yüzyüze nerde baktıracaksın ankara ise ben çarşamba ordayım belki bende giderim. Kimler?
bende baktım sanırım kafası bozuk onun ya . birşeylere kızmış paylaşmış gördün mü sende ?sanırım ondan falda açıklar durumu . geç bakınca öyle yapıyor . konsantre olamıyorsa zaten bakmasın . sağlam kafayla baksın. onun için bekliyordur bence .Bilmiyorumki ben de anlamadım ona ilk fal attığımda 1 saat sonra gelmişti bu 2. Oldu 4-5 gün bekledim gece gelmişti yorumu. Facede sürekli görüyorum bir şeyler paylaşıyor ama yorum yapmıyor sanırım hala
Başka bir konuda biri Binnaz Abla'da Emre Dinç i önermiş. Baktıran var mı?
Kesira bende de patladı aynı sekildecanım ben ona eski biri için baktırmıştım dönücek seninle olucak falan demişti ama öyle birşey olmadı .olumluyu falı olumsuz oldu sonuç ama . ilkay olmayacak demişti ve olmadı da maalesef . o zaman üzülmüştüm ama artık umrumda değil . çok umutlanmıştım ama kesiranın falından .
arkadaşlar ben biraz deneyim paylaşayım ilk bktıracaklar yararlansın .
fal alem rezzan abla :herkes çok beğeniyor ama bana falı çıkmayanlardan . ilk falını beğenmiştim olumluydu o zamanlar beğendiğim adamla ilgili bir ilişkimiz ollucağını söylemişti gerçektende adam beni aramıştı ama sonrası gelmedi . rezzan abla olucağını söylemişti . sonra birdaha baktırdım falını değiştirdi olmayabilir demeye başladı tutarsız buldum . ama mevcut anı ve kişilerin fiziksel özelliklerini görebiliyor o yüzden şaşırrıp etkilenmiştim . geleceğide bilir sanmıştım ama olmadı . övüldüğü kadar iyi değil bence . bana geleceği bileni lazım sonuçta .
binnaz abla elif ışıkkadar olumsuz konuşmuştu ki nerdeyse beni ağlatmıştı .dediğide çıktı olmadı yani . biri çıkıcak evleniceksin bu sene içinde dedi şu an sevgilim var ama akibetimiz belirsiz .evlenirsem bu sene ki pek sanmıyorum yazarım .
binnaz abla kesira,umut ışık,ece ,elmas ,marzuka mıydı neydi ,eylül,haleh çetiner,şevval ve daha aklıma gelmeyen falcılaarın hepsi patır patır patladı yani hiç biri bilemedi olumlu konuştular olay olumsuz çıktı .
sonra fal sepeti eskiden melek vardı oda bilemedi birşey olumlu konuştu olumsuz oldu sonuç .
daha çok var ama aklıma gelen bunlar kızlar geldikçe paylaşıcam sizle .
aa bide fama var oda patladı sanırım gerçi şu an belirsiz bir durum var ama dediğinin çıkma olasılığı yüzde bir ama hayat bu belli olmaz tabi . onu bir kaç aya kadar söylerim çünkü zaman dolmadı daha .
bende baktım sanırım kafası bozuk onun ya . birşeylere kızmış paylaşmış gördün mü sende ?sanırım ondan falda açıklar durumu . geç bakınca öyle yapıyor . konsantre olamıyorsa zaten bakmasın . sağlam kafayla baksın. onun için bekliyordur bence .
şehrazat vur diyince öldürmüş ve 7 tane su falı almış, nasıl bakcak artık bilmiyorum
Kızlar tövbe bismillah bu hafta hayatımın dönüm haftalarından biriydi ama ben acaip enerjikim niçin acaba fırtına öncesi sessizlik değildir diğ mi, ay resmen su smiley gibiyim
ne çok konuştun sus kız diyebilirsiniz
Maasallah kiz
Venus rettosu bitti ondandir
Ay bu venus retrosu bitti benim gelismelerim de bitti,
Cok boslukta hissettim kendimi
Al bendrn de o kadar bu arada fal sepetinde medyum gizemi deneyen varmiSelena yı sevenler çok olabilir ama daha önce ben de cherry de yazdı. Hiç tutmadı bana anı bile bilemedi. Kısacık yorum yapmıştı üstelik. Neden bu kadar sevildiğine dair fikrim yok. Geçen yıl sadece 1 kez baktırdım. Fal işi enerji diye bu yüzden diyoruz
Fatima patladi bendeFatimada cok beğenilirdi ben telwedeyken baktirmistim ama oyle ahim sahim degildi oda 50 tl ye su falina kisa bir faldi ama bazi arkadaslarimi soka sokmustu o kadin tarih falan vermisti benim falim gayet kisaydi :) iste enerji diye ondan diyoruz canim belli olmuyor bu islerbana arada rezzan abla cikmistir ama oda yuvarlak konusur,nesibe tutturduguna iyidir ama oyle kesin bu net cikti diyebilcegim bir insan yok herkes ayni seyleri der genelde bana anlik durumlar icin baktirmak daha iyi gelicegi kimse bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?