Binnaz Abla

Canım yüzyüze nerde baktıracaksın ankara ise ben çarşamba ordayım belki bende giderim. Kimler?

Canım kafamda Mihriye fikriye kardeşler varmış mihriye ye gideyim diyorum. Bide benim fal macerama basladigim Sıla var ben onu çok seviyorum olacak dediklerinden yasadiklarim da oldu. Şimdilik bunlar zaten yeter de artık harbi yoruldumm bee offf gideyim bitireyimm diyorumm

Bilmiyorumki ben de anlamadım ona ilk fal attığımda 1 saat sonra gelmişti bu 2. Oldu 4-5 gün bekledim gece gelmişti yorumu. Facede sürekli görüyorum bir şeyler paylaşıyor ama yorum yapmıyor sanırım hala
bende baktım sanırım kafası bozuk onun ya . birşeylere kızmış paylaşmış gördün mü sende ?sanırım ondan falda açıklar durumu . geç bakınca öyle yapıyor . konsantre olamıyorsa zaten bakmasın . sağlam kafayla baksın. onun için bekliyordur bence .

arkadaşlar ben biraz deneyim paylaşayım ilk bktıracaklar yararlansın .
fal alem rezzan abla :herkes çok beğeniyor ama bana falı çıkmayanlardan . ilk falını beğenmiştim olumluydu o zamanlar beğendiğim adamla ilgili bir ilişkimiz ollucağını söylemişti gerçektende adam beni aramıştı ama sonrası gelmedi . rezzan abla olucağını söylemişti . sonra birdaha baktırdım falını değiştirdi olmayabilir demeye başladı tutarsız buldum . ama mevcut anı ve kişilerin fiziksel özelliklerini görebiliyor o yüzden şaşırrıp etkilenmiştim . geleceğide bilir sanmıştım ama olmadı . övüldüğü kadar iyi değil bence . bana geleceği bileni lazım sonuçta .
binnaz abla elif ışık kadar olumsuz konuşmuştu ki nerdeyse beni ağlatmıştı .dediğide çıktı olmadı yani . biri çıkıcak evleniceksin bu sene içinde dedi şu an sevgilim var ama akibetimiz belirsiz .evlenirsem bu sene ki pek sanmıyorum yazarım .
binnaz abla kesira,umut ışık,ece ,elmas ,marzuka mıydı neydi ,eylül,haleh çetiner,şevval ve daha aklıma gelmeyen falcılaarın hepsi patır patır patladı yani hiç biri bilemedi olumlu konuştular olay olumsuz çıktı .
sonra fal sepeti eskiden melek vardı oda bilemedi birşey olumlu konuştu olumsuz oldu sonuç .
daha çok var ama aklıma gelen bunlar kızlar geldikçe paylaşıcam sizle .
aa bide fama var oda patladı sanırım gerçi şu an belirsiz bir durum var ama dediğinin çıkma olasılığı yüzde bir ama hayat bu belli olmaz tabi . onu bir kaç aya kadar söylerim çünkü zaman dolmadı daha .

Kesira bende de patladı aynı sekilde

az önce elif ışığa baktırdım iskambil rica ettim ve çok beğendim, iş durumumu filan bilmiş. Bedava puan baya işime yaradı

Aynen sallamasyon bir fal geliceğine 3-4 gün beklemek iyidir, ilkay da öyle yapıyor sanırım benim attığım dönemde bu aralar gece yoğunlaşabiliyorum yazmıştı benim falım da gece 3 te falan gelmişti. Gördüm o yazdıklarını birilerine giydirmiş baya

Kızlar tövbe bismillah bu hafta hayatımın dönüm haftalarından biriydi ama ben acaip enerjikim niçin acaba fırtına öncesi sessizlik değildir diğ mi, ay resmen su smiley gibiyim

ne çok konuştun sus kız diyebilirsiniz

Maasallah kiz
Venus rettosu bitti ondandir

Kızlar şehrazatın su falı bilmiş bende, özellikle bir konuyu cuk bilmiş. Fakat bunun su falı oldugunu düşünmüyorum bu kadar kısa sürede nasıl baktı hemen Ayrıca pembiş geldi bana da negatif düşünüyorsun demiş düşünürüm pozitiften ne hayır gördük ki

Al bendrn de o kadar bu arada fal sepetinde medyum gizemi deneyen varmi

Fatima patladi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…