bu klothoyagmur bana bakmıştı tam okumuştum soru sormuştum falı iade etmişti.
beyza ben tarotu sevmiyorum canim hicbir zaman cikmadi bana ve hisleri olmayan falcilar iste maalesef berbat edebiliyorlarEsince'ye ben de baktırdım dün, bütün moralim altüst oldu( bir daha bilmediğim hiçkimseye tarot göndermeyeceğim, tövbe ettim (
beyza ben tarotu sevmiyorum canim hicbir zaman cikmadi bana ve hisleri olmayan falcilar iste maalesef berbat edebiliyorlar
uzulme dicem amauzuluyor insan
esince dün buradaydı, msj attım sana ama msj kutun doluydu gitmedi - şimdi yine uzakta gözüküyo baktırdın mı dün? ben senin tavsiyen üzerine baktırdım.
Elde degil uzulmemek canimAslinda benimki inanip uzulmek degil, tarotun kaderimi etkilemesinden korkmak hata benim aslinda, bildigim ve guvendigim insanlar varken gidip yenilerine baktiriyorum bu da bana buyuk ders oldu
yok canım tekrar baktırmadım bana dediği şeylere daha var zaten o yüzden ozamana kadar tekrar baktırmam heralde..sen naptın memnun kaldımnmı bari
Elde degil uzulmemek canimAslinda benimki inanip uzulmek degil, tarotun kaderimi etkilemesinden korkmak hata benim aslinda, bildigim ve guvendigim insanlar varken gidip yenilerine baktiriyorum bu da bana buyuk ders oldu
benimde cok moralim bozuk bu ara falcilarin vadeleri tutmuyor vsvs boyle bir garip hissediyorum
benimde moralim bozuk bu ara hem falcilarin dedikleri cikmiyor ki 3 senedir baktiriyorum olumsuz olanlar cikti!! ne diim ne yapayim bilemiorum
Benim bunyem alıştı artık, verilen zamanlar tutmadığında tepki vermiyor.. Dilerim aynısı sana da olur, çünkü yaşadığın üzüntü, sıkıntı çok tanıdık, anlıyorum seni
su kedili bi kadin var binnazda farkli bir konuda olumsuz konusmustu o cikti,digerlerinin hepsini neredeyse denedim olacak diip bizi sevgili yapanlarin hicbirdedigi tutmadi bakin hemen hemen hepsi diyorum su kedili kadin,ekin sarpen disinda hepsi
Kızlar ya ben bir aydınlanma yasıyorum sanırım) Hakkaten napıyoruz biz? Olasılıklara bakarak söylenecek seyleri baskalarından duyunca mı mutlu oluyoruz ya da üzülüyoruz? Gercekten cıktı dediğimiz falcı bile soyleyemiyoruz, sadece hislerine güvendiklerimiz var o kadar.Beyzacım sözüm sana sakın kafanı bozma oyle seylere. Unutmayın terapi ve eğlence tek amacımız. Yoksa hepimizin bildigi genel cümleleri tekrar kurmamıza gerek yok sanırım. O yuzden bırakın baktırıyorsak da (abartmadan, arada bir ki bence bir ay ara falan olmalı en az) güvendiğimiz ya da kendimize yakın bulduğumuz bir kac yorumcuyu deneyelim. Hepinize öpücükler, fala inanın erkeklere inanmayın
Kızlar ya ben bir aydınlanma yasıyorum sanırım) Hakkaten napıyoruz biz? Olasılıklara bakarak söylenecek seyleri baskalarından duyunca mı mutlu oluyoruz ya da üzülüyoruz? Gercekten cıktı dediğimiz falcı bile soyleyemiyoruz, sadece hislerine güvendiklerimiz var o kadar.Beyzacım sözüm sana sakın kafanı bozma oyle seylere. Unutmayın terapi ve eğlence tek amacımız. Yoksa hepimizin bildigi genel cümleleri tekrar kurmamıza gerek yok sanırım. O yuzden bırakın baktırıyorsak da (abartmadan, arada bir ki bence bir ay ara falan olmalı en az) güvendiğimiz ya da kendimize yakın bulduğumuz bir kac yorumcuyu deneyelim. Hepinize öpücükler, fala inanın erkeklere inanmayın
ay c.tesi ankarada x falcıya giderken napıyorum lan ben dedim...durdum neyse dedim bi kere tuttu harfiyen yine tutar dedim...dediklerine güldüm geçtim,1 kişiye daha gideyim dedim canım istemedi bile kabullenme safhasındayız gracie dayanırsak tamamen kurtulacağız :)
Yaz dönemi çok baktırdım,bir ay doldu baktırmıyorum.Bundan sonra online baktırmayıda düşünmüyorum.Belki beş altı ayda bir dedikleri çıkan biri olursa ona baktırırım.Verdiğim paralara halâ yanıyorum.Onlara vereceğim yüzlükleri yerim içerim oh ne alâ...Vallaha ben yolun başında kurtardım kendimi,Allah herkese daha doğrusu kurtulmak isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?