- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Cok iyi degil kart yorumluyor .Al bendrn de o kadar bu arada fal sepetinde medyum gizemi deneyen varmi
Iade alsaydin.bide ben onerdim uzuldum bende iyiydi sasirdimdaNur banuya kahve gönderdim. Hayatımda bu kadar alakasız fal görmedim ben. Bu kadar sallama olabilir herhalde. Bilgi vermedim soru sordum marifet zaten bu şekilde bilmekte. Ki aynı soruyu kopyala yapıştır yapmışlığım var hiraya naira şumana famaya ama onlar baya iyi bilmişti
İade isticem de verir mi acaba? Gerçekten çok alakasızdıIade alsaydin.bide ben onerdim uzuldum bende iyiydi sasirdimda
Artik bikac gunde bakar herhalde, su fali agir bir fal.
Yada 25 tl lik bakar, yarim
Gitmeeeeee
Canım benim yorumum geldi yarım yamalak değil bayağı ozenmis okudum ağladım ağladım okudumm. Bu kadar güzel anlatılır ancak bizim durum. Hele karsinin ruh halini durumunu çok güzel ozetlemis. Ve kafamdan geçirdiğim acaba böyle hiç düşünüyor mu dediğim bir soru vardı onun cevabını bana vermiş şok oldum. Biz severek ayrıldık birbirimizden hiç çıkar yolumuz olmadığını ikimizde bile bile düştük bu sevdaya
Şimdi bu sevdayı kalbimize gomerek hayatımıza devam ediyoruz. En çok da onun durumunu anlatırken üzüldüm Kıyamam kii ben ona nasıl acı çektiğini anlatmış. Son bir görüşme olabilir dedi bakalım
Vee ben artık online fal işine son verdim. Hepinize güzel mutlu günler diliyorum.
En sancılı ve acili donemlerim burda hafifledii kafam dağıldı. Artık benden pes okurum sizi takip ederim ama yazmayı düşünmüyorum biraz ara vereyim kendimi toparlamam lazım.
Hepinizi öpüyorum
@aclya canım yazarım demiştim Şehrazat yorumum canım senide unutmadim.
Benim var Yıldızname bakan biri daha önce de yazdım canım .. isteyen olursa verebilirim bilgilerini
Bende de tam tersine nurbanu çok iyiydi.Fama ve hira berbat ötesiydi,Naira eh işte diyebilirim.Hangi falcının kime tutacağı belli olmuyor.Nur banuya kahve gönderdim. Hayatımda bu kadar alakasız fal görmedim ben. Bu kadar sallama olabilir herhalde. Bilgi vermedim soru sordum marifet zaten bu şekilde bilmekte. Ki aynı soruyu kopyala yapıştır yapmışlığım var hiraya naira şumana famaya ama onlar baya iyi bilmişti
Gizem hatun bizim bir ablaya gelecekte tuttu barıştılar ama darışı başına inşallah.Benimle ilgili söylediklerine daha zaman var,o yüzden tutucakmı bilemiyorum.Ama geçmiş ve anda oldukça iyiydi.Fama bana hiç tutmadı ne geçmiş ne gelecek.Semayla bilgeye baktırmadım hiç.Ama o ablanın barışacağını sema da söylemiş.Kızlar bence fatma kurtuluş kahve fali 5 para etmez. Gizem hatun begendim ama Fama ayrılık sebebini bildi ve erkek arkadasimin istmindeki 3 harfi, ten rengini ve boyunu tutturdu. Ayrilik sebebi olarak soyledikleri erkek arkadasimin dedikleri ile ayni ama barış var diyor ve fakat te yıl sonu tarihini verdi. Gizem hatun de 3 ya da 4 hafta diye düşünüyorum geri dönecek dedi. Ay bilemedim gaibi Allah bilir ama falci sema, gizem hatun, bilge ozdogru ve fama dönecek dediler
Bana da geldi ben pek bir şey anlamadım olumlu mu olumsuz mu. Zaten o da anlamamış ki net bir şey söyleyemiyorum demiş. Ben adım atarsam olacakmış atmazsam olmayacakmış :S Daha önce belki 10 kere fal baktırdım hepsi sakın hiç bir şey yapma ters teper, otur bekle sessizce dediler. Şimdi derin duygular, karışıklıklar içindeyimSelenadan falım geldi kızlar pes diyorum bu kadar olur bu kadar gerçekçi net tutarlı herşeyi bilen başka birini görmedim ben durumumun sonu için olumsuz konuşmuş ama aslımda hem olumlu hem olumsuz Demiş eğer çıkarsa dedikleri saygıyla alkışlarım
Selena son dönemde çok yüklendi kendine ,çok fal baktı sonuç buBana da geldi ben pek bir şey anlamadım olumlu mu olumsuz mu. Zaten o da anlamamış ki net bir şey söyleyemiyorum demiş. Ben adım atarsam olacakmış atmazsam olmayacakmış :S Daha önce belki 10 kere fal baktırdım hepsi sakın hiç bir şey yapma ters teper, otur bekle sessizce dediler. Şimdi derin duygular, karışıklıklar içindeyim
Cnm sen bu sitede o bahsettigin yani bildigi konularla ilgili konusmusmuydun ?Arkadaşlar, Gizem Hatun a bugun bir de kahve fali atmistim. Aksam yorumlamis. Kesinlikle buradaki rumuzumla uye değilim falaleme ama bir sekilde ona burayla bir baglanti kurmuş olabilir mi? Kahve fali gibi degildi ben cok korktum acikcasi. Hala tüylerim diken diken. Babamin vefatıni benim hastaligimi herseyi bildi. Hâlâ korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?