Binnaz Abla

Selena'nın gerçekten çok falı oluyo ona inanıyorum ama Özellkle Binnaz abladakilerin saniyeler içerisinde bu kadar alım yapması banada çok Asılsız geliyo

Sira ya da bekliyorum tarzi birsey demedim ama gizem hatun 3-4 hafta bekle dedi felan diye anlatmistim bi falı.

Sira ya da bekliyorum tarzi birsey demedim ama gizem hatun 3-4 hafta bekle dedi felan diye anlatmistim bi falı.
O kadar bilgiden senin olabileceğini bilmesi çok zor.Günde kaç kişiye fal bakıyorlar bu falcılar.Kaç kişiye aynı tarihleri veriyorlardır kimbilir.Bir de gizem hatun iyi bir falcı mesela o abla buraya üye değil.onun da herşeyini bildi.Hastalığı,ölümü zaten iyi olan her falcı bilebiliyor.Ben de buraya üyeyim ama hayatımla ilgili çok fazla birşey bulma şansı yok.Zaten nickimde faklı.Bana da anda geçmişte çok iyiydi.Sanmam buradan bulabileceğini bi de nickim de farklı diyorsun.

Bilmiyorum ben korktum. Cok cok uzun yazmış anlatmış. Ve hayatimi bir bir anlatmış. 1 saattir hala kendime gelemedim. Neyse sakinlesmem lazim :)

Bizde o kadar şok olduk. Emin olabilirsin

vallahi ona bir ben şok olmadım/bir bana hiçbir şey tutturamadı galiba. Neyse sonra tatlıya bağladık, o da üzüldü yorumunun çok alakasız olduğuna ama burada okudukça bana niye tutturamadı diye daha da bi hayret ediyorum :/

Bilmiyorum ben korktum. Cok cok uzun yazmış anlatmış. Ve hayatimi bir bir anlatmış. 1 saattir hala kendime gelemedim. Neyse sakinlesmem lazim :)

Soru kısmında detay vermiş miydiniz yoksa kendi kendine mi anlatmış her şeyi bir de ne falı yollamıştınız?

Soru kısmında detay vermiş miydiniz yoksa kendi kendine mi anlatmış her şeyi bir de ne falı yollamıştınız?
Ben o kadar şok olmamıştım açıkcası.Ama geçmişi anı çok iyi bildi.Bunları zaten iyi falcı olan herkes biliyor.Soru kısmında eski erkek arkadaşımla ayrı olduğumuzu onunla geleceğimizi,bir de iş geleceğimi sordum.Erkek arkadaşımın hayatında başkası olduğunu,iş durumları falan bilmişti.Ama gelecek tutar mı bilmiyorum.

Ayy kuzucum yaa, Allah im sizi kavustursun insallah. Zorluklarinizi kolayliga cevirsin.

Hayir soru kisminda birsey sormadim fiziksel tarif istedim bi tek sac boyumu bilemedi. Uzundu sacim gecen hafta kestirdim. Saçın uzun dedi. O kadar yazida tek yanildigi sac boyum oldu.

Üzülme bebeğim gitmek gibi değil ara vermek gibi diyelim ama ne mümkün okuyorum duramiyorum ben iflah olmamm. Bugün ki bakım beni yordu biraz. Teşekkür ederim buraya alisinca birakamiyorsun kolay kolay

Ayy kuzucum yaa, Allah im sizi kavustursun insallah. Zorluklarinizi kolayliga cevirsin.

Sağol canım biz kavusamayiz kii ama ruhen birlikteyiz biliyorum. Sadece Rabbim bu süreçte güç kuvvet versin diyorum ona da bana da. Ama yazdığına da kocaman bir Aminn demeden edemiyorum kavusturur belki de Allahım kesilmez kii ondan umut demiii

Maya demir 32.5 lira mı olmuş ben mi yanlış gördüm?

Mayayı görmedim ama katina ve tarota baktım 99 olanların hepsi 35 olmuş. 98se 22.5 arada amma uçurum var ya. Sanki 99luklar da harikaymış gibi

Bende seviniyodum, puanlarim 2 fal ediyo diye.
Boyle kime atsam diye salaklanirken zam mi gelmis,
1 fala bile yetmiycek bu gidisle benim puanlar

Bende seviniyodum, puanlarim 2 fal ediyo diye.
Boyle kime atsam diye salaklanirken zam mi gelmis,
1 fala bile yetmiycek bu gidisle benim puanlar

Ya 25ken yine bir şekilde atıyorduk nesibe kadar yoklar en azından diye ama 35 olunca kolay kolay övenler olmaz herhalde artık. Rania, firuze ve hümayı gördüm 35 olmuş gözüme çarpan bunlar oldu. Hüma tamam çok iyi de rania bana çok pembe gelmişti değmez o kadarına

Yaa yemin ederim sizi kacirip evlendiresim var, keske elimden bisey gelse cok uzuldum.
Allah buyuktur kuzum yaa, umut kesilmez.
benim de imkansiz bi durumum var ama sizinkinden extra bi fark benim herif okuz.
20 senedir basima bela ne tam geliyo, ne de gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…