Binnaz Abla

Humaya ayda bir atiyorum artik vercez mecbur,
belki yakalamasi kolay olur diye umid edelim bari.

Mayayı görmedim ama katina ve tarota baktım 99 olanların hepsi 35 olmuş. 98se 22.5 arada amma uçurum var ya. Sanki 99luklar da harikaymış gibi

Valla bu fal fiyatları benim boyumu aşıyor artık. Sezgi candan ve gizem hatun'a da baktırıp bırakıcam bu işleri.
Hazır bayram indirimleri de başlamışken fala yatırcağım parayı kozmetik ve giyime harcayayım bari

Bugun gelismem yok diye uzulurken, benim hayvanat aradi acmadim.
Bu ara yuzsuzluk dizboyu. Bunu bilenler
Nesibe, huma daha sana cok yazacak, arayacak demisti.
Sarayli duramiyo demisti. Duramayasica.
Sevgi duman bagini koparmak istemiyo dedi.
Bu iyi bisey degil ama benim icin, beyimiz harem kurmus beni de eklemeye calisiyo

ayyy sen çok yaşa valla guldurdun beni. Bizim durum karışık da 20 yıl nedir ben 4 yıldır bu durumdayım aman Allahım..
Rabbim senin de yardımcın olsun. Kizzz hazır kurban bayramı geliyoo kesseniz senin öküzü nasıl olurr
Ahanda Siyirdim civatalari benn iyice
Biz yanlış zamanda karşılaşan doğru kişileriz. Zaman ve şartlar başka başka olsaydı olurduk bizde mutlu olurduk ama kader " bunu da yazan elbette Hak'tır" ve O'ndan gelene de boynum kildan incedir.

Neyse ben çok iyi değilim yazdıklarım dan bellidirr. Seni ve okuyanlari daha fazla darlatmadan kaybolsam iyi olur.

Humaya ayda bir atiyorum artik vercez mecbur,
belki yakalamasi kolay olur diye umid edelim bari.

Hüma yine doluydu keşke öyle olsa çoğu da pembeci ya bunların pembeler arttıkça fiyat da artar şimdi geri kalanların

Yaaa kuzuu senin durumun daha karışık nasıl şey o öyle harem kurmak falan valla kes sen onu bu bayram. Ben mecazi anlamda öküz dedin sanmıştım da harbi öküz imiş pardon da.

yakalaması hala zor ya 2 gündür sezgiyle onun peşindeyim kök saldım resmen

Kuzum ben humaya ayda bir atiyorum, bana bi falinda 3-4 gunde bir gelen danisanlarim var,
Gelmeyin enerjiyi bozuyorsunuz diyorum demisti.
O yapisik fanlar bi izin verse rahat aticaz, olan bize oluyo.

Sorma almam gereken hiçbir şeyi alamadım fallar yüzünden geçen telefon faturam 380 lira geldi, kart desen bunun iki katı var. Bu fallar arasından 300-400 ü de boşuna gitmiştir yani. Adam dönsün parasını isticem senin yüzünden diye sezgiye dün uygulamadan attım iyiydi ama ilk falındaki gibi aman aman değildi, gizem hatuna hiç atmadım ya yine krizdeyim zaten hiç bulaşmak istemiyorum

Yaaa kuzuu senin durumun daha karışık nasıl şey o öyle harem kurmak falan valla kes sen onu bu bayram. Ben mecazi anlamda öküz dedin sanmıştım da harbi öküz imiş pardon da.

Ah yawrum benim cocuklugumdan bu okuz,
Bayramda kessem buyuk sevap olur aslinda ama
Degisik yas gruplarindan bir bayan ordusu bana hayati zehir edebilir.
Bende saldim ne hali varsa gorsun.

Ah yawrum benim cocuklugumdan bu okuz,
Bayramda kessem buyuk sevap olur aslinda ama
Degisik yas gruplarindan bir bayan ordusu bana hayati zehir edebilir.
Bende saldim ne hali varsa gorsun.

Heeee iyi o zaman canım görsün halini uuuuuu bayan ordusu tehlikeli dikkat et kendine yavrumm

Ve en çok Huma ya sinir oldum gördünüz mu Artık yüz yüze seanslarımda baktığım gibi yorumluyorum.. :) yazmış ne değişti peki canlı mı bakıyor sesli mi hayır aldığı ucret arttı ve daha özenli olacağını söylüyor teker teker alacak. Bundan önce baktıranlara ozensizmiydi yani??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…