Ya 25ken yine bir şekilde atıyorduk nesibe kadar yoklar en azından diye ama 35 olunca kolay kolay övenler olmaz herhalde artık. Rania, firuze ve hümayı gördüm 35 olmuş gözüme çarpan bunlar oldu. Hüma tamam çok iyi de rania bana çok pembe gelmişti değmez o kadarına
yakalaması hala zor ya 2 gündür sezgiyle onun peşindeyim kök saldım resmenHumaya ayda bir atiyorum artik vercez mecbur,
belki yakalamasi kolay olur diye umid edelim bari.
Mayayı görmedim ama katina ve tarota baktım 99 olanların hepsi 35 olmuş. 98se 22.5 arada amma uçurum var ya. Sanki 99luklar da harikaymış gibi
Sizde olacak dediği oldu mu?Bizde o kadar şok olduk. Emin olabilirsin
Yaa yemin ederim sizi kacirip evlendiresim var, keske elimden bisey gelse cok uzuldum.
Allah buyuktur kuzum yaa, umut kesilmez.
benim de imkansiz bi durumum var ama sizinkinden extra bi fark benim herif okuz.
20 senedir basima bela ne tam geliyo, ne de gidiyo.
Humaya ayda bir atiyorum artik vercez mecbur,
belki yakalamasi kolay olur diye umid edelim bari.
Bugun gelismem yok diye uzulurken, benim hayvanat aradi acmadim.
Bu ara yuzsuzluk dizboyu. Bunu bilenler
Nesibe, huma daha sana cok yazacak, arayacak demisti.
Sarayli duramiyo demisti. Duramayasica.
Sevgi duman bagini koparmak istemiyo dedi.
Bu iyi bisey degil ama benim icin, beyimiz harem kurmus beni de eklemeye calisiyo
yakalaması hala zor ya 2 gündür sezgiyle onun peşindeyim kök saldım resmen
Valla bu fal fiyatları benim boyumu aşıyor artık. Sezgi candan ve gizem hatun'a da baktırıp bırakıcam bu işleri.
Hazır bayram indirimleri de başlamışken fala yatırcağım parayı kozmetik ve giyime harcayayım bari
Yok ben daha yeni baktırdımSizde olacak dediği oldu mu?
Yaaa kuzuu senin durumun daha karışık nasıl şey o öyle harem kurmak falan valla kes sen onu bu bayram. Ben mecazi anlamda öküz dedin sanmıştım da harbi öküz imiş pardon da.
Ah yawrum benim cocuklugumdan bu okuz,
Bayramda kessem buyuk sevap olur aslinda ama
Degisik yas gruplarindan bir bayan ordusu bana hayati zehir edebilir.
Bende saldim ne hali varsa gorsun.
Bence en çok bu işe Nesibe sevindi. Malum b*k gibi falcılara 35 vereceğime 40 verir nesibeyi deneyelim diyenlerin sayısı artacak
aynen ben de öyle düşünüyorum ama binnazdakilerin %80 inden daha hislidir ve pembe tablo da çizmez yani. Açıkçası artık binnazablaya tıklamıyorum bileCanım astrolojide 50tl bile var. Nesibe içinde mükemmel demiyorum ama oradakiler yanına yaklaşamaz benim için.
35 tl ye giderim 20+15 2 tane Fal atarım gelmiş olcak diye pohpohlayan kişiye 35 tl oldu paşamaynen ben de öyle düşünüyorum ama binnazdakilerin %80 inden daha hislidir ve pembe tablo da çizmez yani. Açıkçası artık binnazablaya tıklamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?