fiyatlarr artmışş evet yazıncaa baktımm benimkinin teline falann indirmiştimm ama cakallık yaptım doğum gününü eylülün 20si yazdımm ordanda puan gelirVe en çok Huma ya sinir oldum gördünüz mu Artık yüz yüze seanslarımda baktığım gibi yorumluyorum.. :) yazmış ne değişti peki canlı mı bakıyor sesli mi hayır aldığı ucret arttı ve daha özenli olacağını söylüyor teker teker alacak. Bundan önce baktıranlara ozensizmiydi yani??????
burdaa 2 gün konuşulann direk fiyat arttırıyo zatenn35 tl ye giderim 20+15 2 tane Fal atarım gelmiş olcak diye pohpohlayan kişiye 35 tl oldu paşam
bende girmiyodumm ama bedava fal işteeaynen ben de öyle düşünüyorum ama binnazdakilerin %80 inden daha hislidir ve pembe tablo da çizmez yani. Açıkçası artık binnazablaya tıklamıyorum bile
Dün gece 3 buçukta online olmuş mail de gördüm. Ben 2 buçukta yakalamıştım. Belli olmuyor yani. Maille takip etsen daha kolay olurkızlar sezgi 2 3 gibi mi genelde gece online oluyo?
ona göre ayakta durucam fal baktırmam lazım birine kudurdum çünkü dünde atamadım
kızlar bu aradaa dört gözz venüsü bekliyorumm ben bi o bide nesibe ikisi bi konudaa uyarmıştıı dediklerii gibi olduu venüss daha cok üstündee durmuştu kaçırırsamm falann bi özeldenn yazarmısınızziyigecelerr
şu an onlinekızlar sezgi 2 3 gibi mi genelde gece online oluyo?
ona göre ayakta durucam fal baktırmam lazım birine kudurdum çünkü dünde atamadım
Ama ben gene yakalayamadım sezgi candanı. Benim telden herhalde mailler bazen geliyor. Hele İlkay 3 gün oldu halen falım ortada yok buşu an online
aynen ya . kadın neler çekiyor demek ki tek çeken biz değiliz kuzum ..falcılarda çekiyor baksana .Aynen sallamasyon bir fal geliceğine 3-4 gün beklemek iyidir, ilkay da öyle yapıyor sanırım benim attığım dönemde bu aralar gece yoğunlaşabiliyorum yazmıştı benim falım da gece 3 te falan gelmişti. Gördüm o yazdıklarını birilerine giydirmiş baya
yakalayamadım uyuyakalmışım oofşu an online
Ya acayip sinir oldum kızlar 35-40 lira nedir ya. 20tl ye bile acıyordum. Nesibe 40 yaptığından beri atmıyorum ki severim. Çok çok sinir oldum. Atmam asla ben o paraya online fal.
Ne kadara baktırdın canım özellikle ilişki anlamında mı iyiydi?Günaydınnnnn,
Online değil ama İstanbul için yepyeni bir falcı, Nostradamus Cafe Kadıköy Dilek Hanım... Tarot baktırdım ve hakıkaten sahaneydi...Söylediği çıkar mı bilemem ama geçmişte ve anda 10 numara 5 yıldız!
Umarım sende memnun kalırsın, haberini bekliyoruzgizemli hatuna yolladım fal online şu anda kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?