Binnaz Abla

evli olmakk ne zorr yaa bi oturamıyorumm pc başınaa bırak falcı yakalamayıı fal bile zor okuyorumm nerdeysee umut ışıkaa atmıştım ya dün kızlar böyle birşey olamaz ya bide yazdım bedava olsa bile kopyala yapıştır yapmayınn dedimm doğruları söyleyin dedim birsürü tozpembe şey yazmış kıyısındaan ne gelecek ne geçmişş tutmuş bu binnaz niye böyle ya başlıcam en şekerli falına 2 3 yorumcusu hariç at çöpehakkını yemiyimm bide maillere cok ilgililer

fiyatlarr artmışş evet yazıncaa baktımm benimkinin teline falann indirmiştimm ama cakallık yaptım doğum gününü eylülün 20si yazdımm ordanda puan gelir

kızlar sezgi 2 3 gibi mi genelde gece online oluyo?
ona göre ayakta durucam fal baktırmam lazım birine kudurdum çünkü dünde atamadım

kızlar bu aradaa dört gözz venüsü bekliyorumm ben bi o bide nesibe ikisi bi konudaa uyarmıştıı dediklerii gibi olduu venüss daha cok üstündee durmuştu kaçırırsamm falann bi özeldenn yazarmısınızz iyigecelerr

kızlar sezgi 2 3 gibi mi genelde gece online oluyo?
ona göre ayakta durucam fal baktırmam lazım birine kudurdum çünkü dünde atamadım
Dün gece 3 buçukta online olmuş mail de gördüm. Ben 2 buçukta yakalamıştım. Belli olmuyor yani. Maille takip etsen daha kolay olur

Facebook unu takip et. O arasıra öyle uzunca gelmiyor haberin olsun.

Ben binnaz abla'da esin guven'e baktirdim. Pembe cizdi biraz ama su ani bilmede fena degil gibiydi. Bakalim. Insallah.

aynen ya . kadın neler çekiyor demek ki tek çeken biz değiliz kuzum ..falcılarda çekiyor baksana .
ya ben meraktan ölücem hala gelmedi fal bu arada

Günaydınnnnn,

Online değil ama İstanbul için yepyeni bir falcı, Nostradamus Cafe Kadıköy Dilek Hanım... Tarot baktırdım ve hakıkaten sahaneydi...Söylediği çıkar mı bilemem ama geçmişte ve anda 10 numara 5 yıldız!

Ya acayip sinir oldum kızlar 35-40 lira nedir ya. 20tl ye bile acıyordum. Nesibe 40 yaptığından beri atmıyorum ki severim. Çok çok sinir oldum. Atmam asla ben o paraya online fal.

2si canım cicim, 2si burçtan kişilik tespiti, 3ü daralmışsın /nazar almışsın/arkandan konuşmuşlar vs güncel yuvarlak, 2 de pembecik gelecek vaadi (tuttuğunu görmedik), toplam 10 tane cümle, 35-40 TL mi ? Hadisinler ordan. Çokkkk meşhurlar, Maya'sı, Derin'i, Binnaz'ı, şusu busu dahil, 100ün üzerinde fal baktırmış biri olarak söylüyorum 20TL bile çok . Ne kadar emek harcıyorlar ? Kaç cümle yazıyorlar ? Sırf yürekler hoş olsun diye umut verip boş çıkınca ayıplı mal satmış olmuyorlar mı ? Bahane hazır "fal bu, Allah bilir". Bu paraya kusura bakma senden de yüksek perf beklerim.

Baktıracak arkadaşlara önerim; eskisi gibi emeğe saygı diyip 4-5 yıldız vermeyin. Emeğe 1 yıldız yeter. Çıkarsa tekrar baktırır 5 verirsiniz. Haksız mıyım arkadaşlar? %99 beğenilenlerin falları çıktı mı ki %99?????

Ne kadara baktırdın canım özellikle ilişki anlamında mı iyiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…