- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Gizem hatunun anı süpermiş dün keşfettim. Bana verdiği ön görü tarihi 4-5 ay. Gerçekten çıkan varsa hayrına bende merak ediyorumKızlar Gizem Hatun, Falcı Sema ve Fama nın olacak dedikleri çıkan var mı?
Nesibeyi senin sayende tanıdım, teşekkür ederim. Resmen insanın ruhunu okuyor. Fakat yorumu yuvarlak ki aslında olması gerekeni yapıyor muallak konular için. Ve her dinlediğimde gözden kaçan bir cümle olduğunu farkediyorum :) Size de kısa vadede ki öngörülerimi söylüyor acaba ?Canım astrolojide 50tl bile var. Nesibe içinde mükemmel demiyorum ama oradakiler yanına yaklaşamaz benim için.
Gizem hatunun anı süpermiş dün keşfettim. Bana verdiği ön görü tarihi 4-5 ay. Gerçekten çıkan varsa hayrına bende merak ediyorum
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım ben burdan ama görmediniz sanırım.Gizem hatunun bana verdiği tarihlere var daha o yüzden biemiyorum ne olur.Ama tanıdığım bir ablanın barışmasını bilmişti,birkaç gün gecikmeli bilmişti.Ama bunu bilen başka falcılar da olmuş.Falcı sema,serüven,nurbanu gibi.Fakat yanlış hatırlamıyorsam burdan biri gizem hatunun gelecekle ilgili söylediği bir durumun olmadığını da yazmıştım.Bu yüzden çıkanı da oluyor,çıkmayanı da.Her falcıda da böyle oluyor zaten.O yüzden mutlaka çıkar diye beklemeyin bence.Kızlar Gizem Hatun, Falcı Sema ve Fama nın olacak dedikleri çıkan var mı?
Nesibeyi senin sayende tanıdım, teşekkür ederim. Resmen insanın ruhunu okuyor. Fakat yorumu yuvarlak ki aslında olması gerekeni yapıyor muallak konular için. Ve her dinlediğimde gözden kaçan bir cümle olduğunu farkediyorum :) Size de kısa vadede ki öngörülerimi söylüyor acaba ?
Açıkcası çok emek veriyor parası normal :)
Nesibe bende çıkmıştı gelecekte arkadaşım,onu da belirteyim.Nesibeyi senin sayende tanıdım, teşekkür ederim. Resmen insanın ruhunu okuyor. Fakat yorumu yuvarlak ki aslında olması gerekeni yapıyor muallak konular için. Ve her dinlediğimde gözden kaçan bir cümle olduğunu farkediyorum :) Size de kısa vadede ki öngörülerimi söylüyor acaba ?
Açıkcası çok emek veriyor parası normal :)
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım ben burdan ama görmediniz sanırım.Gizem hatunun bana verdiği tarihlere var daha o yüzden biemiyorum ne olur.Ama tanıdığım bir ablanın barışmasını bilmişti,birkaç gün gecikmeli bilmişti.Ama bunu bilen başka falcılar da olmuş.Falcı sema,serüven,nurbanu gibi.Fakat yanlış hatırlamıyorsam burdan biri gizem hatunun gelecekle ilgili söylediği bir durumun olmadığını da yazmıştım.Bu yüzden çıkanı da oluyor,çıkmayanı da.Her falcıda da böyle oluyor zaten.O yüzden mutlaka çıkar diye beklemeyin bence.
İnşallah arkadaşım.3 ü de dediyse çıkma ihtimali yüksektir tabii.Yine de 3 falcı da dönecek deyince acaba diyorum
Benimde tutum hatam olduğunu gösterdi bana, yanlış yaklaşımlarım varmış :)Yüzde yüz çıktı diyemem çıkmayan da oldu uzun bir suredir de atmadım. Nesibe benim gözümü açan biriydi. Herkes çok pozitifken onun sayesinde çoğu şeyi farkettim.
İnşallah arkadaşım.3 ü de dediyse çıkma ihtimali yüksektir tabii.
Bana evlilik için 2 yıl dedi, zaten o zamana kadar ne gizem, ne hatun kalır ortadaArkadaşlar daha öncede yazmıştım ben burdan ama görmediniz sanırım.Gizem hatunun bana verdiği tarihlere var daha o yüzden biemiyorum ne olur.Ama tanıdığım bir ablanın barışmasını bilmişti,birkaç gün gecikmeli bilmişti.Ama bunu bilen başka falcılar da olmuş.Falcı sema,serüven,nurbanu gibi.Fakat yanlış hatırlamıyorsam burdan biri gizem hatunun gelecekle ilgili söylediği bir durumun olmadığını da yazmıştım.Bu yüzden çıkanı da oluyor,çıkmayanı da.Her falcıda da böyle oluyor zaten.O yüzden mutlaka çıkar diye beklemeyin bence.
Bana evlilik için 2 yıl dedi, zaten o zamana kadar ne gizem, ne hatun kalır ortada
Bir kaç ay önce Fal sepetindeki Medyum Gizem de 2 yıl dedi. Ya Gizemler ittifak kurmuş ya da ufkum uzaklarda
Sevgi dumanla sezgi candandan vazgeçtim yakalamak imkansız 1 dakikada 5 fal nedir.Gizem hatuna atayım dedim girmiş çıkmış o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?