Binnaz Abla

Kızlar Gizem Hatun, Falcı Sema ve Fama nın olacak dedikleri çıkan var mı?
Gizem hatunun anı süpermiş dün keşfettim. Bana verdiği ön görü tarihi 4-5 ay. Gerçekten çıkan varsa hayrına bende merak ediyorum

Canım astrolojide 50tl bile var. Nesibe içinde mükemmel demiyorum ama oradakiler yanına yaklaşamaz benim için.
Nesibeyi senin sayende tanıdım, teşekkür ederim. Resmen insanın ruhunu okuyor. Fakat yorumu yuvarlak ki aslında olması gerekeni yapıyor muallak konular için. Ve her dinlediğimde gözden kaçan bir cümle olduğunu farkediyorum :) Size de kısa vadede ki öngörülerimi söylüyor acaba ?
Açıkcası çok emek veriyor parası normal :)

Gizem hatunun anı süpermiş dün keşfettim. Bana verdiği ön görü tarihi 4-5 ay. Gerçekten çıkan varsa hayrına bende merak ediyorum
Kızlar Gizem Hatun, Falcı Sema ve Fama nın olacak dedikleri çıkan var mı?
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım ben burdan ama görmediniz sanırım.Gizem hatunun bana verdiği tarihlere var daha o yüzden biemiyorum ne olur.Ama tanıdığım bir ablanın barışmasını bilmişti,birkaç gün gecikmeli bilmişti.Ama bunu bilen başka falcılar da olmuş.Falcı sema,serüven,nurbanu gibi.Fakat yanlış hatırlamıyorsam burdan biri gizem hatunun gelecekle ilgili söylediği bir durumun olmadığını da yazmıştım.Bu yüzden çıkanı da oluyor,çıkmayanı da.Her falcıda da böyle oluyor zaten.O yüzden mutlaka çıkar diye beklemeyin bence.

Yüzde yüz çıktı diyemem çıkmayan da oldu uzun bir suredir de atmadım. Nesibe benim gözümü açan biriydi. Herkes çok pozitifken onun sayesinde çoğu şeyi farkettim.

Nesibe bende çıkmıştı gelecekte arkadaşım,onu da belirteyim.

Yine de 3 falcı da dönecek deyince acaba diyorum

Yüzde yüz çıktı diyemem çıkmayan da oldu uzun bir suredir de atmadım. Nesibe benim gözümü açan biriydi. Herkes çok pozitifken onun sayesinde çoğu şeyi farkettim.
Benimde tutum hatam olduğunu gösterdi bana, yanlış yaklaşımlarım varmış :)

Sevgi dumanla sezgi candandan vazgeçtim yakalamak imkansız 1 dakikada 5 fal nedir.Gizem hatuna atayım dedim girmiş çıkmış o da

Bana evlilik için 2 yıl dedi, zaten o zamana kadar ne gizem, ne hatun kalır ortada
Bir kaç ay önce Fal sepetindeki Medyum Gizem de 2 yıl dedi. Ya Gizemler ittifak kurmuş ya da ufkum uzaklarda

Bana evlilik için 2 yıl dedi, zaten o zamana kadar ne gizem, ne hatun kalır ortada
Bir kaç ay önce Fal sepetindeki Medyum Gizem de 2 yıl dedi. Ya Gizemler ittifak kurmuş ya da ufkum uzaklarda

Bana Sema, Fama ve Gizem geri dönüş var ciddi devam edecek evleneceksiniz dediler. Sema 1 yıl 3 ay sonra evleneceksin dedi :))))) Gizem 3-4 haftayı bulur iletişime geçmesi dedi. Diğerleri Eylül-Aralık arası dedi. Çok uzak tarih

Gizemli hatunun falını okudum. Bilemediği hiçbir şey yok an ve geçmişte.
Böyle içimi okumuş gibi değişik detayları bilmiş.. Gelecek ile ilgili söyledikleri olabilitesi yüksek şeyler aslında.. Ben aşktan çok iş konusunda fal atıyorum zaten.Bakalım ben beğendim. Sezgiyide yakalarsam bi rahatlicam

Başlarda eğlencesine fal baktırırken bir anda alışkanlık haline getirdiğimi farkettim :)) falsepetinde melihi çok övmüşlerdi. ilk ona baktırdım. az önce girip tekrar okudum ve patlamış :)) 3 hafta içerisinde barışacaksınız dediği eski erkek arkadaşımla daha kötü olduk ve hatta yeni sevgilisi olduğunu öğrendim tamamen patladı bende. binnazabla da baktırıp memnun olduğum kimse yok. genel şeyler söylendi hep işte başarı, evlilik v.s biryolunvar da hira ve ilkaya baktırdım. ikisi de eski sevgilimle artık bir araya gelemeyeceğimizi söyledi ve hayatıma yeni insan gireceğini söyledi. ilkay ekim ayı içerisinde dedi. hira tarih vermedi. ama genel olarak rahatlatması açısından ve enerji açısından ilkay ablayı beğendim. daha önce farklı birine yüz yüze kahve falı baktırmıştım. o da ekim ayı içerisinde hayatına yeni biri giricek dedi. 3 lü fikir birliği var ve bekliyorum dedikleri çıkıcak mı :) tellwede de baktırdım ama öyle etkilendiğim bir yorum olmadı. benim tecrübelerim bu kadar arkadaşlar :) içlerinde en iyisi ilkay dı..

Arkadaslar gizem hatun cikmadi diyen benim. Olan olayi yaziyorum tipki selenada ya da baska falcilarda oldugu gibi. Bana baktigi falda meslegimi bildi sok olduk ama karsi tarafla ilgili dedigi seyleri okur okumaz oturtamamistim ve 2 3 gun sonra hayat resmen karsima cikardi ve o durumun oyle olmadigini kendim bizzat yasadim hatta bu daisye yazdim tuylerim diken diken okudum dedi. En son asamada kendisi biraz once de aradi ama ben gitmedim gecen yazdigim gibi benim icin bitti artik. Gizem hatun bunu soylemedi. Arkadasima da acak dedigi cocuk ile olmadi zaten 1 yil sonra acilcak sana demis bu forumda gordugum kadariyla uzak vade veren falcilar patliyor ancak kisa vadede 1_3 ay gibi vadelerde tutanlar oluyor. Kisacaasi somut seylerde soka soktu ama karsinin dusuncesinde esasli yanildi. Haa bana da muhtemelen ciddiyete gidecek bir iliskimin baslayacagini soyledi yeni biriyle hadi insallah bende 2 3 yil sonra evlenecegim biriyle baslamak isterim simdi ama acikcasi cikacagini sanmiyorum. Ben de boyle yazanlara kizardim gecen yil ama durum buymus insallah cikar da bizde gizem hatuna atariz hep :)

Umutları fallara bağlayınca dediklerine inanmak geliyor,bende fal sepeti,binnaz ablada ,telwe ve bir yolun var da baktırdım .bir yolun var ilkayın yorumunu bekliyorum şu anda.10- 12fal hep barışcaksınız ekimde herşey güzel olacak ileride çok mutlu olacaksınız dedi ekim çok uzak değil ve tüm fallarda hatasını anlayacak pişman olacak dediler sonuç olarak ayrılma nedenimizi kimse bilmyordu belki benim hatamda olabilirdi.ama onun yüzünden olduğunu bildiler.ekim yakın bir tarih eğer çıkarsa tüm fallar isabet olcak ama dönüş olmassa hepsi patlayacak

genel olarak ilkay ın düşüncelerini beğendim. gerçekten enerji işi olduğuna inanıyorum :) 1 kez daha konuşma imkanınız olucak ama barışma durumu yok dedi. gerçekten de öyle oldu hatta iyice uzaklaştım ondan ekim ayı için dedikleri tutarsa ilkay on numara derim. enerjimiz tuttu demekki

Gizem hatun ilk basta soka sokuyor evet, tipimi tarif eden ilk falci, goz rengime kadar.
Hane ici durumlari bildi, benim aklimdan gecen bikac soruyu yazdi ve ben cok sasirdim.
Karsi taraf icin ayni seyi soyleyemiycem ama. Daha o gunun aksami net sekilde gordum ve suan da
hala hissediyorum, daha farkli oldugunu.
Ama kesinlikle o kadinda biseyler var.

Sevgi dumanla sezgi candandan vazgeçtim yakalamak imkansız 1 dakikada 5 fal nedir.Gizem hatuna atayım dedim girmiş çıkmış o da

sevgiyi bilmiyorum ama sezgiye 2 kez baktırdım öyle beklenilip atılıcak bi falcı değil neden bu kadar büyüdü anlamadım zaten

kızlar bundan sonra selenadan başkasına fal atmam en son baktırdığım falından bir dediği çıktı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…