Binnaz Abla

Kızlar fallara fazla bel bağlamamak gerekiyor ben bu konuda ciddi hayal kırıklığına uğrayan biriyim geçen sene ilişkim vardı fal attığım her falcı sizin kaderiniz bir evleneceksiniz dedi. İster istemez insanın bilinçaltına işliyor söylenenler. Sonuç olarak geri dönüşü olmayan bir şekilde ayrıldık. Şimdi hala fal baktırıyorum ama çok da takmıyorum söylenenleri. Hayırlısı olsun diyorum hep. Bazen bir şeylerin olmaması, olmasından daha iyi sanırım.

Bana evlilik için 2 yıl dedi, zaten o zamana kadar ne gizem, ne hatun kalır ortada
Bir kaç ay önce Fal sepetindeki Medyum Gizem de 2 yıl dedi. Ya Gizemler ittifak kurmuş ya da ufkum uzaklarda
Ben hiçbir falcının evlilik tarihini tutturduğunu duymadım.Başka konularda bildikleri oluyor ama böyle çok önemli konularda bilenini duymadım.Bu yüzden bu konuda hiçbir falcının söylediğine inanıp,beklemem.Gizemlerden yana bahtın kapalı demek senin

ilkay baktı mı sana ?başlamış mı fallara bakmaya ne zaman geldi falın ?

İlkay'in falı geldi. Içim karardı dinlerken ama baktirdiğim en gerçekti, en olabilitesi yüksek faldi, çok isabetli tespitleri var. Sevdim ben. Ilk falımı kahve atmıştım da tarot'ta mi kahve'de mi daha iyi Ilkay?
olumsuz mu ydu canım ?
benimkide kesin olumsuz konuşcak bu sefer yaşadığım olay olumsuz çünkü . üff ne zaman bakıcak acaba siz kahve mi attınız ?

aynen ya . kadın neler çekiyor demek ki tek çeken biz değiliz kuzum ..falcılarda çekiyor baksana .
ya ben meraktan ölücem hala gelmedi fal bu arada

Aynen kuzum ya ilkayı beklerken çatlamıştım resmen kadından acayip çekiniyorum herşeyi pat pat söylüyor diye. Falı iptal edip başkasına göndermeyi bile düşündüm ama o sitede güvendiğim başka kimse yok ilkayı beklemek yine en iyisi

aynen .ilkay ilk falında bana olumluydu ikinci falında yani sen şekillendireceksin olayı dedi bakalım üçte ne diyecek merak ediyorum . paylaşıcam buraya . umarım olumsuz konuşmaz ya .ne bileyim bakalım merak ediyorum kaç günden beri bekliyorum ara ara fallara bakıyor heralde . keşke bende kahve yollasaydım ya .

ne zaman evleneceğini, kiminle evleneceğini bilenleri duydum ama eş dost arasında fal bakanlardan çıkıyo genelde. Öyle parayla bakıp ta şu zaman şununla evleneceksin deyipte çıkanını görmedim henüz anneme gün yaparken bi kadın bakmış, kadın isim vererek, şu isimli biriyle şöyle bi işin olacak demiş. 10 yıl sonra çıktı yengem de abimle tanışmadan önce arkadaşının ablasına baktırmış, abimle ne zaman tanışacağını, evleneceğini, çocuğunu falan hep bilmiş. Bunlar parayla bakmıyo, duru görüye sahip kişiler

Ben tarot yollamıştım canım sen ne yolladın şimdi? Beğenmiştim ama baya güzeldi. Bana da olaylar kendiliğinden gelişecek gibi duruyor dedi onu anlamadım mesela :/ selena sen adım at dedi, nesibe o ulaşacak sana dedi. Fallar birbirine girdi şimdi değişik bir falcı arıyorum krizdeyim yine. Ama olumsuz düşünme ilkay pat pat söylediği için olumsuz dediği çok falı da patlamış

ilkay bana geçen olumlu konuştu ama ben pek inanmadım ya ne bileyim sen şekillendireceksin dedi olayı ama benim elimden gelen birşey yok bence . karşılıklı olur herşey .üff bilemedim yani pek inanmadım şimdi bak düşününce ama ilkayın çoğu falıda çıkmıştır bende .
şimdi senin olayını bilmiyorum ama içinden geleni yap bence . adım atmak istiyorsan at atmak istemiyorsan atma . valla artık ebnde şiştim onun için içimden geleni yapıyorum söylüyorum yanlışsa yanlış ne yapayım . eskiden kendimi yer bitiridim şimdi yapmıyorum artık .

Yani çok olumlu sayılmaz söyledikleri, gerçekçi diyelim. Karakter analizi fln süper. Sen tarot mu atıyorsun ilkay'a?
katina attım ben .ama hep tarot atıyordum .bu sefer ilk defa katina attım .
ya ilkay bana ne diyecek acaba ?başlamış fallara bakmaya

İlkayla enerjin uyuşmuş o zaman senin canım umarım olumlu konuşur da çıkar ya işte net bir şey dese keşke. Seninki de kafa karıştırıcı olmuş. Ama yine de ilkay güzel analiz ediyor beklemeye değer. İçimden atlamak geliyor ama ters tepki alırsam diye korkuyorum ya, ben de eskiden içimden ne gelirse söylerdim en son bu huyum pahalıya patladı adamla ayrıldık şu gizem hatunu merak ettim nolur nolmaz diye kahve içtim kafama göre biri denk gelirse yollarım. Sen gizem hatuna baktırmış mıydın canım?

yok baktırmadım . sen bilirisin canım o zaman beklemede kal .çok sıkıyada gelmiyor erkekler üstüne düşülünce şımarıyorlar .
ilkay sana karşı yoğun falan dedi ama ne bileyim değil bence ya . sen yoğun değilsin hatta dedi ama ben daha çok bağlanıyorum sanırım git gide .bakalım bu sefer ne diyecek .keşke bugün gelse buügn fala ihtiyacım var çünkü yarın görüşebilirz çünkü .

Gerçekten o fiyata atılmaz ya. resmen dalga geçiyolar. Fal olayı bitmiştir benim için.

ilkay geç bakıyor ne yazıkki. 4-5 gün bekleyip iptal ettirdiğim fal bile oldu. başka birine fal baktırmak istiyorum ama ekim ayı dediği için beklesem mi diyorum. bilemedim bende.. enerji olayı işte ya. melih için herkes çok iyi yorumlar yapmış ama bende her söylediği patladı. fala inanma falsız da kalma demişler işte

Acaba çıktı mı söyledikleri, oldukça zaman geçmiş. Bu aralar psikoojim çok kötü falcı arıyorum.

Kızlar uzun zamandır giremedim açıkçası faldan falanda soğudum sebep:bisürü insana baktırdım fakat herkes işinde şöyle yükselecen böyle itibar kazanıcan derken ben atıldım !!!!! Yani gerçekten bu online işi yaş.. Dağıttığım o paralara acıyorum he az çok bişeyleri tutturan yok mu var! Ama büyük olayları göremeyeceklerse ne anlamı var demekten de kendimi alamıyorum!!

melek yıldız
rabıa barıka
umut ısık
ayca seckın :):)
ama favorim umut ısık :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…