Bence deÇok özledim onu, sapıttım resmen. Falcılara bile bulaştım ne aşkmış abi :) Psikologa gitsem daha iyiydi bu paralarla
Ben hiçbir falcının evlilik tarihini tutturduğunu duymadım.Başka konularda bildikleri oluyor ama böyle çok önemli konularda bilenini duymadım.Bu yüzden bu konuda hiçbir falcının söylediğine inanıp,beklemem.Gizemlerden yana bahtın kapalı demek seninBana evlilik için 2 yıl dedi, zaten o zamana kadar ne gizem, ne hatun kalır ortada
Bir kaç ay önce Fal sepetindeki Medyum Gizem de 2 yıl dedi. Ya Gizemler ittifak kurmuş ya da ufkum uzaklarda
ilkay baktı mı sana ?başlamış mı fallara bakmaya ne zaman geldi falın ?genel olarak ilkay ın düşüncelerini beğendim. gerçekten enerji işi olduğuna inanıyorum :) 1 kez daha konuşma imkanınız olucak ama barışma durumu yok dedi. gerçekten de öyle oldu hatta iyice uzaklaştım ondanekim ayı için dedikleri tutarsa ilkay on numara derim. enerjimiz tuttu demekki
olumsuz mu ydu canım ?İlkay'in falı geldi. Içim karardı dinlerken ama baktirdiğim en gerçekti, en olabilitesi yüksek faldi, çok isabetli tespitleri var. Sevdim ben. Ilk falımı kahve atmıştım da tarot'ta mi kahve'de mi daha iyi Ilkay?
aynen ya . kadın neler çekiyor demek ki tek çeken biz değiliz kuzum ..falcılarda çekiyor baksana .
ya ben meraktan ölücem hala gelmedi fal bu arada
aynen .ilkay ilk falında bana olumluydu ikinci falında yani sen şekillendireceksin olayı dedi bakalım üçte ne diyecek merak ediyorum . paylaşıcam buraya . umarım olumsuz konuşmaz ya .ne bileyim bakalım merak ediyorum kaç günden beri bekliyorum ara ara fallara bakıyor heralde . keşke bende kahve yollasaydım ya .Aynen kuzum ya ilkayı beklerken çatlamıştım resmen kadından acayip çekiniyorum herşeyi pat pat söylüyor diye. Falı iptal edip başkasına göndermeyi bile düşündüm ama o sitede güvendiğim başka kimse yok ilkayı beklemek yine en iyisi
Ben hiçbir falcının evlilik tarihini tutturduğunu duymadım.Başka konularda bildikleri oluyor ama böyle çok önemli konularda bilenini duymadım.Bu yüzden bu konuda hiçbir falcının söylediğine inanıp,beklemem.Gizemlerden yana bahtın kapalı demek senin
Ben hiçbir falcının evlilik tarihini tutturduğunu duymadım.Başka konularda bildikleri oluyor ama böyle çok önemli konularda bilenini duymadım.Bu yüzden bu konuda hiçbir falcının söylediğine inanıp,beklemem.Gizemlerden yana bahtın kapalı demek senin
aynen .ilkay ilk falında bana olumluydu ikinci falında yani sen şekillendireceksin olayı dedi bakalım üçte ne diyecek merak ediyorum . paylaşıcam buraya . umarım olumsuz konuşmaz ya .ne bileyim bakalım merak ediyorum kaç günden beri bekliyorum ara ara fallara bakıyor heralde . keşke bende kahve yollasaydım ya .
ilkay bana geçen olumlu konuştu ama ben pek inanmadım ya ne bileyim sen şekillendireceksin dedi olayı ama benim elimden gelen birşey yok bence . karşılıklı olur herşey .üff bilemedim yani pek inanmadım şimdi bak düşününce ama ilkayın çoğu falıda çıkmıştır bende .Ben tarot yollamıştım canım sen ne yolladın şimdi? Beğenmiştim ama baya güzeldi. Bana da olaylar kendiliğinden gelişecek gibi duruyor dedi onu anlamadım mesela :/ selena sen adım at dedi, nesibe o ulaşacak sana dedi. Fallar birbirine girdi şimdi değişik bir falcı arıyorum krizdeyim yine. Ama olumsuz düşünme ilkay pat pat söylediği için olumsuz dediği çok falı da patlamış
olumsuz mu ydu canım ?
benimkide kesin olumsuz konuşcak bu sefer yaşadığım olay olumsuz çünkü . üff ne zaman bakıcak acaba siz kahve mi attınız ?
katina attım ben .ama hep tarot atıyordum .bu sefer ilk defa katina attım .Yani çok olumlu sayılmaz söyledikleri, gerçekçi diyelim. Karakter analizi fln süper. Sen tarot mu atıyorsun ilkay'a?
ilkay bana geçen olumlu konuştu ama ben pek inanmadım ya ne bileyim sen şekillendireceksin dedi olayı ama benim elimden gelen birşey yok bence . karşılıklı olur herşey .üff bilemedim yani pek inanmadım şimdi bak düşününce ama ilkayın çoğu falıda çıkmıştır bende .
şimdi senin olayını bilmiyorum ama içinden geleni yap bence . adım atmak istiyorsan at atmak istemiyorsan atma . valla artık ebnde şiştim onun için içimden geleni yapıyorum söylüyorum yanlışsa yanlış ne yapayım . eskiden kendimi yer bitiridim şimdi yapmıyorum artık .
yok baktırmadım . sen bilirisin canım o zaman beklemede kal .çok sıkıyada gelmiyor erkekler üstüne düşülünce şımarıyorlar .İlkayla enerjin uyuşmuş o zaman senin canım umarım olumlu konuşur da çıkar ya işte net bir şey dese keşke. Seninki de kafa karıştırıcı olmuş. Ama yine de ilkay güzel analiz ediyor beklemeye değer. İçimden atlamak geliyor ama ters tepki alırsam diye korkuyorum ya, ben de eskiden içimden ne gelirse söylerdim en son bu huyum pahalıya patladı adamla ayrıldıkşu gizem hatunu merak ettim nolur nolmaz diye kahve içtim kafama göre biri denk gelirse yollarım. Sen gizem hatuna baktırmış mıydın canım?
Gerçekten o fiyata atılmaz ya. resmen dalga geçiyolar. Fal olayı bitmiştir benim için.Ve en çok Huma ya sinir oldum gördünüz mu Artık yüz yüze seanslarımda baktığım gibi yorumluyorum.. :) yazmış ne değişti peki canlı mı bakıyor sesli mi hayır aldığı ucret arttı ve daha özenli olacağını söylüyor teker teker alacak. Bundan önce baktıranlara ozensizmiydi yani??????
Bende bugun hızımı alamadım binnaz da umut ışık ve hilal mutluya baktrdım ikiside aynı seyleri söyledı daha once birebire görüştüğüm falcı ile yani üçüde aynı seyleri söyledi ben korkktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?