Binnaz Abla

Melihe o yorumu yapanlar akrabaları falan heralde. Takip et butonu olduğu gibi engelleme de olsa ilk işim o adamı engellemek olur

Green cok uzuldum hayatim daha iyi bir is olur insallah

Gizem hatuna baktırdım sonunda kızlar,çok şeyi bilmiş anı yaşadıklarımı vs. ama istediğim konuyla alakalı çok uzun tarih vermiş ya moralim bozuldu

Sen iş buldun mu kız ?

Benim de işlerim b.k gibi gidiyor vallahi nedir bu başımıza gelenler.
Kiz sen yurtfisinda calismiyor
muydun isten tamamen ayrildin mi yoksa iste mi sorun var ? Ben ayrilmadim hayatim patron kavgadan sonra gitmeyim diye 180 derece degisti neden cunku bu kadar isi boyle bu ucrete yapani b.k bulur bende kasimda cikcam sinava hazirlancam ocakta da is aricam. Ne bileyim ceri ya kursun mu doktursek is desen mutluluk yok matah degil ask desen bahtim kara bende niye boyle olduk diyip duruyorum.

Cok uzuldum canim insallah daha hayirli seyler olur hayatinda is anlaminda uzme kendini hepimiz yasayip goruyoru bu fallara kendimizide cok kaptiriyoruz kendime cok kiziyorum bu yuzden ahh ahh

Gizem hatuna baktırdım sonunda kızlar,çok şeyi bilmiş anı yaşadıklarımı vs. ama istediğim konuyla alakalı çok uzun tarih vermiş ya moralim bozuldu
Taktik bu sanırım Bana da çok uzun zaman verdi. Falı unutalım diye yapıyooo

Mrb arkdslar bınnaz abladan puanım geldıde bana bınnaz abla sıtesınde olumsuzuda soyleyen falı cıktı dedıgınız kımler var?

Fal sepetinde bir Melek Öz vardı kızlar. Bu kız ortadan kayboldu 2-3 yıl önce bu kıza kahve falı yorumlatmıştım. Baktırdığım kişinin isminin harflerini söylemişti. Fakat tutmuyordu. Uzun bir zaman vermişti ki bu dönemlere denk geliyor. Anlattığı kişinin şuanda ki erkek arkadaşımın olduğunu farkettim. Tabi ümit yaptım :) Meleği bulmam lazım ya

kizlar gelisme mi degilmi tam bilmiyorum ama yazim dedim.benimkinin kuzeniyle cikarken aramiz iyiydi ayrilinca onlada aram bozuldu hatta numarami sil falan demistim.ben silmistim hatta.konusmuyorduk uzun zmndr.bugun watsaptan bana kimsin yazmis resimden tanidim.ama caktirmadim.sen kimsin dedim.bana mesaj attin diyor selam yazmisim ona sozde.yalan numarasi dahi yoktu mesaj atim ona.benimkimi attirdi doye dusundum.agzima geleni saydim.

merhabalar arkadaslar ben bi soru sorcaktim tellve de arzubaci ya fal baktirsam pisman olmam degilmi. bide binnazablada maya demirin fal bakma ucreti baya yukselmis

Bu bakanları bulsak da baktırabilsek süper olurdu valla.Harcanıyorlar girsinler bir fal sitesine onlar da, ilk müşterileri olurum vallaBenim bi arkadaşımda seneler önce bir teyzeye baktırmış o da parayla bakanlardan değil.Kadının dediklerini hiç önemsememiş sallıyo falan demiş.Ama 5 yıl sonra aynı olayları yaşamış,şok oldum,hiç olmaz dediğim şeyler oldu dedi.Kadın sadece zmanda yanılmış 5 yıl önceden görmüş olayları.Ama bizim şansımıza rahmetli olmuş o teyze de

Onu dediklerini hep yasadim ben olumsuzuda soylerdi ve sesi enerji verirdi resmen ama ortada yokk goruyorsa gelsinn geri donnnnnn melekkk geri donnnn :):)

Onu dediklerini hep yasadim ben olumsuzuda soylerdi ve sesi enerji verirdi resmen ama ortada yokk goruyorsa gelsinn geri donnnnnn melekkk geri donnnn :):)
Ben o dönem onlarca fal baktırmıştım. Harfleri o dönem tutmasa bile ne kadar etkilenmiştim. Cidden ulaşılmıyor Melek Öz geri dönnnn inan fal fiyatları patladı, dönüşün muhteşem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…