- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
ilkay geç bakıyor ne yazıkki. 4-5 gün bekleyip iptal ettirdiğim fal bile oldu. başka birine fal baktırmak istiyorum ama ekim ayı dediği için beklesem mi diyorum. bilemedim bende.. enerji olayı işte ya. melih için herkes çok iyi yorumlar yapmış ama bende her söylediği patladı. fala inanma falsız da kalma demişler işte
Green cok uzuldum hayatim daha iyi bir is olur insallahKızlar uzun zamandır giremedim açıkçası faldan falanda soğudum sebep:bisürü insana baktırdım fakat herkes işinde şöyle yükselecen böyle itibar kazanıcan derken ben atıldım !!!!! Yani gerçekten bu online işi yaş.. Dağıttığım o paralara acıyorum he az çok bişeyleri tutturan yok mu var! Ama büyük olayları göremeyeceklerse ne anlamı var demekten de kendimi alamıyorum!!
Green cok uzuldum hayatim daha iyi bir is olur insallah
Tarihe takılma canım çoğu çıkmıyo çünküGizem hatuna baktırdım sonunda kızlar,çok şeyi bilmiş anı yaşadıklarımı vs. ama istediğim konuyla alakalı çok uzun tarih vermiş ya moralim bozuldu
Kiz sen yurtfisinda calismiyorSen iş buldun mu kız ?
Benim de işlerim b.k gibi gidiyor vallahi nedir bu başımıza gelenler.
Cok uzuldum canimKızlar uzun zamandır giremedim açıkçası faldan falanda soğudum sebep:bisürü insana baktırdım fakat herkes işinde şöyle yükselecen böyle itibar kazanıcan derken ben atıldım !!!!! Yani gerçekten bu online işi yaş.. Dağıttığım o paralara acıyorum he az çok bişeyleri tutturan yok mu var! Ama büyük olayları göremeyeceklerse ne anlamı var demekten de kendimi alamıyorum!!
Taktik bu sanırımGizem hatuna baktırdım sonunda kızlar,çok şeyi bilmiş anı yaşadıklarımı vs. ama istediğim konuyla alakalı çok uzun tarih vermiş ya moralim bozuldu
Bu bakanları bulsak da baktırabilsek süper olurdu valla.Harcanıyorlar girsinler bir fal sitesine onlar da, ilk müşterileri olurum vallane zaman evleneceğini, kiminle evleneceğini bilenleri duydum ama eş dost arasında fal bakanlardan çıkıyo genelde. Öyle parayla bakıp ta şu zaman şununla evleneceksin deyipte çıkanını görmedim henüzanneme gün yaparken bi kadın bakmış, kadın isim vererek, şu isimli biriyle şöyle bi işin olacak demiş. 10 yıl sonra çıktı yengem de abimle tanışmadan önce arkadaşının ablasına baktırmış, abimle ne zaman tanışacağını, evleneceğini, çocuğunu falan hep bilmiş. Bunlar parayla bakmıyo, duru görüye sahip kişiler
merhabalar arkadaslar ben bi soru sorcaktim tellve de arzubaci ya fal baktirsam pisman olmam degilmi. bide binnazablada maya demirin fal bakma ucreti baya yukselmis
Bana iş için verdiği zamana 1 ay falan kaldı bakalım çıkacakmı.Zaten hiçbiri tutturamıyorki zamanı alıştık artıkTaktik bu sanırımBana da çok uzun zaman verdi. Falı unutalım diye yapıyooo
arzubaciya bir heves fal atmak için baktım ama falları 50 tl ya çok pahalıArzubacı anı acaip biliyor ama gelecek bomladı bana.
arzubaciya bir heves fal atmak için baktım ama falları 50 tl ya çok pahalı
Onu dediklerini hep yasadim ben olumsuzuda soylerdi ve sesi enerji verirdi resmen ama ortada yokkFal sepetinde bir Melek Öz vardı kızlar. Bu kız ortadan kayboldu2-3 yıl önce bu kıza kahve falı yorumlatmıştım. Baktırdığım kişinin isminin harflerini söylemişti. Fakat tutmuyordu. Uzun bir zaman vermişti ki bu dönemlere denk geliyor. Anlattığı kişinin şuanda ki erkek arkadaşımın olduğunu farkettim. Tabi ümit yaptım :) Meleği bulmam lazım ya
Ben o dönem onlarca fal baktırmıştım. Harfleri o dönem tutmasa bile ne kadar etkilenmiştim. Cidden ulaşılmıyorOnu dediklerini hep yasadim ben olumsuzuda soylerdi ve sesi enerji verirdi resmen ama ortada yokkgoruyorsa gelsinn geri donnnnnn melekkk geri donnnn :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?