Ne mutlu sana canım, inan tüylerim diken diken oıldu. Rabbim bir daha ayırmasın kuzunu senden.kızlar herkese merhaba ve ayrıca elveda :) çoğunuzu yeni tanıdım ama burdaki herkes ile tek ortak yönüm aşkı aramam..hepimiz kıyısından köşesinden aşkın peşinde değilmiyiz :) bugün ben gerçek aşkıma evladıma kavuştum.inanılmazı güç bir durumdu fakat hüma bal ve sezgi candan bu ay sonunu verdi ve olumlu konuştu...benim tüylerimi ürperten ise sezginin 7 rakamlı günde aniden yaşayacaksın eşin yön değiştirecek ve sana pişman bir şekilde bebeğini teslim edecek dedi.bugün geldi çok ağlıyor al tamam seninle yaşasın dedibunları yazarken ağlıyorum.bu konu için bu uğurda 10 000 tl ye yakın param gitti hacı hoca kisvesi altında takılan umut tacirlerine hemde.işte asıl hırsız onlar. şimdi 20 tl ücret ödediğim hem hüma hem sezgi bana bu mutluluğu müjdeledi.kimseyi övmüyorum..hakkı olana hakkını vermek lazım bugün bir teşekkür falı atacağım.hiçbirinizi tanımıyorum ama inşallah hepinizin falları birbir gerçekleşir ve mutlu olursunuz.tabi olumlu yönde :) çok çok öpüyorum sizi kızlar.tabi şimdi hoşçakal derim yarın imkansız bir aşk hikayesi ile aranıza tekrar dönerim :)
Çok sevindim çocuğuna kavuşmana,dünyalar senin olmuştur şimdikızlar herkese merhaba ve ayrıca elveda :) çoğunuzu yeni tanıdım ama burdaki herkes ile tek ortak yönüm aşkı aramam..hepimiz kıyısından köşesinden aşkın peşinde değilmiyiz :) bugün ben gerçek aşkıma evladıma kavuştum.inanılmazı güç bir durumdu fakat hüma bal ve sezgi candan bu ay sonunu verdi ve olumlu konuştu...benim tüylerimi ürperten ise sezginin 7 rakamlı günde aniden yaşayacaksın eşin yön değiştirecek ve sana pişman bir şekilde bebeğini teslim edecek dedi.bugün geldi çok ağlıyor al tamam seninle yaşasın dedibunları yazarken ağlıyorum.bu konu için bu uğurda 10 000 tl ye yakın param gitti hacı hoca kisvesi altında takılan umut tacirlerine hemde.işte asıl hırsız onlar. şimdi 20 tl ücret ödediğim hem hüma hem sezgi bana bu mutluluğu müjdeledi.kimseyi övmüyorum..hakkı olana hakkını vermek lazım bugün bir teşekkür falı atacağım.hiçbirinizi tanımıyorum ama inşallah hepinizin falları birbir gerçekleşir ve mutlu olursunuz.tabi olumlu yönde :) çok çok öpüyorum sizi kızlar.tabi şimdi hoşçakal derim yarın imkansız bir aşk hikayesi ile aranıza tekrar dönerim :)
teşekkür ederim ama bu para falcılara değil hacıya hocaya gitti..işin evveliyatı var.eski eşim en yakın arkadaşımla beraber oldu.ben bunu bilmeden uzun zaman kendini suçladım acaba bende mi bir eksik var.neden bana karşı soğuk diye.sonra tabi aman ayrılmayalım ama yuvamız dağılmasın diye kim hoca önerdiyse gittim.bir allahın kuluda bu adam seni aldatıyor demedi.ve bir gün acı gerçekle karşılaştım.bunları aştım tek yaram oğlumdu onada kavuştum.varım yoğum ona feda olsun.bitti çok şükür.saolun derdime ortak oldunuz.en kısa zamanda sizden de inşallah böyle bir yazı okuruz.Çok sevindim çocuğuna kavuşmana,dünyalar senin olmuştur şimdiAma keşke falcılara bu kadar para harcamasaydın şimdi çocuğunla harcardın o paraları.
Anladım arkadaşım tabii sizin de çocuğunuzun da canı sağolsun,kavuşmuşsunuz ya.Bu aşktan da önemli bir durum.Umarım biz de paylaşırız güzel durumlarımızı ilerideteşekkür ederim ama bu para falcılara değil hacıya hocaya gitti..işin evveliyatı var.eski eşim en yakın arkadaşımla beraber oldu.ben bunu bilmeden uzun zaman kendini suçladım acaba bende mi bir eksik var.neden bana karşı soğuk diye.sonra tabi aman ayrılmayalım ama yuvamız dağılmasın diye kim hoca önerdiyse gittim.bir allahın kuluda bu adam seni aldatıyor demedi.ve bir gün acı gerçekle karşılaştım.bunları aştım tek yaram oğlumdu onada kavuştum.varım yoğum ona feda olsun.bitti çok şükür.saolun derdime ortak oldunuz.en kısa zamanda sizden de inşallah böyle bir yazı okuruz.
Yaaa çok çok sevindim Allah bir daha evladınla seni ayırmasınteşekkür ederim ama bu para falcılara değil hacıya hocaya gitti..işin evveliyatı var.eski eşim en yakın arkadaşımla beraber oldu.ben bunu bilmeden uzun zaman kendini suçladım acaba bende mi bir eksik var.neden bana karşı soğuk diye.sonra tabi aman ayrılmayalım ama yuvamız dağılmasın diye kim hoca önerdiyse gittim.bir allahın kuluda bu adam seni aldatıyor demedi.ve bir gün acı gerçekle karşılaştım.bunları aştım tek yaram oğlumdu onada kavuştum.varım yoğum ona feda olsun.bitti çok şükür.saolun derdime ortak oldunuz.en kısa zamanda sizden de inşallah böyle bir yazı okuruz.
Kızlar uzun zamandır giremedim açıkçası faldan falanda soğudum sebep:bisürü insana baktırdım fakat herkes işinde şöyle yükselecen böyle itibar kazanıcan derken ben atıldım !!!!! Yani gerçekten bu online işi yaş.. Dağıttığım o paralara acıyorum he az çok bişeyleri tutturan yok mu var! Ama büyük olayları göremeyeceklerse ne anlamı var demekten de kendimi alamıyorum!!
teşekkür ederim ama bu para falcılara değil hacıya hocaya gitti..işin evveliyatı var.eski eşim en yakın arkadaşımla beraber oldu.ben bunu bilmeden uzun zaman kendini suçladım acaba bende mi bir eksik var.neden bana karşı soğuk diye.sonra tabi aman ayrılmayalım ama yuvamız dağılmasın diye kim hoca önerdiyse gittim.bir allahın kuluda bu adam seni aldatıyor demedi.ve bir gün acı gerçekle karşılaştım.bunları aştım tek yaram oğlumdu onada kavuştum.varım yoğum ona feda olsun.bitti çok şükür.saolun derdime ortak oldunuz.en kısa zamanda sizden de inşallah böyle bir yazı okuruz.
sevgi dumanı akşam yakaladım ve tarot attım. biraz değişik geldi çünkü tek tek kart yorumu yapıyo, genel olarak hep geleceğe yönelik yorumladıgı ıcın cıktı cıkmadı dıyemem. bildiği bir kaç şey oldu, harfler oldu. ama esas meseleler verdiği zamanlarda çıkarsa yazıcam
Eski sehrazat yok bastan savma bakmis banadaBen de Şehrazat'a katina attım. Ortalama bir faldı.
Yok bende maalesefKizlar elif isigin cikmadigi cok kisi var biliyorum ama bana cikti diyen oldu mu iskambil fali. Ya kadinin ses tonu bana acaip iyi geldi, baya da tutturdugu sey var cikmayacak seyler de var ama ses tonu anlatisi cok begendim.
Binnaz abla sitesi ile basladim fallara inan 52 kahve 19 katina 20 tarot iki bucuk yilda olumsuzuda dedikleri gibi olmadi olumlularida .elif isiga cok önceden iki tarot baktirmisim hic ama hic cikmamis 2 ay evvel filan iskambil yolladim yakin zamanda dedikleri cikti hepsi dinlerken he he canim demistim :))ama cikti sonra kisa ara ile yine üc iskambil attim onlarda kisa kisa cikti lakin son dört iskambilim hepsi patladi helal bana bu arada :))Kizlar elif isigin cikmadigi cok kisi var biliyorum ama bana cikti diyen oldu mu iskambil fali. Ya kadinin ses tonu bana acaip iyi geldi, baya da tutturdugu sey var cikmayacak seyler de var ama ses tonu anlatisi cok begendim.
Ya iskambili iyi dediler rica ettim iskambil bakti bana bakalim cikacak mi merak ediyorum. Ama canim benim sende cok atmissin bir falci sana tutturdu mu sık atmayacaksin bence sonra salliyor hic tutmamaya basliyor yani gordugum kadariyla oyle yoksa benim ikinci kez atmisligim cok az falcilaraBinnaz abla sitesi ile basladim fallara inan 52 kahve 19 katina 20 tarot iki bucuk yilda olumsuzuda dedikleri gibi olmadi olumlularida .elif isiga cok önceden iki tarot baktirmisim hic ama hic cikmamis 2 ay evvel filan iskambil yolladim yakin zamanda dedikleri cikti hepsi dinlerken he he canim demistim :))ama cikti sonra kisa ara ile yine üc iskambil attim onlarda kisa kisa cikti lakin son dört iskambilim hepsi patladi helal bana bu arada :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?