Binnaz Abla

Bu düzelmis halim :))siyah veya beyaz oldumu hayatimda ikisinide kabullenirim ama gri oldumu nevrim dönüyor o zamanlarda öyleydi ruh halim yine atiyorum ama okuyup dinleyip geciyorum ha bu arada bir yolun vardaki medyum su yaman ve falsepetindeki medyum gizem bi gün icinde patladilar .

Cok benziyormusuz. Benimde hayatimda gri yoktur cok uclarda yasarim ya beyaz ya siyah, hatta bu cumleyi arkadaslarimdam sonra ilkay kurmustu bana. Olsun ya da olmasin ama oluyormus gibi olan durumlar cildirtiyor beni, sevemedim grileri. Bakalim artik benim soracagim konu kalmadi ona uzuluyorum bir sinava girecegim ama onu fallarda sormak istemiyorum negatif enerji sinavimi etkileyecekmis gibi hissediyorum, soracak adam da kalmadi kisa vadede fal atamayacagim galiba

Simdiden bol sans sinavin icinBenim fikrimcede sinav icin atma ya bi bakarsin öyle birine denk gelip atmissinki o negatifligi sana yansiyor tellwede agur diye birine baktirmistim ne oldu ne bitti bilmiyorum bi hafta etkisi sanki üstümdeydi fal ilede alakasi yoktu ne olumlu ne olumsuzdu ilk defa biri bana o kötü enerjiyi verdi yazarken bile bi tuhaf oldum

Ben yaptım sen yapma öyle bir hata baldan Bilge sınavım için öyle olumsuz yorum yapmıştı ki kendimi inandırmıştım okulun uzayacağına şükür olmadı

Ya ben bu sezgi candana bir türlü ulaşamıyorum yok olmuyor.bu arada ilkaya baktırdım en sonunda 4 gün sonra falımı yorumladı .ama ben yorumu ,konuşması ,falın kısa oluşu daha doğrusu yorumu bir tuhaf geldi bana.daha da sorumun cevabıda gelmedi.o da artık kaç günde gelir bilmiyorum. Bu arada sevgi duman fal konusunda hızlı ve yorumlaması ilginç ama ben Hüma Bala yaklaşım Tarzı yorumu için bayıldım çok tatlı. Birde şu sezgiyi yakalasam tam olacak.

Ayrıca Selena, Hüma bal, sevgi duman, İlkay gür, nesibe yani yine bundan önceki Yiğit Zehra Didem Şehrazat hepsi ağız birliği yapmış gibi tek bir sonuç söyledi bir taneside yok olmayacak demedi halbuki imkansız bişey sordum. Bir sezgi kaldı. Sezgi kızzz nerdesinnn

Birde kızlar sorucam unutuyorum hep.bu sevgi duman ve sezgi candan bilmiyorum ama acaba aynı kişi olabilirlermi niyeyse böyle hissediyorum

Ohaa ya ben sezgi candana ulaşamıyorum diye buraya yazı atıyorum o da duymuş gibi benim yazımdan sonra kendi yazısını değiştirdi " bu gece online olmayacağım" diye. Kim hanginiz sezgi kız burda aramızda dolaşıyor herhalde

Birde kızlar sorucam unutuyorum hep.bu sevgi duman ve sezgi candan bilmiyorum ama acaba aynı kişi olabilirlermi niyeyse böyle hissediyorum
Bir ara bende düşünmedim değil.fakat ikisininde yorumları farklı.birde her gece online oluyor sezgi burdaki arkadaşlar yazıyordu.belki ona istinaden yazmıştı.ama gercekten çok güldüm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…