- 23 Ağustos 2012
- 51.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.850
- 898
ya bana onereceginiz birileri yokmu baktirmak istiorum ama kararsiz kaldim arzubaci mi yoksa binnazabladan birisinemi baktirsam
tsk ederim iclerinden en tutarli hangisi pekiTellwe derin
Binnazabla hüma bal, sevgi duman
Falalem gizem hatun
Biryolunvar emine
tellve de dediginiz derin2013 mu. :)Tellwe derin
Falalem gizem hatun
Biryolunvar emine
tsk ederim iclerinden en tutarli hangisi peki
Bu düzelmis halim :))siyah veya beyaz oldumu hayatimda ikisinide kabullenirim ama gri oldumu nevrim dönüyor o zamanlarda öyleydi ruh halim yine atiyorum ama okuyup dinleyip geciyorumYa iskambili iyi dediler rica ettim iskambil bakti bana bakalim cikacak mi merak ediyorum. Ama canim benim sende cok atmissin bir falci sana tutturdu mu sık atmayacaksin bence sonra salliyor hic tutmamaya basliyor yani gordugum kadariyla oyle yoksa benim ikinci kez atmisligim cok az falcilara
Cok benziyormusuz. Benimde hayatimda gri yoktur cok uclarda yasarim ya beyaz ya siyah, hatta bu cumleyi arkadaslarimdam sonra ilkay kurmustu bana. Olsun ya da olmasin ama oluyormus gibi olan durumlar cildirtiyor beni, sevemedim grileri. Bakalim artik benim soracagim konu kalmadi ona uzuluyorum bir sinava girecegim ama onu fallarda sormak istemiyorum negatif enerji sinavimi etkileyecekmis gibi hissediyorum, soracak adam da kalmadi kisa vadede fal atamayacagim galibaBu düzelmis halim :))siyah veya beyaz oldumu hayatimda ikisinide kabullenirim ama gri oldumu nevrim dönüyor o zamanlarda öyleydi ruh halim yine atiyorum ama okuyup dinleyip geciyorumha bu arada bir yolun vardaki medyum su yaman ve falsepetindeki medyum gizem bi gün icinde patladilar .
tellve de dediginiz derin2013 mu. :)
Tellwe derin
Falalem gizem hatun
Biryolunvar emine
Sevgi duman in fali cikti diyebilirim isle ilgili uyariydi
Ahaha tam bende benzer bisey yazmaya yelteniyodum ceriyeEneee sevgiye, gizem hatuna ne ara baktirdin,
bide begenmis de tavsiye ediyo
Ahaha tam bende benzer bisey yazmaya yelteniyodum ceriye
Eneee sevgiye, gizem hatuna ne ara baktirdin,
bide begenmis de tavsiye ediyo
Simdiden bol sans sinavin icinBenim fikrimcede sinav icin atma ya bi bakarsin öyle birine denk gelip atmissinki o negatifligi sana yansiyor tellwede agur diye birine baktirmistim ne oldu ne bitti bilmiyorum bi hafta etkisi sanki üstümdeydi fal ilede alakasi yoktu ne olumlu ne olumsuzdu ilk defa biri bana o kötü enerjiyi verdi yazarken bile bi tuhaf oldumCok benziyormusuz. Benimde hayatimda gri yoktur cok uclarda yasarim ya beyaz ya siyah, hatta bu cumleyi arkadaslarimdam sonra ilkay kurmustu bana. Olsun ya da olmasin ama oluyormus gibi olan durumlar cildirtiyor beni, sevemedim grileri. Bakalim artik benim soracagim konu kalmadi ona uzuluyorum bir sinava girecegim ama onu fallarda sormak istemiyorum negatif enerji sinavimi etkileyecekmis gibi hissediyorum, soracak adam da kalmadi kisa vadede fal atamayacagim galiba
Sevgi duman in fali cikti diyebilirim isle ilgili uyariydi
Cok benziyormusuz. Benimde hayatimda gri yoktur cok uclarda yasarim ya beyaz ya siyah, hatta bu cumleyi arkadaslarimdam sonra ilkay kurmustu bana. Olsun ya da olmasin ama oluyormus gibi olan durumlar cildirtiyor beni, sevemedim grileri. Bakalim artik benim soracagim konu kalmadi ona uzuluyorum bir sinava girecegim ama onu fallarda sormak istemiyorum negatif enerji sinavimi etkileyecekmis gibi hissediyorum, soracak adam da kalmadi kisa vadede fal atamayacagim galiba
Bir ara bende düşünmedim değil.fakat ikisininde yorumları farklı.birde her gece online oluyor sezgi burdaki arkadaşlar yazıyordu.belki ona istinaden yazmıştı.ama gercekten çok güldüm :)))Birde kızlar sorucam unutuyorum hep.bu sevgi duman ve sezgi candan bilmiyorum ama acaba aynı kişi olabilirlermi niyeyse böyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?