Birde kızlar sorucam unutuyorum hep.bu sevgi duman ve sezgi candan bilmiyorum ama acaba aynı kişi olabilirlermi niyeyse böyle hissediyorum
Bana da çok değişik geldi. Bot gibi. Anlatımı dot dot dot. Aynı kelimeler, cümle kalıbı sabit, çok enteresan. Kartları tek tek anlatıyor. Kaç kere okudum, bir şey anladıysam arap olayım.... Sorum yerine genel bakılmış, soru sormayı mı unuttum diye kendimden şüphe ettim .Hayatımda kaç erkek var ? Hangisini bırakıp kime gidiyorum, onu da bırakıp diğerine niye göz kırpıyorum, en son kimde kalıyorum hiççç anlamadım?? Çapkın biri de değilim ki
Harf ve tarih vermiş ama alfabede harf kalmamış ??İsminde e,o veya yuvarlak bir harf veya ı,l gibi düz bir harf var ne demek ??
Ne bileyim kızlar, kimsenin umudunu kırmak istemem ama ben hiç bir şey anlamadım. Dedikleri çıkarsa tabii ki yazıcam, hak yemek olmaz
Valla ne bileyim şeker Saçma olacak ama resimleri, hemen hemen aynı saatlerde fal bakmaları bilmem öyle bir his işteİkisine de attım benzer hiç bir yorumları yok. Çok ayrı fallardı. Senin aynı kişi olduklarını duşunduren neydi canım
Kesinlikle Hüma bal canım ona atKızlar bedava puanıma bende kavuştum binnazda kime atiyim sezgi ve sevgi dışında :)
Teşekkür ederim canım.şimdi baktımda sadece kahve falında geçerli sanırım puanlarKesinlikle Hüma bal canım ona at
Ay doğru o zaman sende benim gibi sezgi candanı yakalamaya çalış canımTeşekkür ederim canım.şimdi baktımda sadece kahve falında geçerli sanırım puanlar
Valla ne bileyim şeker Saçma olacak ama resimleri, hemen hemen aynı saatlerde fal bakmaları bilmem öyle bir his işte
Şimdide kıllığına sen engeli kaldır iyice gıcık olsun vay demek Başkalarıyla artık görüşüyor ve benide takmıyor artık derkızlar benim eksi engellemiştim ya ben whatsapptan, arada sırada bakıyordum son girme saatine falan. demin baktım o da beni engellemiş sanırım artık göremiyorum hiç bişeyinikaç hafta sonra hayırdır inşallah
Ben ona baktırdım canım cokta beğendim bir çok tarihi net bildi fakat öyle süslü bir fal bekleme net yazıyor az keskin cümleler kuruyor.Yani beklentini biraz düşük tut.şimdi yeni falcı peşindeyim belki başkası ile de enerjim tutar.sezgiye 5 kez baktırdım biraz ara vermeliyim onunla:) neyse yenileri deniyim bari :)Ay doğru o zaman sende benim gibi sezgi candanı yakalamaya çalış canım
Şimdide kıllığına sen engeli kaldır iyice gıcık olsun vay demek Başkalarıyla artık görüşüyor ve benide takmıyor artık der
Heee tarzları aynı ya resimlerin Canım ben artık komplo teorileri kuruyorumKız resimler temsili gerçek değil site koyuyor
son görülmesini kapatmıştır belkikızlar benim eksi engellemiştim ya ben whatsapptan, arada sırada bakıyordum son girme saatine falan. demin baktım o da beni engellemiş sanırım artık göremiyorum hiç bişeyinikaç hafta sonra hayırdır inşallah
valla bilmiyorum fotosu son görülmesi herşeyi silindi birden gözlerimin önündeson görülmesini kapatmıştır belki
Iyi o zaman olumlu olumsuz bilsinde olsun ben gene sezgi Peşinde koşturmaya devam edeyim o zamanBen ona baktırdım canım cokta beğendim bir çok tarihi net bildi fakat öyle süslü bir fal bekleme net yazıyor az keskin cümleler kuruyor.Yani beklentini biraz düşük tut.şimdi yeni falcı peşindeyim belki başkası ile de enerjim tutar.sezgiye 5 kez baktırdım biraz ara vermeliyim onunla:) neyse yenileri deniyim bari :)
Bence iletişimi kesmede bir iletişim şeklidir.bu onun aklının bir köşesinde senin hala olduğunu gösterir.belkide onu engellediğini fark edip kudurdu :)benim selena sezgi ve fama patlıycak o zaman çünkü tekrar iletişime geçcek demişlerdi
çok fazla seçenek var. belki numaranı silmiştir ondan göremiyosundur bişey. mesela bende kişilerime kayıtlı olmayanlar hiçbişeyimi göremiyolar. ya da tamamen herşeyini kapatmıştır. ya da engellemiştir bir sürü şey olabilir. ya da numara değiştirmiştir. her şey olabilirvalla bilmiyorum fotosu son görülmesi herşeyi silindi birden gözlerimin önünde
yok engellediğimin farkındaydı zaten direkt konuşurken engellemiştim çünküBence iletişimi kesmede bir iletişim şeklidir.bu onun aklının bir köşesinde senin hala olduğunu gösterir.belkide onu engellediğini fark edip kudurdu :)
bence bekledi engelini tekrar açıcam diye çünkü eskiden açardım hemen ne kadar kavga etsek de ama baktı açmıyorum amaan dedi o da sildi engellediçok fazla seçenek var. belki numaranı silmiştir ondan göremiyosundur bişey. mesela bende kişilerime kayıtlı olmayanlar hiçbişeyimi göremiyolar. ya da tamamen herşeyini kapatmıştır. ya da engellemiştir bir sürü şey olabilir. ya da numara değiştirmiştir. her şey olabilir
Yavv aç engelini senide Çevrimiçi Görsün Görsün kudursun ona yazmıyorsun diyevalla bilmiyorum fotosu son görülmesi herşeyi silindi birden gözlerimin önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?