Binnaz Abla

Kızlar bedava puanıma bende kavuştum binnazda kime atiyim sezgi ve sevgi dışında :)

Birde kızlar sorucam unutuyorum hep.bu sevgi duman ve sezgi candan bilmiyorum ama acaba aynı kişi olabilirlermi niyeyse böyle hissediyorum

İkisine de attım benzer hiç bir yorumları yok. Çok ayrı fallardı. Senin aynı kişi olduklarını duşunduren neydi canım

ahahah bende aynı sekılde acaba soru sormayı mı unuttum diye yukarı baktım sorumu yollamadım sanırım dıye aceleyle benımkide geneldi tarzı herkese aynı sanırım :) işte biri yazıyo ardından hepimiz atlıyoruz aslında bi bekleyebilsek o baktıranın çıkmasını hem falcıları bu kadar popüler etmeyecez hemde paramız boşa gitmeyecek.. neyse inşallah bot mot falımız çıkarda dediğimizi yutarız:)

kızlar benim eksi engellemiştim ya ben whatsapptan, arada sırada bakıyordum son girme saatine falan. demin baktım o da beni engellemiş sanırım artık göremiyorum hiç bişeyini kaç hafta sonra hayırdır inşallah

Şimdide kıllığına sen engeli kaldır iyice gıcık olsun vay demek Başkalarıyla artık görüşüyor ve benide takmıyor artık der

Ay doğru o zaman sende benim gibi sezgi candanı yakalamaya çalış canım
Ben ona baktırdım canım cokta beğendim bir çok tarihi net bildi fakat öyle süslü bir fal bekleme net yazıyor az keskin cümleler kuruyor.Yani beklentini biraz düşük tut.şimdi yeni falcı peşindeyim belki başkası ile de enerjim tutar.sezgiye 5 kez baktırdım biraz ara vermeliyim onunla:) neyse yenileri deniyim bari :)

son görülmesini kapatmıştır belki

Iyi o zaman olumlu olumsuz bilsinde olsun ben gene sezgi Peşinde koşturmaya devam edeyim o zaman

valla bilmiyorum fotosu son görülmesi herşeyi silindi birden gözlerimin önünde
çok fazla seçenek var. belki numaranı silmiştir ondan göremiyosundur bişey. mesela bende kişilerime kayıtlı olmayanlar hiçbişeyimi göremiyolar. ya da tamamen herşeyini kapatmıştır. ya da engellemiştir bir sürü şey olabilir. ya da numara değiştirmiştir. her şey olabilir

Bence iletişimi kesmede bir iletişim şeklidir.bu onun aklının bir köşesinde senin hala olduğunu gösterir.belkide onu engellediğini fark edip kudurdu :)
yok engellediğimin farkındaydı zaten direkt konuşurken engellemiştim çünkü
bence bekledi engelini tekrar açıcam diye çünkü eskiden açardım hemen ne kadar kavga etsek de ama baktı açmıyorum amaan dedi o da sildi engelledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…