Binnaz Abla

nesibe su an online ama kontörüm yok offfffffffff agliyasim geldi 8 tl var üstelik öylesine bakiniyodum

aynen bende öyleyim. bende de 16 kontür var. siteye bile giremiyorum mail kaydınız yok diyor Rezzan ablanında geleceği yok gibi (

Tekrar üye olman lazim ama 16 kont yetmezki
pff keske kont yükleseydim ilk defa yakaladim ama amaa offfffffff

tekrar üye olamıyorum. mail kaydınız zaten var yazıyor. neyse bikaç kere daha deniyeyim.

Evet ya kontür yükleyecektim sonra vazgeçmiştim, bende ilk defa böyle boş gördüm

Kontörü olmadığı için Nesibeye gidemeyen ve bunun için üzülen arkadaşlara ufak bir notum olacak: Kontorünüz olsa da gidemezdiniz çünkü mobil ödeme sistemi çalışmıyor kontör almadığınız için üzülmeyin diye söylüyorum..

:)
eh en azindan yakaladim diye sevinmistim demek sorun varmis istesekte ulasamiycaktik Saol Beyzacimmm

bıktım şu sitedeki falcılardannn... ankaradada iyi biri yokk kii delircem yaa,nerde bu hakikatliii falcılar

Ben yuzde yuz eminim Samirayla Alminanin ayni kisi olduguna! Fal sepetine bilgilendirme yaptim, muhtemelen ondan sonra boyle oldu!

sesin değişik olmasının ses kayıt programından çıktığını söylediler.Böyle bir yalana ne gerek var onu anlamıyorum. Kimse kim niye saklanıyor ki anlamadım gitti?? bu arada o alminanın sesi değil başkası dedim ya yok o samirada değil. Çok başka birisi. telvedeki falcılardan birinin sesine benziyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…